Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Публикувано изображение

Картата е без ''TI'', демек ще е може би 5-6% процента по-добра от 260X. Не че ще видиш разлика ако нямаш под ръка и една 260X. Дори да е равна с 260X ( със сигурност не е по-слаба ) 750 е по-икономична, по хладна, тиха както в idle, така и в load и без нужда от външно захранване, а и е ново поколение карта с поддръжка на PhysX. 

Решението си е твое. Лично аз бих взел 750.

• Отговори 112
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Мер

Публикувано изображение

Картата е без ''TI'', демек ще е може би 5-6% процента по-добра от 260X. Не че ще видиш разлика ако нямаш под ръка и една 260X. Дори да е равна с 260X ( със сигурност не е по-слаба ) 750 е по-икономична, по хладна, тиха както в idle, така и в load и без нужда от външно захранване, а и е ново поколение карта с поддръжка на PhysX.

Решението си е твое. Лично аз бих взел 750.

Мерси, значи щом е по економична няма ли как до 800 лева не повече да ми направиш конфигурация със по слабо захранване ако трябва и със (ti) версията

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Няма нужда да ти давам конфигурация. Просто смени картата. Останалото ти го е дал naruto. От по-слабо захранване няма смисъл, понеже в никем няма такова, което да е по-качествено от Corsair-а и да е на по-ниска или същата цена, та захранването го остави.

Конфигурацията няма да минава и 200W та и едно CORSAIR 350W е напълно достатъчно, но е със 100W надолу, а е 5 лв. по-евтино, та няма смисъл.

Най-евтината 750 TI е 262 лв., обаче цената се дига доста.

• Автор

Много фатален избор ли ще направя ако взема асуса...... ако се държат на равно в игрите става ли него да взема ;;ддhttp://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1971&gid2=883&compare=radeon-r7-260x-asus-directcu-ii-oc-edition-vs-geforce-gtx-750-ti ?!? Pff тая 750 без ti не мога да я видя никаде в клиповете..

• Автор

А колко ще ми излезне доставката от никем до един град , който е близо до пловдив "ПЕРУЩИЦА"?

• Автор

Благодаря на всички , които ми помогнаха при избора желая им много здраве и все така да помагат ;д понеделник ще поръчам конфигурацията и като престигне ще ви пиша и кача снимки... мерси отново на всички които ми помогнаха.Поздрави :)пс ::Извине , че задавам много въпроси но едно се тревожа , веднъж видях че някакъв бил сложил дънната платка веднага на кутията и тя изгоряла тва ме притеснява... и така.. въпросът ми е : при зглобяването тази h81-k има ли крачета за кутията ? А и също ще ми помогнете ли при зглобяването като престигне конфигурацията че ме е страх да не оплескам нещо... ;дПпс : сметнах до перущица ми излиза 17.56 лв. Нещо такова.. :D

Ето ти една полезна тема: Как да сглобим компютър. Утре я изчети внимателно, всичко е описано до най-малките подробности. Ако внимаваш, ще се справиш. Ние сме тук и при проблеми ще помагаме! ;)

Кажи им да ти я съберат те. Не се прави на майстор ако не си го правил,че парите не са малко за да си правиш  сухи тренировки баш на тоя комп.

• Автор

Ами разглобявъл съм и съм сглобявал и палеше ама след като нацелих кабела за вклиучване/бутона ... за мен най трудното е да свърца кабелите на кутията .. смисъл тея дет са на панела..Пс: Предпочитам аз да си го сглобя та да си знам всичко, отколкото те , да не зная кво са прайли и кво не..Апак ако нещо се затрудня няма да пипам ще изчакам вас :)

• Автор

Добра конфигурация си взел.

Добра конфигурация си взел.

Мерси но си предпочитам другата :)

Мерси но си предпочитам другата :)

Ок после пиши тук като си я взел и сглобил. Успех.

• Автор

Ахх още нещо ме притесни тва дъно ще влезне ама няма ли да е мн малко за тая кутия.. пише че поддържа микро атх кутията, тоест от 9,6' е микро и атх от 12'....... не.е ли по добре да.сложа това дъно http://nikem-bg.net/computer-components/GB-H81M-DS2--H81-1150 или http://nikem-bg.net/computer-components/GB-H81M-S1---1150 ??

Ахх още нещо ме притесни тва дъно ще влезне ама няма ли да е мн малко за тая кутия.. пише че поддържа микро атх кутията, тоест от 9,6' е микро и атх от 12'....... не.е ли по добре да.сложа това дъно http://nikem-bg.net/computer-components/GB-H81M-DS2--H81-1150 или http://nikem-bg.net/computer-components/GB-H81M-S1---1150 ??

Ами остави дъното просто смени кутията.

Със каква то другите са шибани..

Питай Пейката,за да ти обясни какви са и дертовете на тази кутия (макар че е качествено направена и за такава конфигурация-бива),по-скоро дъното е за смяна с GB H81MD3H отколкото версата.Иначе при селските биващите кутии почват от 100.

И трите дъна са Micro ATX Form Factor и ще стоят по един и същи начин в ATX Midi Tower. Имат еднакви аудио чипове, имат по 1 x PCIe x16 и по 2 x PCI Express x1. ASUS H81M-K има 1 x DVI и 1 x D-Sub, докато Gygabite-ските нямат DVI. При положение, че имаш видеокарта това не те интересува. Може и да има други малки разлики, но едва ли ще те интересуват, а и може да ги видиш сам.

Commander-а в никем за тия пари е най-добра. В sky положението е същото. В еМАГ има по-добри предложения, ама оттам си спомням, че се дърпаше, така че друг избор нямаш....

п.п. Ако искаш дъно с повече слотове отдели още 30-40 лв. 

• Автор

Ето я и крайната :Линк:http://nikem-bg.net/cart/46915p1r1139p1r2071p1r1003975p1r49676p1r51139p1rf.html говорих със баща ми може да се увеличиндо 840 не повече , ако нещо трябва да се промени илибдобави пишете... а и също така да ви попитам други кабели ще ми трябват ли? може и вентилаторче да добавите ;) BB код:4GB DDR3 1600 KINGSTON RAIDMAX SUPER ALTAS ATX-295B Middle Tower SAPPHIRE DUAL-X R7 265 2GB GDDR5 CORSAIR VS450 450W ATX EU Version I3-4330 3.5GHZ/4MB/LGA1150/BOX GB H81M-D3H /H81/LGA1150 Обща стойност - 825.01 лв. с ДДС предпочитам и3 4330 за спешни случаи та след време ако изпатка видеото да пали компютъра без него :)

i3-4150 също си има вградено видео, та даваш 20 лв. на вятъра... За вент: CM 120MM CASE FAN/BLUE LED/SLV, въпреки че аз като съм отварял кутията имаше 2 вента, та при поръчката питай. Други кабели-не, няма да ти трябват. С дъното пращат 2 SATA кабела, в комплекта на захранването си има и захранващ кабел. За 40 лв. отгоре се взима PowerColor R9 270X 2GB GDDR5 OC и ако вземеш 4150 няма оскъпяване.

• Автор
  • Автор

Някой не знае ли никем каква им е таблицата на лизинг смисъл по колко взимат например за 850лв за една годин , колко ще взимат??

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.