Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Теми за windows 7

Емил Велев

Препоръчан отговор

Привет!

Не знам дали тук е мястото за тази тема и ме извинете ако съм объркал.

Търся теми за windows 7 sp1, виждам че има много хубави, обаче свалих няколко и не мога да ги инсталирам, а преди време когато свалих една тема нещо се бъгна уина, за това пуснах една тема за да ме насочите и да сваля някоя хубава темичка без да има бъгове. Видях една много хубава с прозрачни прозорци, ако може да ме насочите и към притурки (gadjet) :)

Ще съм ви много благодарен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имаш проблем с интернета, а продължаваш да се занимаваш с теми, че и "...нещо се бъгна уина...". Ами ще се бъгне, темите ли са най-голямата ти грижа?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Привет!

Не знам дали тук е мястото за тази тема и ме извинете ако съм объркал.

Търся теми за windows 7 sp1, виждам че има много хубави, обаче свалих няколко и не мога да ги инсталирам, а преди време когато свалих една тема нещо се бъгна уина, за това пуснах една тема за да ме насочите и да сваля някоя хубава темичка без да има бъгове. Видях една много хубава с прозрачни прозорци, ако може да ме насочите и към притурки (gadjet) :)

Ще съм ви много благодарен.

Здравей Емо - ти май си "новобранец" не само в форума, а и в компютрите като цяло.

Видя ли какво си написал - "В темата има теми за много теми, но темата на темите не е за темата ... "

Сега по-сериозно - говориш за персонализиране на работния плот? Каква е темата, която не можеш да инсталираш?

Процедурата е лесна и бърза - десен бутон на мишката директно в/у десктопа "Персонализиране", после избираш опция "Изтегляна не още теми онлайн" и си търсиш тема. Важното е да видиш дали е съвместима за твоята ОС и дали не е за два монитора. Кликваш на "Изтегли", потвърждаваш къде да се изтегли, двоен клик в/у файла - следва разархивиране и си готов. Темета е инсталирана и работи. Виждаш я в списъка "Моите теми" - можеш да си ги менкаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не сте разбрали, това със темите беше на стария ми компютър, от една седмица имам нов и не съм му слагал никакви теми, и темите нямат нищо общо с интернета.Преди малко се сетих за темите, докато това с интернета е от както имам компа.

Относно темите знам как да ги сменям,но искам да сменя малко вида на прозорците (примерно прозрачни) а не само цвета  на прозорците.Тази сутрин свалих една тема и не мога да я инсталирам, ето и линк.

eykstrym.deviantart.com/art/Suite-NatureSHADE-462874783

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С Windows 7 , всяка картинка която си харесваш можеш да си я поставиш като фон на десктопа....

http://picbg.net/u/47526/55762/774961.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С Windows 7 , всяка картинка която си харесваш можеш да си я поставиш като фон на десктопа....

Пич, ти не ги разбираш тези работи и не спами поне. Кой ти иска мнението за wallpaper. Ти въобще различаваш ли тапет от тема?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пич, ти не ги разбираш тези работи и не спами поне. Кой ти иска мнението за wallpaper. Ти въобще различаваш ли тапет от тема?

:) Вероятно имаш предвид нещо такова :

http://picbg.net/u/47526/55762/712028.png

Тук ще трябва доста да се потруди ако ще иска сам да си ги инсталира.... :)

Пък ти преди да се изказваш компетентно за другите , по-добре разгледай внимателно картинките и тогава си прави съответните изводи какво има и какво няма в компютрите на другите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тук ще трябва доста да се потруди ако ще иска сам да си ги направи.... :)

Много - много, колко пък да е много ??

Виж тук - http://windows7bulgaria.com/topic/7867-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC-%D1%81%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-windows-7/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тук ще трябва доста да се потруди ако ще иска сам да си ги направи.... :)

Пък ти преди да се изказваш компетентно за другите , по-добре разгледай внимателно картинките и тогава си прави съответните изводи какво има и какво няма в компютрите на другите.

Ей колко бързо се извъртя от мнението си за фона да декстопа. Поне вторият път вече показа пипната визуализация. Но това дори не е нова тема, а туикнат външен вид, с използуването на някоя от програмите, които са направени с тази цел и автора на темата не това иска от нас

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

by_chechi

Нещо такова искам да, даже това е точно това което искам, ще ми поясниш ли как да си сложа тази тема и да те питам нали няма вероятност да е бъгава и да ми работи по бавно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не сте разбрали, това със темите беше на стария ми компютър, от една седмица имам нов и не съм му слагал никакви теми, и темите нямат нищо общо с интернета...

Как да го разберем, след като никъде не пише, че става дума за различни компютри...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...