Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

С точно три думи мога ясно да ви обясня "от къде съм се пръкнал". Ще се въздържа, тъй като виждам, че търсите спор.

Изказвайте мненията си моля, без да ме намесвате мен или да ми обяснявате личната си позиция.

Виждам, че първият път не ме разбрахте за това тук ще се обоснова - на мен не ми дреме, какво е личното ви мнение, за това не ми го натрапвайте като ме цитирате, за да ми покажете колко сте по-по-най.

Питащият иска да знае, а не аз.

Успех!

пс.

Хич не ми е дерт, какво ви дразни.

Опа. Така като гледам, си раздразнен. Нещо против ли имаш, че моите хардове още работят? Така ми изглеждат постовете ти. Естествено, не може да ми забраниш да те цитирам. Има си бутон "цитирай", което значи че имам пълното право да те цитирам след регистрация. Има и бутон 'докладвай", който може да ползваш по всяко време. Знаеш ли колко хора чакат за него?

Мнението ти беше глупаво. Аз съм имал и други лични хард дискове, но след като са се чупили един път, никога не съм повтарял грешката си отново. А ти как така 3 диска при два заминали във вечните електронни полета? Това ми прилича на един вид мазохизим. Напомняш ми за един тип, плюещ Форд на ляво и надясно, щото имал  три Форда. е като си имал Форд номер едно и не си бил доволен, защо си взел Фордове номер 2 и 3? 

Дефектни партиди Seagate  имаше преди доста години и това бяха 320 GB  версии. От ония времена имам два 250 GB,  които нарочно купих, за да не се набутам с 320 GB. Поне такива лафове се носеха в тоя форум. Винаги са се носили легенди за щяло и нещяло. Въпросът е кой им вярва. 

А на автора честито. 

Джейсън, аз ти вадя справка, че Форд Фиеста е най-добрия, надежден и продаван автомобил. Съгласен? Заеби тия справки. Те могат да служат за ориентир, но това не означава, че купувайки Тойота, ти си прецакал Дявола отзад. Ако вярвахме всички на справки, всички до един щяхме да караме Тойоти и Фордове и никой нямаше да се докосва до Фолксваген. Да, ама не. 

Извинявам се за страничните мисли, но темата така и така е приключена. 

ПП: Нищо лично към автора на темата, но му дадох пример как не трябва да се вярва на статистики, щото аватара му щеше да е съвсем друг сега. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Автор

Здравейте , отново съм аз , искам да попитам такова нещо - C02%20cable.jpg

Дали се продава изобщо във нашата родина или само от Щатите може да се сдобия със такова?Целта ми е да си спася информация от стария хард!?

Здравейте , отново съм аз , искам да попитам такова нещо - C02%20cable.jpg

Дали се продава изобщо във нашата родина или само от Щатите може да се сдобия със такова?Целта ми е да си спася информация от стария хард!?

Аз имам това http://www.shopmania.bg/other/p-intierfieisien-konviertor-r-driver-iii-11247443 Не е съвсем същото като воето, но има повече екстри. Ползвам го основно за  преточване на дискове от изгорели лаптопи...

Точно пък тоя сайт не може да е никакъв критерий, след като мога да влизам и гласувам по колкото си пъти искам след изчистване на кеша на браузера...

Точно пък тоя сайт не може да е никакъв критерий, след като мога да влизам и гласувам по колкото си пъти искам след изчистване на кеша на браузера...

Ако гледате оценките на потребителите сте доста далеч от истината. Много несериозно звучи.

Редактирано от Джейсън (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.