Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

от месец и половина съм на slim bob и преди няколко дни получих смс:

Zdraveyte, ot 01.09.14 g. vlizat v sila promeni v Obshite uslovia. Poveche informatsia mozhe da poluchite na vashata internet stranitsa.

работата е там, че на личната страница няма никаква информация, или е така скрита че не я намирам...

За общите условия

Мобилният оператор е длъжен да ги публикува на интернет страницата си и да ги постави на видно място в търговските обекти, където потребителите да могат свободно да се ползват от тях.

NB! Общите условия имат сила спрямо мен като потребител само ако писмено съм се съгласил с тях, т.е. трябва да съм изразил съгласие догооворът да действа при общи условия!

При промяна по общите условия операторът е длъжен в срок от 30 дни да уведоми потребителите си за промените, понеже само след уведомяване те имат сила за потребителя. След изменение на общите условия като потребител имам право (по инициатива на оператора) да прекратя договора си в срок до един месец без санкции – в случай че не съм доволен от внесените по общите условия промени. Ако изпусна този срок, се приема, че съм съгласен с промените и че индивидуалният ми договор продължава да действа при промените в общите условия.

значи ако нищо не предприема все едно съм съгласен... проблемът е че не съм уведомен какви са промените, само съм уведомен че ще има такива, това брои ли се че съм уведомен... къде мога да видя тия промени?

друг е въпроса, че сключих договора на 17 юни, а на 2 юли получих фактура за цял месец, въпреки че в договора е описано, че започва да действа от датата на активиране на картата, която активирах на 20 юни (а не от датата на договора)

http://pravatami.bg/610

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Това което си сключил, доплащаш няколкото дни до  определената дата, от която нататък месечното предплащане за абонамента, както си е в стандартния абонамент на операторите или на фирми свързани с тях, които препродават техни услуги.

• Автор

не знам каква отстъпка дават, обаче са ми начислили едни 0.09лв за новия месец дето се чудя от къде са, след като смс е 0,22лв и не съм пращал, а минута разговор е 10,8 стотинки и съм изговорил 13 от наличните 100 минути... на оператор също не съм звънял...

не знам каква отстъпка дават, обаче са ми начислили едни 0.09лв за новия месец дето се чудя от къде са, след като смс е 0,22лв и не съм пращал, а минута разговор е 10,8 стотинки и съм изговорил 13 от наличните 100 минути... на оператор също не съм звънял...

Проблемите ти с Боб слабо ме вълнуват. Аз само ти разяснявам неясния според теб sms. 

Поздрави!

Забравил си начина на измерване на времето на първата минута и след първата минута на всеки разговор... Наскоро   ЕК приеха да не се отчита цяла минута от момента на започване на разговора, а 30 секунди или нещо такова, но не знам дали и от кога нашите оператори ще започнат да спазват директивата. Нека някой по-запознат ти обясни.

• Автор

Забравил си начина на измерване на времето на първата минута и след първата минута на всеки разговор... Наскоро   ЕК приеха да не се отчита цяла минута от момента на започване на разговора, а 30 секунди или нещо такова, но не знам дали и от кога нашите оператори ще започнат да спазват директивата. Нека някой по-запознат ти обясни.

операторите са задължени да имат поне два плана с отчитане на 30 секунди и после на всяка, но останалите планове си остават на 1 минута и всяка започната се отчита като цяла... slim bob не е на първия тип отчитане, а на втория. освен това не съм си изговорил минутите от пакета за да почнат ми начисляват отгоре...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

операторите са задължени да имат поне два плана с отчитане на 30 секунди и после на всяка, но останалите планове си остават на 1 минута и всяка започната се отчита като цяла... slim bob не е на първия тип отчитане, а на втория. освен това не съм си изговорил минутите от пакета за да почнат ми начисляват отгоре...

Все пак отиди на сайта и прочети всички условия по договорите. Не гледай само хартиеният договор който си подписал, той не съдържа всичко, което трябва да знаеш. Когато се подписваш на него обаче, ти декларираш че си се запознал и си съгласен  с общите условия....които аз като се наложи да чета един(всъщност после се наложи няколко пъти да ги препрочитам) път, открих че са една камара страници, пълни със всякакви юридически заврънкулки.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.