Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Да, мисля че си прав. Нека взема N400. FD  е компактна, но пък и ще  трябва да се раздели с едната клетка за хард дискове. Аз гледах минимума като цена, затова се спрях на подобна кутия. Разбира се гледах и да е с по-малко вентилатори, за да удовлетвори повече изискването за шум, без това да влиза в конфликт с прегряващи компоненти.

• Автор

Добре, щом сте съгласни за кутията, сменям я :)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Извинявам се, че наново ви връщам към тази тема, но докато събера парите и предложената кутия, н400 вече не е в наличност в никем

Последно се бях спрял на такава конфигурация:

http://nikem-bg.net/cart/50101p1r51099p1r49716p1r1157p1r49641p1r45555p1r48132p1rf.html

Ще съм благодарен ако може да препоръчате друга кутия, както и ако нещо ново може да е изникнало и да се препоръча на този етап като по-добър вариант. 

Исках да попитам и с подобна конфигурация дали ще мога да връзвам  HDMI монитор или ТВ?

Благодаря. 

• Автор

Смени кутията с една от тези: NZXT Source 210 EliteNZXT Source 220 Black, на промоция са и за тия пари са екстра, по-добри са от N400.

Видеото има HDMI.

Мерси Нико, но не ги намирам в никем а ми се искаше всичко е да е от там за да може да ми го сглобят. 

Мерси Нико, но не ги намирам в никем а ми се искаше всичко е да е от там за да може да ми го сглобят. 

В никем няма и да ги има, в такъв случай един RAIDMAX SUPER ALTAS ATX-295B или Thermaltake VO100K1W2N Commander. Просто в никем откъм кутии в момента е много зле, поне в този ценови диапазон. Ако можеш вземи кутията от еМАГ и ако не можеш да си го сглобиш викни някой приятел или в някой сервиз за 15-20 ще извършат тази услуга. Ако искаш, гледам си от София, може и аз да ти помогна.-една бира ще ми стигне! :P

Сега се зачетох в темата, а и в други подобни и забелязах, че доста се предлага един модел на NZXT. Защо? Таз фирма има перфектни предложения, но специално ниския им клас са гола вода(съответно и 210). Ако автора ще взима mATX дъно нека погледне тази примерно: FD-DEFINE-ARC-MINI-BLACK - къде по-добро предложение.

Ако искаш, гледам си от София, може и аз да ти помогна.-една бира ще ми стигне! :P

А на мен не. :D

• Автор

В никем няма и да ги има, в такъв случай един RAIDMAX SUPER ALTAS ATX-295B или Thermaltake VO100K1W2N Commander. Просто в никем откъм кутии в момента е много зле, поне в този ценови диапазон. Ако можеш вземи кутията от еМАГ и ако не можеш да си го сглобиш викни някой приятел или в някой сервиз за 15-20 ще извършат тази услуга. Ако искаш, гледам си от София, може и аз да ти помогна.-една бира ще ми стигне! :P

Още веднъж мерси, не бих искал да те занимавам със сглобяването :) мисля да взема тази на Thremaltake надявам се да нямам проблеми с нея. Иначе биричките са ясни, че една никога не стига :D Айде наздраве и дано бием утре ;)

Избраната от теб конфигурация е небалансирана. За 1500лв. с монитор е сложено супербюджетно дъно, клокърска RAM, малък HDD, стар модел захранване, нискокачествена кутия и графична карта от сравнително нисък клас. Премисли пак нещата преди да се хвърляш да купуваш!

Поздрави!

• Автор

Избраната от теб конфигурация е неб*лансирана. За 1500лв. с монитор е сложено супербюджетно дъно, клокърска RAM, малък HDD, стар модел захранване, нискокачествена кутия и графична карта от сравнително нисък клас. Премисли пак нещата преди да се хвърляш да купуваш!

Поздрави!

Ами....ако можеш да ми предложиш по-добър вариант за този бюджет и приблизителни изисквания, отворен съм към предложения :) Мерси и поздрави. 

Стига глупости... Единствено захранването търпи критики. Но пък видеокартата е икономична, а и ще се справи с всички игри. За 10 лв. повече се взима 1ТБ хард, та си прецени... Всичко друго е супер.

Редактирано от Нико_ (преглед на промените)

• Автор

Стига глупости... Единствено захранването търпи критики. Но пък видеокартата е икономична, а и ще се справи с всички игри. За 10 лв. повече се взима 1ТБ хард, та си прецени... Всичко друго е супер.

Дали да не го сменя с това, което ти преди време беше предложил? 

http://nikem-bg.net/computer-components/CORSAIR-VS450-450W-ATX-EU-Version

Аз също съм на мнение, че видеокартата ще ми е достатъчна за игрите, които смятам да играя. 

Ми то за изискванията и доста по-слаб хардуеър ще се справи, но пък всички му бутате I5 + 750Ti. И не само захранването търпи критики. Както и да е. Парите не са мои и въобще не ме вълнува какъв ще е крайния избор. Гледам добре си чесате клавиатурките. Аз приключвам, че отивам на кръчма, а вие продължавайте с напъните. :D

Лека.

Дали да не го сменя с това, което ти преди време беше предложил? 

http://nikem-bg.net/computer-components/CORSAIR-VS450-450W-ATX-EU-Version

Аз също съм на мнение, че видеокартата ще ми е достатъчна за игрите, които смятам да играя. 

Лично аз бих взел Corsar-а. По-добър избор е от Fortron-а. А и него не съм го пипал, а с Corsair-а ти гарантирам качество. Една 7950-ка съм свързал на него и няма проблеми. А никем го дават с 5 години гаранция, та трябва да си още по-спокоен.

• 7 месеца по-късно...
  • Автор

здравейте, съживявам темата понеже мисля да си взема още едно някакво по-скромно PC на което да върви Star Wars: The Old republic и естествено ще се ползва и за обичайните интернет приложения. Може да е нещо втора ръка и по-старо, съответно евтино. Като гледам минималните изисквания на сайта им са:

Processor:

Operating System:

• AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better
  • Intel Core 2 Duo 2.0GHz or better
  • Windows XP Service Pack 3 or later

RAM:

• Windows XP: 1.5GB RAM
  • Windows Vista and Windows 7: 2GB RAM

Note: PCs using a built-in graphical chipset are recommended to have 2GB of RAM.
Star Wars: The Old Republic requires a video card that has a minimum of 256MB of on-board RAM as well as support for Shader 3.0 or better. Examples include:

• ATI X1800 or better
  • nVidia 7800 or better
  • Intel 4100 Integrated Graphics or better

Имам SSD така че може да мине и без нов хард, Дали нещо такова ще е подходящо http://olx.bg/hp-a6335fr-chetiriyadren-promotsiya-i69753390или други идеи?

Мерси. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.