Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разговор с Viber САЩ-България

Featured Replies

Здравейте . Тъй като от повече от 10 дни съм в щатите , налага се по някакъв начин да се свържа с този-онзи . Чудех се , с тукашния интернет(всички , които сте били тук знаете за какво става въпрос) , получават ли се подобни разговори ? Изобщо става ли приемлива връзка ?

• Автор

И какво му има там на 4G интернета ?

Ами , да започнем с това , че за да си вкараш интернет , трябва да имаш SSN(Social Security Number) , което е един вид ЕГН-то в САЩ . За да се случи това , трябва да подадеш документи и да чакаш 2-3 седмици да получиш такъв номер . След това трябва да си извадиш банкова сметка , за която също ти трябва SSN , за да можеш да преведеш първата вноска по сметката ти за интернет .

С други думи , на тоя етап карам от безплатни улични връзки .

Освен да се надяваш че ще е с прилична скорост друго какво може да се направи в тая тема.

• Автор

Освен да се надяваш че ще е с прилична скорост друго какво може да се направи в тая тема.

Накратко ми беше интересно каква скорост изисква Viber , за да се проведе нормален разговор :)

Накратко ми беше интересно каква скорост изисква Viber , за да се проведе нормален разговор :)

Обща представа за нещата...Принципно само за разговори дори нета в САЩ е напълно достатъчен като скорост. За видеоразговори с високо качество на картината вече може да е проблем.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Обща представа за нещата...Принципно само за разговори дори нета в САЩ е напълно достатъчен като скорост. За видеоразговори с високо качество на картината вече може да е проблем.

Трябва ми за най-обикновен разговор , не за видеоразговор или нещо подобно . С други думи, би трябвало да ми е достатъчен ?

Трябва ми за най-обикновен разговор , не за видеоразговор или нещо подобно . С други думи, би трябвало да ми е достатъчен ?

Би трябвало. Все пак проверете дали няма други рестрикции за такъв тип разговори при избраният нет провайдер. Щото не само скоростта на интернет може да е проблем в  комуникацията.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Безплатно е, какъв е проблема да звъннете и да разберете става или не става!?

Казвате безплатни улични мрежи, там скоростта не е гарантирана, много е относително и няма как тук във форума да ви се отговори.

Може към тази в която сте закачен в момента да са се накачили още 100 човека и да не става, но на следващата която ще хванете да сте само вие.

• Автор

Би трябвало. Все пак проверете дали няма други рестрикции за такъв тип разговори при избраният нет провайдер. Щото не само скоростта на интернет може да е проблем в  комуникацията.

Ами накратко ситуацията е такава , че телефонът , с който разполагам в момента е Symbian и няма как да му инсталирам Viber . Затова предстои да поръчам друг , който е Android или на кратко няма как да пробвам в момента .

http://www.youtube.com/watch?v=XnRXKDkd1kM

Предлагам малко повече да се поразтърсите, след което да си изтеглите Вайбър за Симбиан. Надявам се няма да имате нужда от повече дондуркане, научете се малко да се справяте с живота и сам.

• Автор

http://www.youtube.com/watch?v=XnRXKDkd1kM

Предлагам малко повече да се поразтърсите, след което да си изтеглите Вайбър за Симбиан. Надявам се няма да имате нужда от повече дондуркане, научете се малко да се справяте с живота и сам.

Прекрасно знам за Viber-а от Nokia Store , но телефонът ми просто отказва да го инсталира . Стартирам инсталационния файл , съгласявам се да продължи , но не се случва нищо .

Което значи че е добре да се поинтересувате защо не можете да го инсталирате. Въпросите за това евентуално в поддръжката, или тук във форума. 

• Автор

Което значи че е добре да се поинтересувате защо не можете да го инсталирате. Въпросите за това евентуално в поддръжката, или тук във форума. 

Доста ровене съм ''изровил'' в сайта им и да ти кажа не е като да има дори минимален смисъл :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.