Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Ми ще лазиш, много ясно. Както си го правил преди 89-та. На бас, че се позна във втората част на този преизпълнен с мъдрост мой пост! Такива като теб са ми най-гнусни. Едно време комунисти, сега демократи. Нещо като Реформаторския Блок. 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 532,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 5 минути, Blago72 написа: По специалната за мен част - добра статия, но е излишно да се пишат глупости за невидимите руски самолети.

Да, те са невидими, но просто защото ги няма.

Ненужно подсилване на ефекта от статията, за ободряване на поуклюмалите редици.

А, грубо. Анонимен малоумник е господина.

За лекарствата е ясно.

Себе си ли имаш предвид? Има една приказка за евреите, доста е подходяща в случая: те го изритват през вратата, той влиза през комина. Коминът не ти ли идва все по-тесен и тесен? И да не вземеш да го объркаш с комина на едно друго учреждение, че нали знаеш, един музей винаги може скоростно да заработи по предназначение когато на народа му писне.......

Не, теб имам предвид. Очевидно е.

Кога да ви чакаме, да ни показвате какво ще ни се случи? Имам един приятел, ще те запозная отблизо с него, дано не си много впечатлителен, че можеш да се повредиш след близката среща.

преди 6 минути, ghostBG86 написа:

http://www.blitz.bg/news/article/377132

Много е дълга статията, останалото може да го прочетета.

П.П Комплексара 'експерт', пак блесна.

Комплексарят експерт дължи живота си на късата памет на хората. И вместо да се спотаи, по-нисък от тревата и по-тих от водата като военнопрестъпника от село Плевня, продължава да плаче за нарушените човешки права на турците и терористите от ИДИЛ. Благо, направи се, че те викат по спешност от ислямска държава. Миро е вече там на официално приятелско посещение.

Редактирано от adler88 (преглед на промените)

преди 9 минути, Blago72 написа: По специалната за мен част - добра статия, но е излишно да се пишат глупости за невидимите руски самолети.

Да, те са невидими, но просто защото ги няма.

Ненужно подсилване на ефекта от статията, за ободряване на поуклюмалите редици.

Щом ти го твърдиш. Аз в нея нелогичности не виждам. Вчера свалиха един от тия, дето ги няма...

Както искаш - няма да ти преча да вярваш, че има невидими самолети. Идва Коледа, стават всякакви чудеса.

Ми ще лазиш, много ясно. Както си го правил преди 89-та. На бас, че се позна във втората част на този преизпълнен с мъдрост мой пост! Такива като теб са ми най-гнусни. Едно време комунисти, сега демократи. Нещо като Реформаторския Блок. 

Ми, добре. Дръж се за това, надявам се, че ще ти помогне да гледаш напред.

Много е важно за мен, колко съм ти гнусен :D

Блажко. Ти мъж ли си, та не можеш сам да се справиш с проблемите си. Приятелите ти, не си ли имат собствени занимания?

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

преди 4 минути, ghostBG86 написа: http://www.blitz.bg/news/article/377132

Много е дълга статията, останалото може да го прочетета.

П.П Комплексара 'експерт', пак блесна.

Комплексарят експерт дължи живота си на късата памет на хората. И вместо да се спотаи, по-нисък от тревата и по-тих от водата като военнопрестъпника от село Плевня, продължава да плаче за нарушените човешки права на турците и терористите от ИДИЛ. Благо, направи се, че те викат по спешност от ислямска държава.

Бе ти ела с твоите другари, ще бъда много тих. Виж, за вас не съм толкова убеден.

Блажко. Ти мъж ли си, та не можеш сам да се справиш с проблемите си. Приятелите ти, не си ли имат собствени занимания?

Ти откъде знаеш кой и какъв е приятелят ми?

За този съфорумец и неговите хора имам много специален личен приятел. Гастон е първото му име. Много добре съдейства за рЕзки промени в тона и маниера на общуване на разни агресивни лица.

Цитат

...и продължителността на живота им от днес нататък ще падне рязко под стредностатистическото равнище...

До днес. Картинно обрисувано какво се е случило днес: На живо от огнения ад: Русия изтри от лицето на Земята района на сваления СУ-24

И картинки, разбира се:

Това от тия, дето ги нямало...

Изобщо. Просто си мисля, че когато са правили промените, тези набор 72, които правят обратен завой е трябвало също да се реформират, понеже са основна част от националните предатели съсипали България. :D Сега щяхме да живеем в една по-добра държава. Едните твърди социалисти, а другите нови демократи. Бояджиите зад борда, че само заемат място и задушават новото.

преди 1 минута, Blago72 написа:

Бе ти ела с твоите другари, ще бъда много тих. Виж, за вас не съм толкова убеден.

На мъж ли се правиш, или дървеница скърца под кревата? Интересно на кого разчиташ, след като терористите от САЩ изоставиха турската ти майчица на произвола на съдбата.

преди 2 минути, Blago72 написа:

За този съфорумец и неговите хора имам много специален личен приятел. Гастон е първото му име. Много добре съдейства за рЕзки промени в тона и маниера на общуване на разни агресивни лица.

"Ще кажа на батко! Ти знаеш ли кой е батко?" :D

Извинявам се за лиричното отклонение и намесата, ама не се сдържах...

Прави се той. Просто един скучаещ чичка, който по цял ден пуска тънки шегички и се мисли за много забавен. Прегледай му мненията и ми извади едно полезно. Ще те почерпя. Единственото което прави е да генерира спам и от моя страна също.

преди 1 минута, Blago72 написа: Бе ти ела с твоите другари, ще бъда много тих. Виж, за вас не съм толкова убеден.

На мъж ли се правиш, или дървеница скърца под кревата? Интересно на кого разчиташ, след като терористите от САЩ изоставиха турската ти майчица на произвола на съдбата.

Ела, пиле, ела ми по-близо, да не се навеждам.

преди 2 минути, Blago72 написа: Ти откъде знаеш кой и какъв е приятелят ми?

"Ще кажа на батко! Ти знаеш ли кой е батко?" [emoji3]

Извинявам се за лиричното отклонение и намесата, ама не се сдържах...

Батко е много специален, повярвай. Като го погледнеш в едното му черно оченце и много се променя мирогледа.

Току що, Blago72 написа:

Ела, пиле, ела ми по-близо, да не се навеждам.

Нямам нищо против да се наведеш. Тъкмо ще заемеш характерната за теб поза. 

преди 10 минути, Blago72 написа:

Сигурен ли си, че въпросният не е по-добър приятел на жена ти, отколкото на теб?

Току що, Blago72 написа: Ела, пиле, ела ми по-близо, да не се навеждам.

Нямам нищо против да се наведеш. Тъкмо ще заемеш характерната за теб поза. 

Ти ела, ще видиш. Вземи и още някой с теб, да е по-забавно.

Нали щеше да ни избиваш.

Пусни си няколко CS-а, да видиш как се прави.

преди 10 минути, Blago72 написа: Ти откъде знаеш кой и какъв е приятелят ми?

Сигурен ли си, че въпросният не е по-добър приятел на жена ти, отколкото на теб?

Мисля, че и жена ми го харесва много, НП нейният личен фаворит се казва Зауер.

Изневерява ми малко с него.

преди 8 минути, Тøни написа:

Изобщо. Просто си мисля, че когато са правили промените, тези набор 72, които правят обратен завой е трябвало също да се реформират, понеже са основна част от националните предатели съсипали България. :D Сега щяхме да живеем в една по-добра държава. Едните твърди социалисти, а другите нови демократи. Бояджиите зад борда, че само заемат място и задушават новото.

Правенето на обратен завой и заемането на поза Г се е превърнало в доста доходна професия на цяла плеяда видни български журналисти, политици, съдържатели на публични домове, театрали и стипендианти на  затвореното общество на Сорос.

преди 12 минути, Blago72 написа:

Абе Благо ти напоследък освен да плашиш друго правиш ли? Няма те и щом се появиш и почваш да плашиш с нещо или някой. Що не се спреш а?

Към останалите в дискусията. Моля Ви спрете с репликите и се придържайте към темата. Ако Ви провокират просто не четете и това е.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ето това имах предвид. Слабаците винаги имат край себе си силен приятел,  от чийто възможности да се възползува цялото им семейство. 

Цитат

Кадри, заснети на контролен пункт от сирийската страна на границата с турската южна провинция Килис, показват горящи камиони и според хуманитарни работници те са били ударени по въздух, съобщиха Ройтерс и БТА. 

Началникът на контролирания от бунтовници пропускателен пункт заяви, че при въздушни удари е бил ударен гараж за търговски ремаркета и са загинали трима души.

"Нашите екипи помогнаха да бъде угасен пожарът. Камионите не са наши и нямаме информация кой ги е бомбардирал", каза Мустафа Йозбек, представител на базирана в Истанбул хуманитарна организация.

Според хуманитарния работник, заснел кадрите, изглежда сякаш точно камионите са били мишена на удара.

До тук с доставките на оръжия за ИДИЛ. 

http://front.bg/world/middle-east/po-sirijsko-turskata-granica-gorjat-kamioni

преди 1 минута, nikssi написа:

Абе Благо ти напоследък освен да плашиш друго правиш ли? Няма те и щом се появиш и почваш да плашиш с нещо или някой. Що не се спреш а?

Шетал Благо що шетал в района на централна гара по поръчение на американското посолство да дебне за руски агенти и рубладжии, и взел, та се натъкнал на Мехмед. "ОООО, здрасти Меди, не сме се виждали откакто си върна името!"- зарадвал се от срещата старият демократ Блажко. Как си иначе, как я караш? 

Бомба съм- отвърнал Меди-Мехмед.

преди 6 минути, 1Force1 написа:

Ето това имах предвид. Слабаците винаги имат край себе си силен приятел,  от чийто възможности да се възползува цялото им семейство. 

За тебе също се отнася. Моля те разбери,че подобно отношение само налива вода в мелницата им.

Цитат

Към останалите в дискусията. Моля Ви спрете с репликите и се придържайте към темата. Ако Ви провокират просто не четете и това е.

СПРЕТЕ с репликите! Ще затворят темата бре хора. Не виждате ли,че точно това се цели. Спрете се.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 4 минути, nikssi написа:

За тебе също се отнася. Моля те разбери,че подобно отношение само налива вода в мелницата им.

Ние не ги четем, но те нас- да. От Козяк-6 им дават по долар за докладвано мнение на потребител, и Блажко ако не направи днес 20 долара Ашко от ИДИЛ не му дава...червена точка на екрана на БТВ.

преди 7 минути, nikssi написа:

СПРЕТЕ с репликите! Ще затворят темата бре хора. Не виждате ли,че точно това се цели. Спрете се.

Аз отдавна чакам нещо да се случи в тая тема. Дори не един, а два доклада съм пуснал, при това срещу човек който пише против анти путин троловете, защото счетох, че още тогава той прекали. Но реакция така и не се случи. Така реших, че самата тема трябва да достигне момент, в който да принуди упълномощените да покажат мускули.

Има един с писмено наказание, ако това ще те успокои. Останалото няма да го коментирам.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.