Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

Значи ще направя така,ще го дам за профилактика и ако всичко е наред купувам частите и го зглобявам.

Здравей, от кой град си?

Едно на ръка, че ме сърбят ръцете да билдвам (вече месец почти не се е налагало и изпадам в абстиненция ;)) и за едни фъстъци към бирата (нея сам ще си взема) мога да ти помогна, пък и да ти покажа как да се справяш в бъдеще сам. Друго че ако си софиянец можеш да вземеш частите от скай и да спестиш от доставка :)

Поздрави!

Значи ще направя така,ще го дам за профилактика и ако всичко е наред купувам частите и го зглобявам.

Пич не се излагай, за профилактика ще ти вземат колкото поне една записвачка, нямаш ли някой приятел дето вдява готов да развърти два болта срещу една бира?

Вземаш новите части.слагаш ги в старата кутия,свързваш ги с кабелите.После преинсталираш операционната система,като преди това форматираш диска.И си готов.

• Автор

От Хасково съм, братовчед ми има приятел, а и тои самият разбира , а не ми е казал все пак мерси за помоща след като е готов ще пиша как е.

• Автор

Само да кажа братовчед ми си зглоби компютър за 170 лева и играе ЛоЛ със 30+ фпс...

Само да кажа братовчед ми си зглоби компютър за 170 лева и играе ЛоЛ със 30+ фпс...

Само да ти кажа, братовчед ти или си е взел нещо на старо, или си е взел дъно + много евтин процесор и ако имал стара DDR3 добре, ако не пак не ми излизат сметките... ;)

Поздрави!

ПП: Да не говорим, че хардуера в повечето съвременни телефони може да подкара ЛоЛ на 30+ кадъра :)

Редактирано от Дриско Бийтъ (преглед на промените)

Сигурно,дано ми помогне.

Първо само да вметна, че това го казах само за уточнение. Факта (ако съм прав разбира се) че пича си е сглобил машина с части на старо изобщо не е показателно че не разбира.

Аз бих те посъветвал каквото и да решите да правите да драснеш един ред преди до го сторите, за да можем с колегите да ви спрем овреме при не релевантно решение взето от вас :)

Поздрави и успех!

• Автор

Е тои първо ще се консултира с неговия приятел, които разбира и е инженер,даже ще доиде да помогне без пари.Е то тогава щом един телефон може да подкара ЛоЛ , а аз затова искам компютър какъв е смисала да давам толкова много пари?

Редактирано от kace123 (преглед на промените)

Вземи само една плочка рам 4гб...Според мен 4 са му достатъчно и другите пари да ги държи,ако му стане нещо с харда или с захранването.

@ triple X  Щото винаги е най-добрият вариат, да се вземе готов кит памети, които са тесвани за добра съвместна работа и ако влиза в размера на  бюджета, що да пести?

• Автор

Преди малко пуснах компа зарежда си , обаче маика ми каза,че се е изключвал когато зареди windowsa,това значи ли,че на захранването му има нещо.

П.п току що го пуснах работи перфектно.

• Автор

Така, може ли да ми предложите по евтина конфигурция i5 не ли е много за ЛоЛ , хем ще мога да си взема захранване или по хубав хард.

• Автор

Последно тази конфигурация която ми дадохте е перфектна влиза ми в бюджетс ,обаче аз ще играя само ЛоЛ и от този i5 имали смисъл?Каквото кажете утре решавам и поръчвам.

Ще кажа,че е безсмислено да се дават пари за гейминг на само една игра.Лично мое мнение.Само че,апетитът идва с яденето.И съм сигурен,че още доста игрички ще се завъртят на конфигурацията.

Е с 80гб,няма какво много да направиш,така че според мен,взимай i3-4150 и някой хард. :)

Е с 80гб,няма какво много да направиш,така че според мен,взимай i3-4150 и някой хард. :)

Може доста неща да направи, зависи как си поддържа системата :P Може да си качва снимки,музика, видео клипове и филми в някой облак и да ги гледа през интернет - като от харда ги изтрива :P 

По-добре си вземи сега I5-цата и си стой със стария хард. По всяко време можеш да си купиш хард диск. 

• Автор

И аз така мисля да направя,обаче днес може да си продам пс3то и бюджета скача с 300,но не е сигурно.

Не го продавай, има хляб още в конзолата. По-добре си поискай парите които са определили да ти купуват подаръци за Коледа, Нова година, рождени дни, именни дни и прочие каквото остава до края на тази година. Вероятно, като обща сума ще са повече, отколкото ще вземеш за ps/3.

• Автор

Да обаче нямам телевизор на които да играя , а трябва да дам едно 300-500 лева за хубав,по добре да я продам.Ще си взема захранване и кутия поне.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.