Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Тя тая памет освен че няма снимка няма и спецификация,нищо.

• Отговори 112
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

То има и на 1600 за 70 лв със същите тайминги,волтаж и тн,само без разните му тенекийки,дето и са за бяс на рама,ама нейсе,Сиренцето не слуша-щеше да вземе по-добро видео,ако беше спестил от рама,проца и кутията(65 лв за 210ката,но от е*аг) около 60 лв.

Ванко,GEIL за 71 лв в  ни*ем  е 1600 МHz  9-9-9-28 1.5 V,но без тенекии.

Редактирано от johny01 (преглед на промените)

Сиренце,мисля някъде наруто ти каза,че 4150 е 200 лв,ама не слушаш.Психо,какво се осакатява като се вземе на 1333?

Губят се 2-3% производителност. За да спестим 8лв не си струва да се загубят тея 2-3%. Поне по мое мнение.Ако ще започват пак убидите - така да бъде...

Губят се 2-3% производителност. За да спестим 8лв не си струва да се загубят тея 2-3%. Поне по мое мнение.Ако ще започват пак убидите - така да бъде...

Психо,обиди няма.както и разни такива приказки за 2-3% производителност.Повечето от пишещите не знаят на колко им е тръгнала рама (ако по някаква случайност и да знаят каква е),не всяка система с рам на 1600 тръгва на толкова.

Няма да отговарям с аргументи. Фактът, че насрещният аргумент е "те хората и без това не знаят на каква честота им върви рамта" ми е напълно достатъчен.

Няма да отговарям с аргументи. Фактът, че насрещният аргумент е "те хората и без това не знаят на каква честота им върви рамта" ми е напълно достатъчен.

Най-добрият аргумент ще е да сваля рама на 1333,да тествам производителността на системата,после на 1600 и отново,но няма да го направя,щото е се тая,ако искам производителност,ще си играя е множителя на проца.

• Автор

Ами от бързане сложих тоя процесор и рам... Ще видя утре като ми звъннат ще видя какво мога да напрая..Щото аз в последния момент я пуснах и... тея от pc store щяха да ме прецакат..

Освен, че изглеждат ''cool'' тея високи памети с разните му "гребени и радиатори" са такъв трън в задника ако в един момент решиш да сменяваш охлаждането на процесора, че си нямаш на идея, а и си дал почечко пари защото са фешън.

• Автор

Освен, че изглеждат ''cool'' тея високи памети с разните му "гребени и радиатори" са такъв трън в задника ако в един момент решиш да сменяваш охлаждането на процесора, че си нямаш на идея, а и си дал почечко пари защото са фешън.

Ами нямам намерение да сменям охладителя , но ако се наложи ще я преместя на втората "дупка"..

Ами нямам намерение да сменям охладителя , но ако се наложи ще я преместя на втората "дупка"..

Няма как да знаеш утре ще решиш да добавиш още една памет, след това ще изпадне изгоден процесор и.........Аз мойта подобна памет я продадох още преди да съм я изплатил.

Редактирано от Joll1Roger (преглед на промените)

Ами от бързане сложих тоя процесор и рам...Ще видя утре като ми звъннат ще видя какво мога да напрая..Щото аз в последния момент я пуснах и... тея от pc store щяха да ме прецакат..

смени с i3-4150  и сложи TOЗИ хард , че и пари ще ти останат, а ако намалиш от Рам, може да мислиш за по-добро видео, почти без оскъпяване.

Рама е добре,но има и по-евтина.Друг проц на това дъно няма да се сложи,а и да се сложи,няма да е такъв,че да иска друг кулер,да не говорим,че вече има на пазара няколко кулера (добри),на които не им пречи високата рам и тн.

Та да си дойда на приказката-Сиренце,снимки да видим!

snipi,момчетата му ги предлагаха тези работи,ама Сиренцето не чува.

Редактирано от johny01 (преглед на промените)

• Автор

Рама е добре,но има и по-евтина.Друг проц на това дъно няма да се сложи,а и да се сложи,няма да е такъв,че да иска друг кулер,да не говорим,че вече има на пазара няколко кулера (добри),на които не им пречи високата рам и тн.Та да си дойда на приказката-Сиренце,снимки да видим!snipi,момчетата му ги предлагаха тези работи,ама Сиренцето не чува.

Снимките са задължителни , за да се похваля , а и кактонви казах в последния момент поръчах , колкото се може по.бързо да влезна в бюджета и сложих тая рам и процесор..
  • Автор

Здравейте отново днес ми се обадиха и някой от компонентите ги нямаше в наличност и поръчах това .. сега чакам да одобрят ваща ми :)BB код:ASUS H81M-C /1150 I3-4150 3.5GHZ/3MB/LGA1150/BOX CORSAIR 4GB Vengeance DDR3 1600Mhz 1.5V SAPPHIRE DUAL-X R7 265 2GB GDDR5 Thermaltake VN900K1W2N Commander GS-II Black USB3 Corsair 430W Builder Series CX V2 430W 500G SG 3Y WARR SATA 6G/7200 CM 120MM CASE FAN/ SLEEVE Обща стойност - 897.98 лв. с ДДС

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Ето ти и по-евтина рам на 1600-GIEL.Версата идва с фан на задния панел,който е с по-малък дебит от СМа,който си избрал,така че Tt фанчето до сложи на предния панел (имаш дълги болтове за тази цел в комплекта на кутията) да вкарва,а СМа на задния да изкарва.Нали беше поръчал в скай?

• Автор

Ето ти и по-евтина рам на 1600-GIEL.Версата идва с фан на задния панел,който е с по-малък дебит от СМа,който си избрал,така че Tt фанчето до сложи на предния панел (имаш дълги болтове за тази цел в комплекта на кутията) да вкарва,а СМа на задния да изкарва.Нали беше поръчал в скай?

Добре ще преместя фановете .. чакам сега да ми звъннатВъв скай е голямо изплащането.. поръчах от pc store , ама те щяха да ме прецакат с по слаба конфигурация , аз им се развиках инказах че се отказвам и те казаха добре и така.. аз говорех от на баща ми името че той не знае кво да каже .. не разбира от компютри ;д

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Колко е лихвата там? Защото съм чувал, че е по-добре заем от банка, отколкото изплащане в никем или скай.

• Автор

Ами незнам колко е ама във пц аторе за 900 лева на изплащане за една година искат по 84 лева , а във скай по.88 ..

• Автор

Демек в ПЦ Сторе е по-евтино? Защо го взимаш от друго място тогава?

Заквото за 905 лева ми предлагат конфигурация със r7 260x , geil 4 gb bulk.,. 500 Gb hard , апак тея неща от нилем ми излезнаха по 83,81 на месец

Сирини пиши грамотно ,че  е мъка човек да ти чете мненията. За къде бързате  та пишете  толкова  неграмотно не ви знам ? От 20 до 25%  ви е надценката при лизинги  във всичките фирми  и магазини. Колкото ви е повече срока толкова  лихвата ще ви е по-голяма.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

Здравейте , одобриха баща ми сега трябва документу да се оправят и частите ще са тук или до края на седмицата или понеделник.. и така ,... Да ви попитам мисля да ползвм и още няколко компонента от старото пц имам единбхард 80 гб който ще е за музика.. е дано да работи.. имам двд рум ама е ата май ибнезнам дали ще стане .. вие ще ми кажете следмалко като кача снимки .. имам и един кабел за захранване.. и тва е .. само искам да знам тва двд ще може ли да го свържа някак , та да си инсталирам windowsa..

post-350505-0-56757400-1406634287_thumb.

post-350505-0-64957400-1406634351_thumb.

post-350505-0-93163300-1406634386_thumb.

post-350505-0-04798100-1406634410_thumb.

Става единствено с това чудо., ама не си струва, понякога прави проблеми с връзката и по-добре да се вземе SATA записвачка.

Windows-a се инсталира и от флашка. Подробности на ЛС.

Ами незнам колко е ама във пц аторе за 900 лева на изплащане за една година искат по 84 лева , а във скай по.88 ..

Ми той лизинга работи по-друг начин и не зависи от продавача, а от банката или лизинговата къща с която работи въпросния продавач, както и от кредитната история на баща ти.Магазина си взима тея 900лв. от банката и компютъра ти става собственост на банката, докато баща ти не го изплати.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.