Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гейминг Конфигурация до 1700 лева.

Featured Replies

Просто може да смени дъното със ASROCK H97M Pro4 и да вземе по-добрата fractal Design Arc Mini.

• Отговори 55
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Последно? Готов съм да поръчвам казваите какво да правя.

Последно? Готов съм да поръчвам казваите какво да правя.

Не вземай кутията от последното предложение. Разбра се вече, по-горе, че е тясна.  Дори ще го докладвам като офтопик и подвеждане да се премахне.

Добре, кажете тогава с коя кутия да я сменям.

Ами смени дъното с микро атх, цената му е същата. Кутията наистина си заслужава!

Линкове от nikem?

Не сменяй нищо. Заради една кутия смениха цяла конфигурация. Да сложиш N200 в конфигурация за 1 800 лв. е смешно. Дъното се слага в конфигурации до 1 000 лв., за малко над 600 лв. се взима 290, че даже и 290X, а ти се предлага същата за над 700 лв., та и от процесор се резна. 

Enermax-a си е чудесна кутия, единствено трябва да си добавиш още един вентилатор.

Като се предлага конфигурация е желателно да е по-добра от предложените до сега. а такава не видях.

Редактирано от Нико_ (преглед на промените)

• Автор

Не сменяй нищо. Заради една кутия смениха цяла конфигурация. Да сложиш N200 в конфигурация за 1 800 лв. е смешно. Дъното се слага в конфигурации до 1 000 лв., за малко над 600 лв. се взима 290, че даже и 290X, а ти се предлага същата за над 700 лв., та и от процесор се резна. 

Enermax-a си е чудесна кутия, единствено трябва да си добавиш още един вентилатор.

Като се предлага конфигурация е желателно да е по-добра от предложените до сега. а такава не видях.

Ще послушам Нико.Поръчвам това- http://nikem-bg.net/cart/51329p1r51390p1r3025p1r48235p1r1157p1r50638p1r44433p1r1124p1r1146p1rf.htmlИли трябва да се добави още един вентилатор?Аз добавих един вече ако трябва още казваи.

Редактирано от ThunderEnergy (преглед на промените)

Защо не го оставите той сам да си  избере кутия ? Навсякъде пише размерите им  и  не е чак такава философия  да  пресметне .  За пример може да  вземе горната тъпотия дето трябва да набута карта 27 см.  в кутия  която може да побере 26 см.  Освен картата в тая кутия ще има и хардове и кабеляци и тн. Правите ли сметка за тия работи или  ги предлагате ей така само на картинка ?

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

Защо не го оставите той сам да си  избере кутия ? Навсякъде пише размерите им  и  не е чак такава философия  да  пресметне .  За пример може да  вземе горната тъпотия дето трябва да набута карта 27 см.  в кутия  която може да побере 26 см.  Освен картата в тая кутия ще има и хардове и кабеляци и тн. Правите ли сметка за тия работи или  ги предлагате ей така само на картинка ?

По добре да не я избирам аз :no-no: !Много съм зле в това отношение, но смятам да поръчам на Нико кутията и като цяло конфигурацията.

И Нико ще мога ли да сменя кутията със същата само че бяла - http://nikem-bg.net/computer-components/ENERMAX-OSTROG-WHITE-ECA3253-WB/picture.htmlПо яка е, но ако прави някаква разлика няма да го правя, нали освен в парите но нямам против да дам с 17 лева повече.

Да, не е философия.. просто трябва да се прочитат целите изречения. А след като премахне горна клетка за хардове (която не му е нужна) се отваря място за карта до 40см. 

[*]Graphics card compatibility: Graphics cards up to 260mm in length with the top HDD cage installed - With the top cage removed, graphics cards up to 400mm in length may be installed

А и кутията си има достатъчно място да скрие кабелите зад страничния панел.

Ето и ревю : 

Редактирано от Date (преглед на промените)

• Автор

Само да попитам по добро захранжане ще ми трябва ли? 520W Ще е добре ли ?

Само да попитам по добро захранжане ще ми трябва ли? 520W Ще е добре ли ?

Сегашното, което си избрал е напълно достатъчно!

Даже тази кутия ще ти е напълно достатъчно, със още едно usb 3.0 отпред  http://nikem-bg.net/computer-components/CM-N400-BLACK-USB3-X-2--NO-PSU  Обикновено хората като се колебаят взимат n400 и няма нужда да купуваш още един вентилатор.

Къде ще стои кутията-на бюрото или под него?

Редактирано от hitman0013 (преглед на промените)

• Автор

Даже тази кутия ще ти е напълно достатъчно, със още едно usb 3.0 отпред http://nikem-bg.net/computer-components/CM-N400-BLACK-USB3-X-2--NO-PSU Обикновено хората като се колебаят взимат n400 и няма нужда да купуваш още един вентилатор. Къде ще стои кутията-на бюрото или под него?

Аз вече го поръчах. Чакаите малко как ще си изтегля Windows без DvD player?

Аз вече го поръчах.Чакаите малко как ще си изтегля Windows без DvD player?

USB

• Автор

Незнаех че е възможно. :D :D :DНазад съм с нещата определено!

Ок хора поръчвам това - http://nikem-bg.net/cart/51329p1r51390p1r3025p1r48235p1r1157p1r50638p1r44433p1r1146p1r1125p1rf.html Финално решение.

Ако не са ти проблем 15лв отгоре взимай направо Define r4, много по-добра е от предложените до сега.. има фан контролер,шумоизолация по капаците, много място за подредба на кабелите, идва с два вентилатора и прозорец (виждам, че си харесал кутия с такъв). Препоръчвам ти я ако искаш да ти е тихо, братовчед ми е с такава, но без джам и мога да кажа, че е много тиха!

Ревю:

Ако решиш да я вземеш, от ник*м утре ще ти звъннат за потвърждаване на поръчката и просто им кажи, че искаш да смениш кутията с - FD DEFINE R4 WHITE W/WINDOW 

Количка:

Редактирано от Date (преглед на промените)

• Автор

Ако не са ти проблем 15лв отгоре взимай направо Define r4, много по-добра е от предложените до сега.. има фан контролер,шумоизолация по капаците, много място за подредба на кабелите, идва с два вентилатора и прозорец (виждам, че си харесал кутия с такъв). Препоръчвам ти я ако искаш да ти е тихо, братовчед ми е с такава, но без джам и мога да кажа, че е много тиха!

Ревю:

Ако решиш да я вземеш, от ник*м утре ще ти звъннат за потвърждаване на поръчката и просто им кажи, че искаш да смениш кутията с - FD DEFINE R4 WHITE W/WINDOW 

Количка:

Късно е вече, но и да не беше не бих я сменил. Благодаря все пак!

Би ли направил няколко снимки на компютъра ? Просто питам от огромно любопитство :)

• Автор

Би ли направил няколко снимки на компютъра ? Просто питам от огромно любопитство :)

Разбирасе, когато пристигне ще го снимам!

• Автор

Хора, жената ме попита дали да сглобят конфигурацията и аз казах да.Това няма да е проблем нали?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.