Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Free / Standard / Plus / Premium / Small Office Security

Featured Replies

преди 2 минути, attj написа:

Нали уж са несъвместими Касперски и Комодо ?

Че то пак си излиза предупреждението...Въпрос на настройки...
p.s.

Абе,къде е батко( @nikssi )!?

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 437,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Инсталираш програмата и я оставяш с настройки по подразбиране няколко дни и през това време си стартираш всички инсталирани приложения.  След това просто махаш чавката да се доверява не цифрово п

• Честито на всички. Появиха се вече официалните 21.9 версии и за платените и за безплатните версии. Прилагам линковете за безплатните: На български: https://dm.s.kaspersky-labs.com

• Промяна на цветовата схема при KAV/KIS/KTS MR2 (на други не съм пробвал)   Ако желаем да променим цветовата схема от традиционната на схемата ползвана в KSOS :   1. Сваляме прикаченият файл (за уд

Публикувани изображения

За фен на всичките това е без значение. Та те не умеят дори да защитят лицензионните си права. Лично за мен са като разграден двор. И не се касае само за КасперскиЛабс. Дори и да искат не могат да ограничат полиползватели като мен. Догонващи са.

преди 2 минути, attj написа:

За фен на всичките това е без значение. Та те не умеят дори да защитят лицензионните си права. Лично за мен са като разграден двор. И не се касае само за КасперскиЛабс. Дори и да искат не могат да ограничат полиползватели като мен. Догонващи са.

Прав си Тоше...Всички се гонят и всеки вика на другия-Ти го вземи...полиползвателя...

преди 1 минута, Proshark написа:

Прав си Тоше...Всички се гонят и всеки вика на другия-Ти го вземи...полиползвателя...

Той е фен на всичките и няма как да го заинтригуват.

преди 34 минути, attj написа:

Нали уж са несъвместими Касперски и Комодо ?

Пак ли старата плоча?

преди 32 минути, parmobil написа:

Няма да се заяждам, щото си пич, но това не са стъпки, които трябва да се извършват от обикновен потребител.

Аз не ги налагам на никой, а и то повечето не са за всеки така ли иначе. В смисъл, едва ли много ползват COMODO + Kaspersky. Вече UpdateTarget си е личен избор. На който му се чака, да си чака. Почистването на стария драйвер също не е задължително условие, но препоръчително за да се избегнат конфликти. Не знам защо не е внедрено да си се прави от самия инсталатор на Касперски, но каквото е това.

• Автор
на 15.07.2026 г. в 21:57, attj написа:

Аз деинсталирах отново безплатната версия на КасперскиЛабс по ""политически причини"" - заради поведение при сайтове с онлайнфилми и торентракери. Ограничават развлечения за мен - това ми е по-важно от тяхната доста прилична детекция. Лично мнение. Иначе от 2 месеца е достъпна

Версия:

21.25.7.504 (a) Final (MR25)

При мене без да съм пипал някакви настройки защо не блокира нищо?

преди 22 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Реално има линк към 21.26.4.406. Браво. Но няма линк към 21.26.4.423

https://dm.s.kaspersky-labs.com/en-GB/Kaspersky4Win/21.26.4.406/startup.exe

Време е за нов ъпгрейд!!!

Днес ме изненада. Ставам , отварям капака на лапито и ....

image.png

преди 11 часа, Proshark написа:

Че то пак си излиза предупреждението...Въпрос на настройки...
p.s.

Абе,къде е батко( @nikssi )!?

Зарибих се с един сериал и го гледам. Упс ... а ма то Касперски блокирал сайтове с онлайн сериали. Как пък не мидях нищо ... 😁

Сега ще обновя връзките.

преди 3 минути, nikssi написа:

При мене без да съм пипал някакви настройки защо не блокира нищо?

Възможно е след ровения насам натам браузърът ми да се сдобива с разни прибавки. Прехващането им не е нещо необичайно. Това провокира действие при защитните програми. Снощи съм смесил бира и пелин и без малко пак да тръгна из спецсайтове да си търся ключ-сериал за платените версии на КасперскиЛабс. Уж вече нямаше да се занимавам с такива неща..

• Автор

Това тука се чеква

image.png

преди 6 минути, attj написа:

Снощи съм смесил бира и пелин и без малко пак да тръгна из спецсайтове да си търся ключ-сериал за платените версии на КасперскиЛабс. Уж вече нямаше да се занимавам с такива неща..

И какво ще го правиш тоя ключ? За 30 - 45 дни ... сега имаш акаунт - там ти е и лиценза. Да слагаш пиратски ключове даже укро агентите не го правят вече.

Връзките в началото на темата са обновени.

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
преди 13 минути, ivan_pop написа:

Изтече ми лиценза за Касперски фрии.Какви опции имам?

Ако влезеш в профила си в My Kaspersky и провериш, дали няма да видиш опция за подновяване на безплатния период?

преди 48 минути, Joss Bomon написа:

Ако влезеш в профила си в My Kaspersky и провериш, дали няма да видиш опция за подновяване на безплатния период?

Амии май се прецаках.Преди да получа отговор на въпроса деинсталирах.След това инсталирах старо екзе което имам.Излиза ми това съобщение.

Kaspersky.jpg

• Автор
преди 4 минути, ivan_pop написа:

Амии май се прецаках.Преди да получа отговор на въпроса деинсталирах.След това инсталирах старо екзе което имам.Излиза ми това съобщение.

Виж в началото на темата под спойлер - "Резервни кодове при проблем с инсталиране на безплатната версия" Трябва да стават и без влизане в акаунта.

преди 21 минути, nikssi написа:

Виж в началото на темата под спойлер - "Резервни кодове при проблем с инсталиране на безплатната версия" Трябва да стават и без влизане в акаунта.

Получи се. Сега какво да очаквам като се има в пред вид, че екзето което инсталирах е от 22г.?

Kaspersky.jpg

В началната страница има линкове за последните инсталатори и на BG и на EN с кодовете. Забърсвай тази инсталация с инструмента на Kaspersky и инсталирай от линковете.

• Автор
преди 5 часа, ivan_pop написа:

Получи се. Сега какво да очаквам като се има в пред вид, че екзето което инсталирах е от 22г.?

Чакаш да се обнови до последната версия. Може и да ъпгрейднеш до последната версия от линковете в началната страница. Аз бих изчакал няколко дни - ще се обнови сама програмата.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.