Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Постоянно изискване на код при ползване на гугъл

Featured Replies

Здравейте, доста пъти вече се появява тая чудесия. И преди се е случвало но да речем веднъж на 6 месеца. Та ето я ситуацията http://prikachi.com/images.php?images/780/7474780G.png въвеждам веднъж, въвеждам втори път, трети - е взе да ми писва, та някакви идеи защо аджаба става така ?

Здравейте, доста пъти вече се появява тая чудесия. И преди се е случвало но да речем веднъж на 6 месеца. Та ето я ситуацията http://prikachi.com/images.php?images/780/7474780G.png въвеждам веднъж, въвеждам втори път, трети - е взе да ми писва, та някакви идеи защо аджаба става така ?

Това се получава когато търсите усилено, т.е. при чест рефреш на страницата. Скоро не ми се е случвало това.

• Автор

Това се получава когато търсите усилено, т.е. при чест рефреш на страницата. Скоро не ми се е случвало това.

Е да, често използвам гугъл... обаче странно ми звучи да е от това.... както и да е, някакво евентуално решение ?

Е да, често използвам гугъл... обаче странно ми звучи да е от това.... както и да е, някакво евентуално решение ?

Освен въвеждане на кода или спиране на заявките - не.

• Автор

Освен въвеждане на кода или спиране на заявките - не.

Ясно. Мерси за бързите отговори!

Това къде се случва  - офис, дом?

Обикновено се получава при УЖАСНО много заявки към Гугъл, които сам, с нормална работа на компютър е доста трудно да се постигне. 

Това къде се случва  - офис, дом?

Обикновено се получава при УЖАСНО много заявки към Гугъл, които сам, с нормална работа на компютър е доста трудно да се постигне. 

Получава се то, при по-усилено търсене често ми се е случвало. Публикувано изображение

ПС:

Публикувано изображение

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

Бая търсене трябва ;) 

Както и да е, освен писане на кода и продължаване така напред, няма друг вариант ;)

Това ми се е случвало 2 пъти май не помня, но по добре автора да си изчисти историята явно Интернет връзката му е нестабилна или бавна заради това обновява страниците.

Погледни си в настройките да не би да ползваш някакво прокси, на мен незнайно как ми се беше лепнало прокси и ми даваше същото съобщение.

• Автор

Няма да е зле да си провериш компютъра за наличие на зловреден софтуер.

Ако си с модем или рутер го рестартирай.

Не мисля че машината е заразена, изчистих историята, хронологията и сега на пръв поглед всичко е ОК, а иначе интернета си ми е доста бавен.

Рипчо, явно някой те е урочасал да си лошо ЗКУ. Реших преди време да ти погледна съдържанието, в това число пуснатите теми. Ами ти тоя твой компютър само по мрежовите кенефи го водиш, как да не те закачи я зараза, я Гугъла да те заплюе за следене като потенциален маниакален бот и да ти иска потвърждение за човечност :)

Съгласен съм да се погледне ИП адреса. И на мен ми се е случвало при браузване през прокси.

При мен това го правеше постоянно, докато използвах стара версия на бразуъра. Пробвай да я обновиш до най-новата.

• Автор

При мен това го правеше постоянно, докато използвах стара версия на бразуъра. Пробвай да я обновиш до най-новата.

до най- нова си е.

Рипчо, явно някой те е урочасал да си лошо ЗКУ. Реших преди време да ти погледна съдържанието, в това число пуснатите теми. Ами ти тоя твой компютър само по мрежовите кенефи го водиш, как да не те закачи я зараза, я Гугъла да те заплюе за следене като потенциален маниакален бот и да ти иска потвърждение за човечност Публикувано изображение

Ееее кво ма направи ти Публикувано изображение  , вярно че се ровичкам повечко отколкото би следвало, ама мерак ко да се прави Публикувано изображение

На мен лично не ми се е случвало от стар браузър да ми излиза такова съобщение, но крашването (недозареждането) на страниците беше явно та го обнових с по нова и сега нямам ядове.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.