Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

Може би около 75-80 лв. на месец. Утре им се обади!

Ахам ,мерси много :)
  • Отговори 112
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Охх извинете за многото въпроси.. но по добре е да се пита от рано .. и така, значи става въпрос за монитора .. имам два но единият е голям(26') и ме дразни , защото не ми е приятно на толкова голям диаплей да цъкам дразни ми очите , на него само игри пускам , апак на по-малкия(около 14,15') филмчета и чат..Значи този монитор 26" който се води телевизор е със резолюция 1336x768 pixela апак другия незнам какъв е.. знам само че е делл 14/15" прилича на този на снимката..И въпроса ми е : проблем ли ще е да играя игрите на 26 инчовия апак на по- малкият да го ползвам за чат и интернет (със видео карта power color r9 270x 2gb)Апак ето го и телевизора на който чат-пат разцъквам игри http://www.emde-electronics.bg/lcdtft-%D1%82%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80-crown-26-led-26910-div-tc-article1490.htmlПс : забравих да ви питам на този малкия ще мога ли д играя игри не на високи детайли а на средни .. ?

post-350505-0-43673500-1406460080_thumb.

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Ползвай си монитора/телевизора когато си искаш и за каквото си поискаш. 

До 70 лв. най-добре е CORSAIR VS450 450W, другия вариант е Super Flower SF-550K12XP, 550W, PFC Activе от еМАГ.

Другото което си заслужава е Corsair 430W Builder Series CX V2 за 13 лв отгоре.

Сиренце,зарежи ги и трите захранвания,за които питаше в друга тема.Antec HCG 520,FSP AurumS 400/500,FSP Rider 550,Arctic 550R-това са захранванията  от небесните (последното е старичко и с външен фан отпред,но бива).

• Автор

кое захранване е по добро за тази видео карта: 2048M R7 265 DUAL-X DDR5. и и3 процесор..1.COOLER MASTER B500, 500W Active PFC-70.56 лв.2.FORTRON FSP400-60APN, 400W-65.44 лв.3.FORTRON HEXA+400, 400W-63.95 лв. Или пък ми предложете някво от sky до 70 лв не повее..http://sky.bg/configurator.aspxЕто я и цялата конфигурация на снимкатаАхх мерси много но вече незнам ... мерси ще го направя някакси

post-350505-0-65704300-1406472596_thumb.

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Хубавитв захранвания в магазина започват от 100 лв. нагоре. Иначе, за 70 лв. това.

Сирини  айде на бас ,че  няма да откриеш разликите  във изброените в последните 3 поста захранвания . Конфигурацията ти е толкова икономична,че ше ти стигне и Фортрон 350 вата за  40 лева  да работи без проблем. Изобщо главоблъсканицата ти  е безпредметна и ненужна в твоя случай.  При положение ,че ще  пускаш едни глупендерски игри и  ще ровиш в нета  захранвания със сребърни и златни сертификати са изхвърляния. Със едно  такова PSU FORTRON FSP350-60APN 85+  карам вече 5 години  и не е мръднало и е безшумно. Взимаш си най евтините  дъно,видео и процесор  барабар с китайската кутия,че да  се чудиш 2 седмици  какво  захранване да сложиш е загуба на време. Я ги питай тия разбирачите каква  ще е  реалната разлика в тия захранвания дето ти предлагат .  Разликата ше ти е точно никаква конкретно за твоя супер бюджетен компютър.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

R7 265 е към 180W, та не и е баш все тая какво ще е захранването.

Ми какво им се гледа Джонка ? Неговия избор  се ограничава  в цената която стига за  най долното ниво части.  Елементарна кръчмарска сметка ако се направи става ясно,че  400 вата ще му стигнат за компютъра . Захранването ще е натоварено на 45%  при най екстремните моменти така или иначе което е гаранция за тиха работа.Захранванията  стигат до 25 децибела  при макс  натоварване което е шума издаван от падащо листо. Нико айде малко  четети  бе пич  и  мисли с тая глава като четеш  !!!!! AMD Radeon R7-265 Review - Hardware Setup | Power ...   Наеш ли кога ше я натовари тая карта да лапне 180 вата ?

Ти мисли като пишеш. До тука само глупости... На R7 265 да сложиш захранване за 50 лв. не е особено умно. Захранването не е само ватове и тишина. Объркваш още повече момчето. Като смениш бараката от подписа тогава говори..., а не да ми гледаш разни тестове.

Мислиш ли, че няма да я натовари? 

Абе ей спри  да пишеш  тъпотии . Какво ми филсостваш  като  хората са го написали  на захранването. Ти елементарно събиране учил ли си ?  При 150 вата  пик  кое още в тоя компютър ще натовари  другите 150  на 12 волтовата линия ,че да  трябва да купи  550 ватови захранвания  за 100 лева.  Тия ватове са валидни за всички захранвания за  70-80 лева . Ти като си с тоя зелен Корсар що си мислиш ,че си със много качествено захранване.  Дал си 30 лева отгоре за  единия етикет пич. Процесора му е с 54 вата TDP   и барабар с картата ше лапне 200  .  Кое друго  в тоя евтинджос е  енергоемко ?  През колко от времето в което си ползваш компютъра ти  има натоварване 100% ?

Публикувано изображение

Някъде да сме казали, че трябва да се вземе захранване за 100 лв? Вместо да ми говориш за захранвания може да предложиш идеалната конфигурация за теб! И споко - захранването не съм го взел за толкова колкото струва.

• Автор

Ами попринципбкомпа ще е вклячен нонстоп ще се спира през 7/8 часа и ще почива 1/2 щаса .. предимно ще играя wow-tbc , някоя нфс онлайн може и баталфилд да играя онлайн но например 4 часа игри и 3 часа браузване .. ;д

Ми какво им се гледа Джонка ? 

Алка,не си сериозен,нали?Че мога да изкарам 3-4 налични в магазинната мрежа,които са с 80+ или бронз и са по-добри от разните там голд-молд.Ти ме бъзикаш!Б*хти най-малко ме интересува колко dB му е перката...Ей,майтапчия,не ме занасяйПубликувано изображение !

• Автор

Добре момчета днес поръчвам това , ако има нещо което трябва да се смени пишете .А и малко се притеснявам тая карта като е булк нещо да не и стчне при транспорт..

post-350505-0-11781200-1406525243_thumb.

Всичко е наред според мен. За 17 лева още може да смениш диска с ST1000DM003. По-бърз, по-голям, повече гаранция.

• Автор

Добър ден днес поръчах тази:BB код:RAIDMAX SUPER ALTAS ATX-295B Middle Tower SAPPHIRE DUAL-X R7 265 2GB GDDR5 CORSAIR VS450 450W ATX EU Version I3-4330 3.5GHZ/4MB/LGA1150/BOX ASUS H81M-C /1150 CORSAIR 4GB Vengeance DDR3 1600Mhz 1.5V 500G SG 3Y WARR SATA 6G/7200 Обща стойност - 899.98 лв. с ДДС Чакам утре да ми се обадят и незнам кога ще ми я доставятСамо да ми кажете рампаметта става ли

Става, но няма нужда да е толкова скъпа, няма да видиш никаква разлика.

Примерно тази:

4G DDR3 1333 GEIL VALUE 

също ще свърши работа. 1333 мхц е, но се спестяват 8 лв.

• Автор

Става, но няма нужда да е толкова скъпа, няма да видиш никаква разлика. Примерно тази: 4G DDR3 1333 GEIL VALUE също ще свърши работа. 1333 мхц е, но се спестяват 8 лв.

Да но там пише че е за intel core i7/i5 ..не пишенза и3 заквото аз съм със и3?

Става, но няма нужда да е толкова скъпа, няма да видиш никаква разлика.Примерно тази:4G DDR3 1333 GEIL VALUE също ще свърши работа. 1333 мхц е, но се спестяват 8 лв.

За 8лв не си струва да си осакатяваш машината. Вземи 1600 и не се занимавай да спестиш 8лв за сметка на рамта.

Сиренце,мисля някъде наруто ти каза,че 4150 е 200 лв,ама не слушаш.

Психо,какво се осакатява като се вземе на 1333?

Редактирано от johny01 (преглед на промените)

Да но там пише че е за intel core i7/i5 ..не пишенза и3 заквото аз съм със и3?

Всичко си е съвместимо, споко.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.