Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за захранването+2-ро HDD

Featured Replies

Искам да ви питам дали ще имам проблем със захранване 300w като сложа 2-ри хард....

В момента конфигурацията ми е Biostar K8NHA-M(Grand),512 Mb ram,AMD Sempron 2500+ (Default 1.4Ghz),ATI Radeon 9600XT,Maxtor 40 Gb. Искам да си купа 2-ри хард, който да е 160 Гб,ще имам ли проблем със захранването?

Моля ви кажете!!!

Поздрави!!! :bye:

Редактирано от vincenzo (преглед на промените)

По принцип не би трябвало да има проблеми. Не си написал какви оптични устройства имаш, но както и да е. Ако не ти стига тока РС-то ще започне да забива или рестартира когато го натовариш и тогава ще се наложи да го смениш. Все пак едно 300-400В захранване не е кой знае колко скъпо. Друг е въпроса ако искаш марково :rolleyes:

Какво точно имаш в предвид с това 230v ohmy.gif Кажи модела и колко вата/W/ е захранването.

Какво точно имаш в предвид с това 230v ohmy.gif Кажи модела и колко вата/W/ е захранването.

Той сигурно иска да каже 230 вата.

vincenzo, кажи колко на брой са ти оптичните у-ва (СД-та, ДВД-та).

Ако ватовете са китайски очаквай конфигурацията да се пресели във вечните ловни полета. Или поне за начало хардовете. Колко са напреженията, измерени С УРЕД?

• Автор

Не съм ги мерил с УРЕД!

Мисля,че можеше да се мери с програма,ако може кажете някаква да го измера.

Ако това ще помогне, ето един калкулатор на захранване.

Само е проблем ако тези ватове (които и така не са много) са китайски, както се изказаха, тогава става малко кофти.

Пич слагаи харда и недеи се плаши аз съм с 2 харда единия е 120GB а другия е 10GB споко компа ми е 100% по-слаб от твоя за тва не се плаши :wors:

Пич слагаи харда и недеи се плаши аз съм с 2 харда единия е 120GB а другия е 10GB споко компа ми е 100% по-слаб от твоя за тва не се плаши :)

Ти изобщо прочете ли за какво става въпрос в темата? :wors:

@vincenzo

Най-добре е да смениш захранването. На тази система 230 ватово захранване работи почти на ръба на възможностите си-грубо казано системата ти консумира някъде около 200W. Ако си с марково захранване надали ще има проблем добавянето на още един хард, но ако си с някой шедьовър на китайската инженерна мисъл може да си убеш хардуера.

• Автор

Значи сега погледнах какво ми е захранването-Codegen 300w

Мисля да го сменям и него,но по-късно,първо ще си взема хард.

Поздрави!!!

Значи сега погледнах какво ми е захранването-Codegen 300w

Мисля да го сменям и него,но по-късно,първо ще си взема хард.

Поздрави!!!

Браво vincenzo ,ти направо изби рибата :offtopic_s: То тоя Codegen 300w е много зле :offtopic_s:

По-добре направи обратното-първо захранване,после хард-защото както ти каза Lyudmil ,направо ще

убиеш хардуера и има вероятност да не можеш да се порадваш на новия харддиск :angry:

Поздрави :bye:

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

vincenzo

Codegen 300W

Intel Pentium 4 2,2G

1G + 512 RAM

Radeon 9550 TD GE

TV tuner Pinnacle

DVDRW

CDRW

80G Maxtor + 120G Seagate

и няма проблеми .

Ако искаш сменяй захранването но при мене си работи прекрасно и без да давам 100-120лв за марково захранване .

Не виждам проблем да си караш с Codegen-a

enjoy

Редактирано от p0pc0rn (преглед на промените)

vincenzo

Codegen 300W

Intel Pentium 4 2,2G

1G + 512 RAM

Radeon 9550 TD GE

TV tuner Pinnacle

DVDRW

CDRW

80G Maxtor + 120G Seagate

и няма проблеми .

Ако искаш сменяй захранването но при мене си работи прекрасно и без да давам 100-120лв за марково захранване .

Не виждам проблем да си караш с Codegen-a

enjoy

А да си се замислял колко на ръба е захранването и колко ток ти изразходва?

А и кой е казал, че захранването трябва да е 120лв. Има добри и за по-малко и от 80лв.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.