Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Free / Standard / Plus / Premium / Small Office Security

Featured Replies

Я да те питам друго нещо: От време на време когато дам десен бутон на десктопа(на празно място) или на някоя папка, контекстното меню се бави няколко секунди и чак тогава се показва. Предполагам нещо антивируса прави тая работа. Има ли оправия, че е е дразнещо така...?

Редактирано от Евгени Симеонов (преглед на промените)

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 438k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Инсталираш програмата и я оставяш с настройки по подразбиране няколко дни и през това време си стартираш всички инсталирани приложения.  След това просто махаш чавката да се доверява не цифрово п

• Честито на всички. Появиха се вече официалните 21.9 версии и за платените и за безплатните версии. Прилагам линковете за безплатните: На български: https://dm.s.kaspersky-labs.com

• Промяна на цветовата схема при KAV/KIS/KTS MR2 (на други не съм пробвал)   Ако желаем да променим цветовата схема от традиционната на схемата ползвана в KSOS :   1. Сваляме прикаченият файл (за уд

Публикувани изображения

е точно от explorer.exe зависи това, може освен антивируса всичко друго да го забавя.

Примерно ако направиш тези операции при високо натоварване на машината (игра например) се забелязва това...

Пробвай да го сложиш в изключенията на Касапа за малко и ще разбереш дали е от него...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Много ми е интересно защо на сайта на официалния дистрибутор за България няма бг версия?Благодарение на nikssi  :clap:  :yanim:  :beer: , разполагаме и работим с тази версия от 1 септември(т.е.вече 20 дни)!Някой има ли логично обяснение?

Много ми е интересно защо на сайта на официалния дистрибутор за България няма бг версия?Благодарение на nikssi  :clap:  :yanim:  :beer: , разполагаме и работим с тази версия от 1 септември(т.е.вече 20 дни)!Някой има ли логично обяснение?

Версия 2014 я има на български. Може би, версия 2015, още не са я качили на сайта на дистрибутора. Питай тях. 

Здравейте!

С версия 14.0.0.4651 съм, но се чудя къде са настройките за сканиране про първоначален старт на системата, имам предвид rootkit scan?

Благодаря!

P.S Сега видях, че има излезнала официална версия 2015, така че, моля да ми дадете стъпките на база по-новата версия.

В предишните версии, интерфейса беше много по-спретнат!

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

• Автор

Здравейте!

С версия 14.0.0.4651 съм, но се чудя къде са настройките за сканиране про първоначален старт на системата, имам предвид rootkit scan?

Благодаря!

b89290cc363bd21b00565fd0328ecffd.jpg

Настройки - Производителност  скролваш надолу и е там опцията. Аз съм я спрял и си сканирам за руткит пред командният ред

За 463

C:\PROGRA~1\KASPER~1\KASPER~1.0\avp.com start Scan_Qscan

За 415 MR1

C:\PROGRA~1\KASPER~1\KASPER~1.1\avp.com start Scan_Qscan

Чак пък на мене. Аз просто дадох връзката за сваляне от сайта.

Предполагам поради това,че все още я няма на глобалният сайт.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Кога ли ще пуснат ъпдейта на сървърите?

Версията я има качена на официалния сайт.

Кога ли ще пуснат ъпдейта на сървърите?

Някой да има представа защо така се случва? Файлът е един и същ.

9f3c94ad5f5827fd.JPG

Според мен за да не се дублира действието и дефиницията, понеже деректорията е една и съща се получава така. И на мои снимки в темата за подпомагане се получава така. Показва ти  в дадената деректория какво е намерено и извлечено...

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Автор

Nikssi, благодаря за съветите, за настройка в общи линии (не претендирам за максимална ефективност !), версия 15.0.1.415 MR1. Дано не си против, споделям снимково настройката, представени са само коригираните участъци:

Защо пък да съм против? Всеки има някакви идеи и предпочитания. Аз  махнал отметката на първата снимка.

При мене настройките на антивируса са по подразбиране. Единствено съм завишил евристиката и съм махнал отметките на ускорителите в проверката по-поискване. Спрял съм и сканирането по-време на престой и за руткит. Правя си го седмично или като ми е скучно. :D

609d5e150a79afd9a629b44d5510d065.jpg

Някой да има представа защо така се случва? Файлът е един и същ.

9f3c94ad5f5827fd.JPG

Част от файла е.

Опитвам се да отключа 7z.exe архиватора и получавам грешка. Дали е фикснато вече?

775625e4347a2041.png

Коя е финалната версия на Антивируса? Тая MR друга версия ли е?

• Автор

Kaspersky Anti-Virus (Maintenance Release 1) Build: 15.0.1.415.0.95.0
http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kav2015/kav15.0.1.415en-in.exe  на английски
http://products.kaspersky-labs.com/russian/homeuser/kav2015/kav15.0.1.415ru-ru.exe  на руски
Kaspersky Internet Security (Maintenance Release 1) Build:15.0.1.415.0.97.0
http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kis2015/kis15.0.1.415en-in.exe     на английски
http://products.kaspersky-labs.com/russian/homeuser/kis2015/kis15.0.1.415ru-ru.exe     на руски

Добавени следните възможности:
     - Добавена е разширената настройка на параметрите при Проверка на компютъра , Файловият анти-вирус, Пощенският анти-вирус и Интернет анти-вируса
     - Добавена е възможност за ъпгрейд към Kaspersky Total Security
     - Добавена поддържка на последната  версия на Google Chrome.

Сега компонентът "Безопасно плащане" поддържа  Google Chrome™ 36.x.

Подобрено:
     - Подобрена е функционалността на модула за защита на WEB камерата.  
     - Подобрена е функционалността на Контрола на програмите.
     - Подобрена е работата на Анти-банера и модула за проверка на връзките при търсене в браузъра.
     - Повишена е скоростта на работа на програмата и е оптимизирано използването на ресурсите.

пп. Тия дни ще почне и тестването на KAV-KISMR2/KSOS Тъй,че работата по продукта продължава.

Какво ново ще има в новите бети засега не се знае. Най вероятно в събота или неделя ще пуснат първата бета.

На  български има ли я?

• Автор

Аз за тази версия питам Kaspersky Internet Security (Maintenance Release 1) Build:15.0.1.415.0.97.0

Не,засега я няма на български. Аз също си задавам въпроса ще я има ли на български език. Като излезе на офсайта им ще питам в поддръжката.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.