Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смяна на кутия на компютър

Featured Replies

• Автор

а + е отбелязано на буксичката с триъгълниче нали?

• Отговори 69
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сори, но не разбирам въпроса ти.

• Автор

къде е отбелязано + и - на кабелите 

Защо тормозите момичето с руски? Има си го на английски.. Ето - http://www.manualslib.com/manual/271228/Gigabyte-Ga-7n400.html И по-точно страница 33 ще ти помогне най-много за кабелчетата.

Редактирано от Evolutionn (преглед на промените)

Ако в момента редиш F_PANEL единствено важен е поляритета диода на хард диска - там червен/оранжев кабел е + и черен/син е - . За всички останали връзки е без значение как ги свързваш.

• Автор

да него редя и при мен е бял и оранжев и пише H.D.D LED, значи предполагам ,че белия е + а оранжевия -

Ами обратно е - оранжевия е +.

• Автор

да разбрах и видях :D така сега включих HDD,РЕS, SPEAK и PW по схемата ,но нямам кабелче MSG 

• Автор

а и на PW включих POWER SW ,но имам и POWER LED ?

Не ти трябва, а и го нямаш на панела. Давай нататък със свързването на кабелите. Между другото  имаш ли свързан Speaker, не го видях в предишните снимки.

Редактирано от gyps (преглед на промените)

- изгледай го, за да придобиеш някаква представа, какво правиш. И, какво трябва да представлява последната снимка освен очевадната плетеница?  :)

Редактирано от Evolutionn (преглед на промените)

• Автор

добре мерси :D лаик съм ,но ще се  науча ПЪК!!! :D:)

такааа от целия клип разбрах, че нямам AUDIO чип иии за предните USB-та също няма как да ги сложа :D

такааа от целия клип разбрах, че нямам AUDIO чип иии за предните USB-та също няма как да ги сложа :D

И Audio и USB имаш и има къде да се свържат.

От 20г. работя в Студентски град и година след година се разочаровам все повече и когато попадна на подобни теми в различните форуми ,ме зареждат с малка доза оптимизъм, че има някаква надежда за "малката ни държавица".

Учи се ПЪК и хич да не ти пука ако междувременно сгрешиш някъде, човек така се учи.

Поздрави

• Автор

Благодаря, но малко ме е страх да не гръмне :D

ииии все пак хора има някакво минимално развитие по въпроса, ваш колега много се мъчи с мен и ми начерта човека даже и схема, но уви моят компютър не тръгва. Това е схемата, всички кабелченца са включени така с оказаните + и - на кутията .. МОЛЯ ДАЙТЕ ИДЕЯ КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ? :( 

:)

post-345810-0-64290000-1404154655_thumb.

Без паника.

Щом не тръгва(и не е гръмнало), причината трябва да е в Power SW. Не виждам добре от снимката - кабелите зелен и черен ли са?

• Автор

https://www.dropbox.com/sc/844rhnxplq8nfam/AAAnNYEElSsFnPXTn1W0fwFFa

и другите кабели https://www.dropbox.com/sc/q7mt16iif5oo3fy/AAAnsMpxZ2zEQhw9uzhBdqxza

без power sw който е включен

Редактирано от MariaSH (преглед на промените)

Как точно е включен Power SW спрямо схемата на страница 29 от ръководството? От коя страна е зеления кабел?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.