Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 17

Featured Replies

Колко от антивирусите, които използвате засичат този кейлогер? :ph34r:

А да попитам трябва ли да се засича или просто трябва да те предупреждава?

KIS 2013 го засича като нежелан софтуер:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 143,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

А да попитам трябва ли да се засича или просто трябва да те предупреждава?

KIS 2013 го засича като нежелан софтуер:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Щом те предупреждава значи е засечен!

Щом те предупреждава значи е засечен!

Хахах, знам, също така знам и какво трябва да се засича и какво не, но искам да чуя твоето мнение и мнението други потребители. Трябва ли да се засичат легалните кейлогери или просто трябва да те предупреждава АВ програмата?

Хахах, знам, също така знам и какво трябва да се засича и какво не, но искам да чуя твоето мнение и мнението други потребители. Трябва ли да се засичат легалните кейлогери или просто трябва да те предупреждава АВ програмата?

Какво според теб е легален кейлогер?А дали трябва да се засичат ми е все едно, не ползвам уиндоус и нямам такива дертове!

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Демонстрация как Eset хваща един крипто троянски кон, който другите антивирусни не усещат та дори и Касперски не можа да хване както и Вирусът HTML/ScrInject.B.Genсе, който сваля файлове в %Temp%ICD1.tmpistactivex.dll и %Temp%iinstall.exe.

post-347073-0-39473500-1393452981_thumb.

post-347073-0-11955600-1393452982_thumb.

Редактирано от Highlight (преглед на промените)

Демонстрация как Eset хваща един крипто троянски кон, който другите антивирусни не усещат та дори и Касперски не можа да хване както и Вирусът HTML/ScrInject.B.Genсе, който сваля файлове в %Temp%ICD1.tmpistactivex.dll и %Temp%iinstall.exe.

@MPower  На 2014 версия не и трябват дефиниции има си модул за тая работа. Иначе без семпъл само си приказваме .... 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Дай троянеца насам да видим как само Есет го хваща... Сигурен съм, че поне още 5 АВ програми го откриват и изтриват.

давай го насам да го чекнеме

Пробвайте логера от пост 50, за Касперски разбрахме.

Защо не отчиташ реалните фалшиви тгревоги!?   То...   трябва и да можеш...

Краля най-прецизен както винаги,като швейцарско ножче 

Публикувано изображение

P.s.Логера ми хареса,жалко че е платен и има само 3 дни гратисен период.Но се набутва във system 32 ,при което ще му бъде доста трудно при наличие на защита или ограничен акаунт. T.e. ще бъде лесно разкрит,понеже мястото е приоритет при едно сканиране със защитен софтуер.По добре да беше в my documents или app data ...иначе добре се прикрива

Редактирано от Lost in... (преглед на промените)

Кралският китаец и той е с фалшива тревога...   Хи-хи-хи .... 

Кралският китаец и той е с фалшива тревога...   Хи-хи-хи .... 

Засича промяна в защитен ключ в регистъра,за каква фалшива тревога споменаваш? 

Май не четеш или си пиян по скоро.

Засича промяна в защитен ключ в регистъра,за каква фалшива тревога споменаваш? 

Май не четеш или си пиян по скоро.

Кингчо също ми е любимец.   Обаче още му е рано да спори с Rising. Аман от FP!

Кингчо също ми е любимец.   Обаче още му е рано да спори с Rising. Аман от FP!

Тук не е раздела за домашни любимци,пък и глупости не ми се четат!

Спокойной ночи!

Много сте задълбочени - кажете що е това тук  http://lp.sharelive.net/?sysid=406&appid=706&subid=1314073104139368868             Това нормално ли е    

AVG MalSign.Generic.1EE 20140301 Comodo Application.Win32.iLivid.~A 20140301 DrWeb Adware.Bandoo.13 20140301 ESET-NOD32 a variant of Win32/iLivid.A 20140301 Fortinet Riskware/ILivid 20140301 Malwarebytes PUP.Optional.Bandoo 20140301 

Редактирано от attj (преглед на промените)

Много сте задълбочени - кажете що е това тук  http://lp.sharelive.net/?sysid=406&appid=706&subid=1314073104139368868             Това нормално ли е    

AVG MalSign.Generic.1EE 20140301 Comodo Application.Win32.iLivid.~A 20140301 DrWeb Adware.Bandoo.13 20140301 ESET-NOD32 a variant of Win32/iLivid.A 20140301 Fortinet Riskware/ILivid 20140301 Malwarebytes PUP.Optional.Bandoo 20140301 

http://whitelisting.kaspersky.com/advisor-ru#search/9acf2d1233040068b186e9be87bb9e34

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.