Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп до 900лв.

Featured Replies

има и търсачка горе в дясно...
  • Отговори 55
  • Прегледи 4,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

А може ли просто да заредя Windows oт Hiren и да пусна Aida64 ?

ЦЪК сравни и видеото и процесора на двата , и  тогава пак кажи , че разликата е само корпуса , плюс това 8 GB Ram, срещу 4 за B5400, и всичко това за по малко пари. Публикувано изображение

Авторе, ако наистина М-ката е нов, вземай го и не му мисли много , докато се вайкаш, туко виж някой те изпреварил 

Аз ти говоря че има и лаптопи M5400 които са с I3  процесор и със слаби видеа какъвто са на B5400 но има и B5400 които са със I5 и със силни nvidia видеа иначе тези лаптопа между продавалник и предложения от мен са различни......

с кое точно си заслужава ??? С "хубавия" дисплей, който вечер е като прожектор за очите, със "супер бързия" U процесор? С кое ??? Супер неб*лансирана купчина пластмаса Публикувано изображение

Имах впредвид този;

Acer Aspire E1-772G
  • Автор

Това надхвърля бюджета само със 300лв. :D

Аз ти говоря че има и лаптопи M5400 които са с I3  процесор и със слаби видеа какъвто са на B5400 но има и B5400 които са със I5 и със силни nvidia видеа иначе тези лаптопа между продавалник и предложения от мен са различни......

Aма нали разбираш B5400 с i5-4200M  и NVidia GeForce GT 740M с 2GB, колко ще надхвърли бюджета? В случая има ясно изразен бюджет, и ако  тая М-ка е читава , си заслужава от всякъде!!!

Имах впредвид този;

Acer Aspire E1-772G

Предполагам че ще  го вземе, ако му доплатиш разликата Публикувано изображение

Редактирано от snipi (преглед на промените)

• Автор

btw има развитие. Този се надъха да инсталира Windows 7 Ultimate и оргиналния ключ остава за мен. Цената се качва само с 25 лв. Давайте предложения как да го тествам , защото ще разполагам с около 15-20 минути.

Да , нов е единственото което ме притеснява е да не е заводски повреден. Затова се мъчих да накарам продавача да инсталира Windows но без успех. Все още се чудя какво да измисля , за да видя дали лаптопа е читав.

Гледай да не е някой мошеник, защото 2 пъти съм се набутвал от olx.

• Автор

Той човека просто спря да ми отговаря :D

Ако оставиш игрите на заден план-то така или иначе с лаптоп е почети невъзможно да се играе комфортно особено с такъв бюджет ти предлагам да погледнеш http://olx.bg/nov-lenovo-t520-4gb-ram-500gb-disk-15-6-1600x900-intel-core-i5-bateriya-5ch-garantsiya-12-2014-i53087254Лично преди няколко месеца закупих от него машина , като всичко по-обявата отговаряше на описанието ,лаптопа се водеше чисто нов ,аз поне не намирам следи от употреба, батерията беше на един цикъл. До колкото разбрах бройката която аз купих имало е и още 5-6 бройки, машините са били резервни в някаква община в Дания. Има добри отзиви за него и нищо не пречи да размените няколко реда на лични.Това са бизнес клас машини с отлична изработка и заслужават внимание!Ако такъв варянт не те устрйва може да погледнеш иhttp://www.emag.bg/hp-probook-450-podar-k-chanta-hp-basic-s-dvujadren-intel-core-i3-3120m-2-50-ghz-4-gb-ddr3l-1600-mhz-500-gb-sata-5400-rpm-amd-radeon-hd-8750m-1-gb-linux-bootable-srebrist-h0w24ea/pd/DVZ7ZBBBM/

• Автор

Добро утро на всички , какво ще кажете за този лаптоп и като цяло някой изобщо има ли мнение за компетентноста на продавача. Мерси предваритлно http://www.bulgariacomputers.com/collections/500-600/products/acer-aspire-v3-571g

Не знам каква е уловката тук, но е нереално евтин. Лаптопите с този процесор струваха до преди 4-5 месеца между 1300 най-лошите и около 2000лв най-добрите.

Редактирано от Игнатов (преглед на промените)

Добро утро на всички , какво ще кажете за този лаптоп и като цяло някой изобщо има ли мнение за компетентноста на продавача. Мерси предваритлно http://www.bulgariacomputers.com/collections/500-600/products/acer-aspire-v3-571g

не знам, ама като видя:

Геймърска nVIDIA GeForceGT 730M 2GB

и ме напича смях отвътре...

Не е нов , явно затова.

До съвсем скоро бяха на пазара тези машини. Почти чисто нов модел. Вероятно все още могат да се намерят някъде бройки. Това ще рече, че някой да си продава лаптопа втора ръка, означава че е имал технически проблем. Малко хора биха си продали така чисто новата добра като производителност машина.

1. да си харесваш собствените постове е като да си лижеш собствените топки

2. Има някаква неточност при описанието на тоя лаптоп - или процесора или видеокартата е объркана, защото тоя процесор 4200М върви в комплект с HD4600. А HD4000 е от старото поколение ivy Bridge.

1. да си харесваш собствените постове е като да си лижеш собствените топки

2. Има някаква неточност при описанието на тоя лаптоп - или процесора или видеокартата е объркана, защото тоя процесор 4200М върви в комплект с HD4600. А HD4000 е от старото поколение ivy Bridge.

И аз го видях това защото Haswell трябва да са с hd 4600. Аз имам intel core i3 4000m с hd4600. Или процесора е объркан или графичната карта.

• Автор

Предлагат ми http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.do?productguid=517861&scenario=&productarea=P11010101&detailScenario=Prenosim-kompyutar-ACER-E1-772G-54206G1TMNSK от една заложна къща за 820лв. Има пълна документация , купен е на 11.07 гаранция 2год. към Техномаркет. Да го плащам ли ?

Предлагат ми http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.do?productguid=517861&scenario=&productarea=P11010101&detailScenario=Prenosim-kompyutar-ACER-E1-772G-54206G1TMNSK от една заложна къща за 820лв. Има пълна документация , купен е на 11.07 гаранция 2год. към Техномаркет. Да го плащам ли ?

в никакъв случай... от заложна къща дори нокиа с фенерче не бих си взел...

• Автор

можеш ли да се обосновеш малко повече

Защото:1. често нещата по заложните къщи са крадени2. ProBook-a предложен в началото е по-хубав, като изключим факта, че е с малко по-слаб процесор, но поне го взимаш от магазин с гаранция на твое име.Ако се окаже, че въпросният лаптоп е краден и куките разберат че лаптопа е в теб, ще ти го вземат, а после дали ще успееш да си вземеш парите обратно не ми е известно.Ти прецени сам дали си заслужава риска.

• Автор

А какво могат да ми направят даже и да е краден щом имам пълната документация на лаптопа ? http://olx.bg/nov-laptop-acer-aspite-e1-772g-i-5-17-2g-garantsiya-i53534678 ето я обявата и в интернет

А какво могат да ми направят даже и да е краден щом имам пълната документация на лаптопа ? http://olx.bg/nov-laptop-acer-aspite-e1-772g-i-5-17-2g-garantsiya-i53534678 ето я обявата и в интернет

За тези пари лаптопа е ТВЪРДЕ евтин, за 865лв. Тези лаптопи започват от 1150-1200 нагоре. Има му нещо за да е на тази цена. Сигурно е дефектна бройка или т.н. Ако пък толкова ти се иска да го вземеш й кажи да му се инсталира операционна система. И след това ако всичко е наред му кажи да ти го пусне с опция за преглед и тест и в еконт тестваш всичко което можеш. Но наистина, това дали е краден или не си е ГОЛЯМ риск, така че пак помисли.

• Автор

Тъй като на този етап се отказах да давам пари за нов лаптоп и явно е доста рисковано да пазарувам от заложна къща , съм се спрял на следната машина http://www.bulgariacomputers.com/collections/500-600/products/lenovo-g580 има 6 месечна гаранция , някой знае ли нещо за въпросия продавач BGLAPTOPS / XEKTOP

Редактирано от Nadahan (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.