Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Например да му цъфне някоя сутрин креолка с бебе на вратата и да каже :"Твое е" :D

Или да ни представи най-новото си завоевание... :P

Публикувано изображение

Оп... Още една ми хареса... :)

Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Що бе....има ново.Да са изфукам и аз. Не че кой знае кво, ама купих едно имотче и почвам строеж, на една къщичка на мечтите ми..... Проблема е, че мечти много и са така оплетени и една с друга противоречат не само на физичните  и строителни закони а и на финансовите ми възможности.....Ама нали трябва да се мъчи човек, докато е жив....та и аз така....

Няма да се плашиш Бог обича смелите.

Аз пък чакам от теб нещо ново! :)

Нищо ново при мен в обичайния филм ще съм тая седмица. Лъжа тук една че ще имам работа по столицата а отивам да си видя единия наследник. После ще мръдна при едни приятели на Баваро и до сряда съм навъртял едни 1500 кухи километри. Застраховката ми свърши и се чудя каква да си избера и да ми излезе по тънко. Гледам си вчера колата и си мисля де късмет да я направя тоталка ама и нищо да ми няма и да ми я платят с едни само 15% остаряване и да си купя новата. Ей такива мисли ми се въртят.

Нищо ново при мен в обичайния филм ще съм тая седмица. Лъжа тук една че ще имам работа по столицата а отивам да си видя единия наследник. После ще мръдна при едни приятели на Баваро и до сряда съм навъртял едни 1500 кухи километри. Застраховката ми свърши и се чудя каква да си избера и да ми излезе по тънко. Гледам си вчера колата и си мисля де късмет да я направя тоталка ама и нищо да ми няма и да ми я платят с едни само 15% остаряване и да си купя новата. Ей такива мисли ми се въртят.

За колата не знам, но ме впечатлява как пич като теб, който с такова усърдие врътка мадамите на малкия си пръст и не му пука да ги разиграва и лъже, е толкова отдаден на децата си. Евала! Честно!

За колата не знам, но ме впечатлява как пич като теб, който с такова усърдие врътка мадамите на малкия си пръст и не му пука да ги разиграва и лъже, е толкова отдаден на децата си. Евала! Честно!

То това с мадамите в за сметка на налягането в джоба. Е едната дъщеря я изтървах вече понеже отгледана напълно от майка си в бг и далеч от мен. Звъни ми с разни постановки само за пари ама какво да я правя нали ми е кръв а пък и няма вина. Но другите наследници не смятам да ме забравят чак толкова и съм около тях колкото мога естествено. Две са ми тук под ръка всекидневно почти но и в столицата имам и от там трябва да мина. Не че разчитам да ме гледат кога остарея, това ще го мисля сам един ден. Аве циганска работа ама като дойде не пита.

Не че разчитам да ме гледат кога остарея, това ще го мисля сам един ден. Аве циганска работа ама като дойде не пита.

Да са живи и здрави. Децата ни като са добре и ние сме добре. И аз не чакам някой да ме гледа. И като съм гледала болни родители съм си вкарала в главата, че това не искам да го причинявам на детето си, ама да видим като ме тресне склерозата дали ще помня, че съм си го обещала.

Както и да е. Има време до тогава.

Айде и аз слагам една бисквитка от моята ретро бисквитиера и бягам...

Хубава вечер!

баси потопа

Ходих на масажче....хареса ми :shy11:  След тва, малко понапазарувах, уредих си строителен фургон за работниците, разгледах едни оферти за пречиствателна станция, намерих си бригада за топлоизолациата и майстори за оградата. Ся му е редно, да си капна едно питие, нали :rolleyes:

А след като се посмееш и позлорадстваш леко, ще мине малко време и все ще се намери някой, който ще се посмее и позлорадства леко за това, че си се смял и злорадствал леко преди време :wink12:

Евроизборите не са толкова важни, колкото се опитват да ги изкарат.

Важно е какво правят за България Парламент, Правителство и Президент.

Ще ти отговоря тук, щото в онази тема писах, че няма  се обаждам повече. Просто защотот е изчерпана, а и защото си държа на думата. Та мила ми Мойра, вече няколко пъти вадиш от контекста цитати, които нямат нищо общо с тезата. Есенцията на поста ми, не е нито подписа ми, нито аватара ми, нито постнатото изречение. Ако не си я разбрала, моля те да я прочетеш. Мненията в темите, със сериозна тематика, каквато е политиката, не бива да почиват на статии от жълтите вестници, нито на грозна агитация, нито на безпочвени обвинения. Ако досега не си го разбрала, време е да се замислиш. Подобни неща съм писал, както на теб, така и на други. Това, че се излагате публично, донякъде е смешно, но като се замисли човек, е по-скоро жалко.

Относно втората част, също не съм съгласен. Изборите бяха много важни. Бяха важни, защото, се показа реално, кой колко струва. Година, че и нагоре, копаха гроба на ГЕРБ, а се оказа, че са копали своя собствен. Просто ситуацията е такава, че това правителство и парламент, трябва да си подадат оставката. Ако не си го разбрала, ще ти дам жокер- Ако беше спечелила БСП, какво щеше да копираш ? Замисли се и тогава пиши.

Подчертавам дебело, че не целя да те обидя, а по-скоро да ти дам приятелски съвет. Както искаш, така ме разбирай.....Въпроса е приключил за мен. Както винаги съм казвал, не държа на последната дума и не страдам от комплекса, че някой ме е бил, уж затапил.

Лека вечер и приятни мигове:)

А дано

ама надали :D

Шегувам се естествено.... Тази вечер имам среща със съучениците. Кофтито е, че всяка година оредяваме.....Надявам се поне 10-15 да се съберем, както миналата година, ама.......

ама надали :D

Шегувам се естествено.... Тази вечер имам среща със съучениците. Кофтито е, че всяка година оредяваме.....Надявам се поне 10-15 да се съберем, както миналата година, ама.......

Моите също ще се събират на 7-ми юни, но едва ли ще мога да отида да се видя с тях, че жената тогава е на търново да се среща с нейните, и съм сам с пуйчо, който пък на следващия ден отива на еднодневна екскурзия .

Иначе ние няма как да се съберем всичките, освен във фейса - над 50 % от випуска ми са живеят и се трудят по широкия свят.

Иначе само 2-ма умрели имаме, всички други живеем и се борим със живота.

Такава е.....Кой по чужбина, кой го гони немотията, а има и дето не искат да се виждаме.....От нашия няма починали, поне аз не знам...зная за 2 в затвора и един в инвалидна количка, който е озлобен, към всичко и всички.....

Такава е.....Кой по чужбина, кой го гони немотията, а има и дето не искат да се виждаме.....От нашия няма починали, поне аз не знам...зная за 2 в затвора и един в инвалидна количка, който е озлобен, към всичко и всички.....

а забелязал ли си, че с годините неприятните черти на съучениците ти, тези, които са те дразнили години наред в училище са се задълбочили и вече им личат по лицата ?

а забелязал ли си, че с годините неприятните черти на съучениците ти, тези, които са те дразнили години наред в училище са се задълбочили и вече им личат по лицата ?

Не съм се замислял.....Довечера ще проверя :) Забелязвам обаче, че от година, на година, приятните извивки на съученичките, не са вече толкова приятни.....

... Забелязвам обаче, че от година, на година, приятните извивки на съученичките, не са вече толкова приятни.....

мхм.

при моите е абсолютно същото.

но пък с годините стават все по дащни.

има такива, дето в училище не даваха даже да ги цомбиш, а сега са готови сфирка в кенефа да ти врътнат още на място, в ресторанта ....

мхм.

при моите е абсолютно същото.

но пък с годините стават все по дащни.

има такива, дето в училище не даваха даже да ги цомбиш, а сега са готови сфирка в кенефа да ти врътнат още на място, в ресторанта ....

Хахахахаха, така са.....ама "Късно е либе, за китка" как викаше оназ Гергана....

Мдааааааа.....пуша още цигарка ииииииии - Време е да се гримираме, време е да се костюмираме, време е за сбирка на випускаааааа

Хахахахаха, така са.....ама "Късно е либе, за китка" как викаше оназ Гергана....

Мдааааааа.....пуша още цигарка ииииииии - Време е да се гримираме, време е да се костюмираме, време е за сбирка на випускаааааа

аре -бегай, и да разправяш после.

аз ще разходя  прахосмукачката из къщи и след половин час и аз ще се бръсна и оправям за работа.

Ще ти отговоря тук, щото в онази тема писах, че няма  се обаждам повече. Просто защотот е изчерпана, а и защото си държа на думата. Та мила ми Мойра, вече няколко пъти вадиш от контекста цитати, които нямат нищо общо с тезата. Есенцията на поста ми, не е нито подписа ми, нито аватара ми, нито постнатото изречение. Ако не си я разбрала, моля те да я прочетеш. Мненията в темите, със сериозна тематика, каквато е политиката, не бива да почиват на статии от жълтите вестници, нито на грозна агитация, нито на безпочвени обвинения. Ако досега не си го разбрала, време е да се замислиш. Подобни неща съм писал, както на теб, така и на други. Това, че се излагате публично, донякъде е смешно, но като се замисли човек, е по-скоро жалко.

Относно втората част, също не съм съгласен. Изборите бяха много важни. Бяха важни, защото, се показа реално, кой колко струва. Година, че и нагоре, копаха гроба на ГЕРБ, а се оказа, че са копали своя собствен. Просто ситуацията е такава, че това правителство и парламент, трябва да си подадат оставката. Ако не си го разбрала, ще ти дам жокер- Ако беше спечелила БСП, какво щеше да копираш ? Замисли се и тогава пиши.

Подчертавам дебело, че не целя да те обидя, а по-скоро да ти дам приятелски съвет. Както искаш, така ме разбирай.....Въпроса е приключил за мен. Както винаги съм казвал, не държа на последната дума и не страдам от комплекса, че някой ме е бил, уж затапил.

Лека вечер и приятни мигове :)

Благодаря ти за приятелския съвет.

Всеки има право да мисли и пише това, което смята за правилно и никога не бих си позволила да правя разбор на това кой как мисли и защо, какво разбира, поства или коментира.

Това е причината да не навлизам в подробности, а ти кажа само две неща:

1. Не се обиждам.

2. Никога не съм била фен на БСП.

Лека, спокойна и изпълнена с много обич вечер! :)

Пак ли ви заля.

пак

чак коридора вън наводнен, ама кат не правят покрива да джапат у локви

:(

баси потопа

При нас няма потоп.

При нас няма потоп.

тук се съдра пък небето от вода, гърмя и трещя даже

писата вика аман уе оня ден люля сега пак стрес

:D

При нас няма потоп.

Оооо и при нас има.. За сега видях само един човек да си мете водата от гаража, ама ще има и други наводнения, защото изобщо не намалява и от половин час вали ужасно много. А не се знае и до кога ще откара.... 

Оооо и при нас има.. За сега видях само един човек да си мете водата от гаража, ама ще има и други наводнения, защото изобщо не намалява и от половин час вали ужасно много. А не се знае и до кога ще откара.... 

при вас дошла водата значи

тук се съдра пък небето от вода, гърмя и трещя даже

писата вика аман уе оня ден люля сега пак стрес

:D

И тук гърма, святка, котарака се кри в банята, но до силен дъжд не се стигна.

Още не е минало, де...

Дано се разминете с това!

• Автор

Няма да се плашиш Бог обича смелите.

я да те питам, ти калмари готвил ли си?

имам едно кило калмари и си нямам на идея какво им се чисти :eek:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.