Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Въпрос за дъно, процесор и памет до 400 лева.


Препоръчан отговор

Процесор AMD A8 5600k  

 

Дъно Gigabyte F2a88xm-hd3

 

RAM Kingston 8GB DDR3 1333 Mhz (един модул, но с други данни за паметта не разполагам)

 

Какво е мнението ви за тази конфигурация? Това, за което ще се ползва, по сведения на ползвателя, е игрички, основно WOW, конкретно MOP 5.4.8, и от време на време за видеообтаботка - редактиране. Повече не можах да откопча от устата на ползвателя.

 

Дъното и процесора са с повече от две години остатъчна гаранция, а паметта е без гаранция. Това удоволствие е някъде 300-320 лева.

 

Видеокарта ползователя си има. Захранването е 450W Fortron. Твърдите дискове на човека са си добре, но подмяната се налага заради дефектирало дъно (на цокъл AM2).

 

Моля ви за мнение. Компонентите се продават и поотделно. При бюджет в рамките до 400 лева какво може да се направи по темата за процесор, памет и дъно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Видеокартата каква е? И защо процесор с вградено видео, при налична външна такава?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето така е много много по-добре:

 
Обща стойност - 368.45 лв. с ДДС
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Видеокартата е GT640-2GD3

 

На въпроса защо процесор с вградено видео нямам отговор. Нещата са видяни в обява и това породи въпроса добре ли са, а от там дойде и тази тема.

 

Onogondur - моля те напиши какво имаш предвид с i5, защото идеята е да се мине на четириядрен, и предпочитанията са към 8G RAM, която може да се купи и на два пъти по 4G. Едната сега, а втората - след някакво време.

 

Какво е мнението ви за A-Data Premier Series? Мостаджиите я дават с 96 месеца гаранция, но това не означава, че трябва паметта непременно да е А-дата, или да е от Мост.

 

Споменаването и линковете към фирми да не се брои за реклама. Не можах да изровя линк на конкретната памет от сайта на производителя. Явно тази вечер търсенето не ми върви.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Количка 147 лв

 

Плюс Intel® CoreTM i5-4440  300 лв

 

Общо 447 лв,като добавяте още 10-15 лв за доставката от никем.От еМаг е безплатно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...