Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нигерийска измама

Featured Replies

СЛУЖБАТА НА ДИРЕКТОРА НА ОПЕРАЦИЯТА

МЕЖДУНАРОДНИ КРЕДИТНИ УРЕЖДАНЕ,

В ХОТЕЛА ПЛАЩАНЕ ОТДЕЛ

ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА НА НИГЕРИЯ.

15 ZARIA УЛИЦА GARKI, АБУДЖА

НИГЕРИЯ

Имейл: [email protected]

Телефон: (+234) 705-853-2043

МНОГО СПЕШНО ВНИМАНИЕ!!!

Това е да официално да ви информирам, че ние Международната кредитна уреждане на централната банка на Нигерия е проверил вашата поръчка/наследяване файл и аз, г-н GODWIN EMEFIELE от силата на офиса ми, тъй като нов управител на централната банка на Нигерия Хейвън от г-жа SARAH ALADE (който е бил действащ управител на Apex банка) желае да направи моите искрени и безусловно извинение към вас поради неспособността на последните управителите на Централната банка на Нигерия да одобри вашия просрочени фонд. I са открили причината защо не сте получили плащането си част на десет милиона обединени състояние долара ($10000000) и са се преместили незабавно да ги ратифицира. Един от тях е защото бившия управител на централната банка на Нигерия, (MALLAM LAMIDO SANUSI) лично отказва да изчистите файла за вашето плащане.

Това е инструкция, получени от президент д-р GOODLUCK JONATHAN (GCFR), Федерална република на Нигерия след САЩ / АФРИКАНСКИ лидерство среща, която се проведе във Вашингтон от периода 4-6 август 2014. Г-н BARACK OBAMA след срещата беше изразен областите, които Съединените членка на Америка ще партньор с Африка да включва:

Четиринадесет милиарда щатски долара ($14 милиарда) частни инвестиции

Селски Електрификация

Земеделие/търговско партньорство

Поръчка/наследяване уреждане

Индустриална революция

Д-р GOODLUCK JONATHAN (GCFR) след пристигането си от Съединените членка на Америка, незабавно свиква за извънредно заседание, с високопоставени служители в правителството на Нигерия, включително вицепрезидент MALLAM NAMADI SAMBO, министърът на финансите и координиране министър на икономиката г-жа MRS NGOZI OKONJO и мен, гуверньор на централната банка на Нигерия г-н GODWIN EMEFIELE. Тя е в това важното среща този решението за освобождаване на всички неизпълнени фонд отказано/отменено от миналото управител на централната банка беше постигнато, и заповед е била дадена от президента към тази връзка, тъй като тогава всички ръце е бил на палубата, за да събере цялата необходима информация и да подготвят необходимите документи и файлове за вашия фонд. Щастлив съм да ви, че сме станали всичко готов, Ето защо съм контакт с вас. Този процес ще по никакъв начин не включва неправомерно действие или пране на пари защото на централната банка на Нигерия работи за годишно плащане и също така се опитва да разреши на неизплатените плащане на Наследяване фонд, което е било забавено от официално управител, Ето защо поръчката е дадено.

Финансовите интелигентни единица (ЗФР) и Международния валутен фонд (МВФ) са информирали Интерпол и ФБР във връзка с националната сигурност така сте абсолютно нищо да се страхуват от. Поради предишни измама и измами акт от imposters в нашата страна ние сте нанесли че тази карта е изпратено до вашия личен адрес, този картов център ще ви изпрати Банкомат карта, която ще използвате за да изтегли парите си във всеки БАНКОМАТ във всяка част на света, но максимумът е двадесет хиляди долара (САЩ $20,000.00) на ден

Но най-Шокиращите част от целия процес е че няколко часа след като е дадена заповед да освободи си десет милиона обединени състояние долара ($10000000) фонд, Г-н NEVENA STANKO от Лос Анджелис, Калифорния контакт моята банка иска за освобождаването на средствата си в негово име като си напред-на-род/бенефициента оттук са обявен за мъртъв. И по-долу са подробности, той предостави, призовавайки моята банка, за да изпратите Банкомат карта към него, непосредствено преди това е твърде късно:

Име: Г-н NEVENA STANKO

Моля ако не сте мъртви като този човек лъжливо каза и желае да получи вашия фонд, по този начин, моля да ни уведомите, дори ако имате друго означава, че искате да получавате си фонд, аз ще съвети че се свържете със заместник-управител, надзор на финансовия сектор / плащане с карта център директор д-р Dr. Kingsley Moghalu с тази информация.

Име за контакт: Dr. Kingsley Moghalu

Имейл адрес::: [email protected]

телефон / факс: + 234-705-853-2043

И също да изпрати следната информация:

1. вашето пълно име

2. телефон и факс номер

3. адреси са били искате да изпратите Банкомат карта

4. вашата възраст и вашата настояща професия.

5. приложете копие от вашата идентификация

ЦЕНТЪР за плащане на Банкомат карта е възложено да издаването на ($6,000,000.00) като част плащане за тази фискална година плащане 2014/2015 година. Също така за ваша информация, трябва да спре всяко по-нататъшно комуникация с други лица или служебни помещения да се избегне спънки в получаване на плащането. Устно обсъждане обадете се и ми имейл обратно веднага след като получите това важно съобщение за по-нататъшно посока и също ми актуализира всяко развитие от гореспоменатите офис.

Поздрави,

МЕЖДУНАРОДЕН ВАЛУТЕН ФОНД ПРАТЕНИК

ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА НА НИГЕРИЯ

*********************************************************************************************************************

ОТГОВОРНОСТИ: Това електронно съобщение заедно с прикачените файлове е поверителна. Ако не сте получател, не копирате, разкриват или използвате съдържанието по никакъв начин. Моля също така да ни уведомите чрез имейл че са получили съобщението и след това моля унищожи. Централната банка на Нигерия (CBN) не е отговорен за всички промени, направени в това съобщение и / или всички прикачени файлове след изпращане от централната банка на Нигерия (CBN). Ние използват антивирусен софтуер, но изключва всякаква отговорност за вируси или нещо подобно в този имейл или прикачен файл.

***************************************************************************************************************************

Моля, не отговаряйте на този имейл. Обърнете се към финансовия сектор / Официален център на плащане карта: [email protected] или се обадете на + 234-705-853-2043. Нарушаване на поверителността на вашата поща може да доведе до анулиране на вашия фонд.

Предполагам, че и други са получавали подобни писма. Интересно ми е дали знаете за някой дето се е вързал на подобно писмо?

Аз го получих и го изтрих. То се вижда че е измама. Да не говорим, че превода ми прилича на google translate.

на мен оня ден от Австралията от лотарията 600 хиляди долара ми пратиха

чудя се как да ги изхарча

:lol6:

на мен оня ден от Австралията от лотарията 600 хиляди долара ми пратиха

чудя се как да ги изхарча

:lol6:

И не си почерпила още ;)

Абе то и аз за последните няколко години имам сигурно десетина наследства между два и двадесет и няколко милиона $  :) Ама понеже явно съм някакъв психясал тип, не се обаждам да ги взема, а направо ги трия. И интересното е, че повечето са от починали роднини без наследници, и след дълго разследване се оказало, че аз съм единствения жив роднина на горкия милионер. Въпреки, че имам двама братя и доста роднини :)

И не си почерпила още ;)

ми мързи ма да ходя чак до Австралия

:P

Ако някой  иска подарявам ги. $ 7,500,000.00 (Seven Million Five Hundred Thousand U.S. Dollars) някъкъв мой дядо от Китай починал, само аз съм бил негов роднина , те от банката ме издили и ми писаха. Но наглеца иска да делим 50/50,но аз ще му направя мръсно, няма да отида да взема парите и той да не види нищо.

И при мен идват такива писма.Дори не ги чета,а директно в коша.Последните печалби са от нокиа,билет с номер еди кой си печели 2 000 000 долара,как ще спечелиш,като не си купувал билет за такава лотария.Ако някой се върже,ше започнат едни кореспонденции от рода на:изпратете 800$ за обработка на някакви документи,после изпратете 1600$ за друго нещо после пак изпратете и така до безкрай,също като циганките гледачки:ако искашш да ти кажа къде беше жена ти дай 50 лв,ако искаш да ти кажа кога ще ...дай 50 лв.Дано да няма балъци да вярват на тези писма.

Един от Нигерия дори ми беше изпратил снимка на лична карта..

Редактирано от hristo58 (преглед на промените)

И при мен идват такива писма.Дори не ги чета,а директно в коша.Последните печалби са от нокиа,билет с номер еди кой си печели 2 000 000 долара,как ще спечелиш,като не си купувал билет за такава лотария.Ако някой се върже,ше започнат едни кореспонденции от рода на:изпратете 800$ за обработка на някакви документи,после изпратете 1600$ за друго нещо после пак изпратете и така до безкрай,също като циганките гледачки:ако искашш да ти кажа къде беше жена ти дай 50 лв,ако искаш да ти кажа кога ще ...дай 50 лв.Дано да няма балъци да вярват на тези писма.

Един от Нигерия дори ми беше изпратил снимка на лична карта..

тия от Австралия друг номер - лотария по мейли от цял свят

и моя мейл пичелиии

:D

На скйпа ми влезе някой и ми поиска пари, за сметка на това ще ми показва това онова.ЕЕЕ колко ти трябат, 150 каза тя, 300 евро да ти изпратя викам аз, не 150 и стигали, показвай, и какво да видя 2 ц*ц*, обаче е с пуловер, това е 10сек..Пращай парите, вика тя, добре но имам една среща и казах  и после ще пратя. След 15м., прати ли, не и казах, товасе повтори, потрети, и не можах да разбера защо се ядоса и каза,, Абе с теб ли ще се занимавам,, и затвори скйпа.Много невъзпитана, бива ли така, и досега се питам къде сгреших.

Редактирано от balki65 (преглед на промените)

Такава "манна небесна" ме спохожда поне в 4 дни от седмицата, вчера дойде поредното - от Нигерия и за 7,5 млн. американски пари. Искаха ми и телефонен номер, за да ми се обади лично мистър Едикойси...

Лошото е, че не е възможно да се отговори на тия имейли.

Такава "манна небесна" ме спохожда поне в 4 дни от седмицата, вчера дойде поредното - от Нигерия и за 7,5 млн. американски пари. Искаха ми и телефонен номер, за да ми се обади лично мистър Едикойси...

Лошото е, че не е възможно да се отговори на тия имейли.

Трий ги, не хаби мастило.

И не си почерпила още ;)

Ти пък - за такива дребни суми да черпи. Те няма да стигнат само за почерпката.

Аз съм им писал за под 10 милиона да не ме занимават.

Ей, пак някои са се уредили с връзки.

Как пък едно такова писмо не получих !

Пък уж си

VIP Потребител

special.gif

Следващото писмо, което ми пратят - ще ти го препратя или ще им кажа да ме търсят на твоя адрес.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

Ха, нека се види, че не табелката прави човека.

И да ми препратиш, няма да е същото. Ще е изглежда, като нагласена работа. Няма да съответства на съдържанието.

Ха, нека се види, че не табелката прави човека.

И да ми препратиш, няма да е същото. Ще е изглежда, като нагласена работа. Няма да съответства на съдържанието.

ОК - направо ще те препоръчам.

Ще кажа - мой човек, трябват му пари - дюшека е наполовина пълен/празен ... ни мой тъй ...

Я един друг въпрос - получавам следното писмо

MICROSOFT CORPORATIONS
London
United Kingdom
Attention: Email Account Owner   (Microsoft Prize Winner),
We wish to congratulate you for being one of the lucky selected E-mail winners in the ongoing Microsoft GB Corporations 2014 Award for using Microsoft Products.
Kindly View ATTACHMENT AWARD LETTER below for more details.
Congratulations from Members and Staffs of the Microsoft Corporations Team.
Sincerely

Дали има нещо вярно или е пак ...

• 4 седмици по-късно...

Здравейте, днес сутринта получих същото писмо, явна измама... Но от любопитство се разрових в нета за адраса, който е даден в България. Оказа се, че това е клон на Корпоративна Търговска Банка в Пловдив... опитват се да мамят сериозно...

• Автор

някой иска ли $4200000?

Dear Nedkov,is Urgent.

I am Barrister.Paul Dede,from Lome-Togo West Africa states and have been a personal lawyer to (Mr.Stevenson Nedkov) I am contacting you in respect of his deposited fund of(Us$4.2Million) which was deposited in bank called (Bceao bank) here in Togo West Africa before they met untimely death in October 6,2008 at Hawaii with his families during their long vacation visit over there. The bceao bank where the fund is deposited issued me a notice right now to present or bring (Mr.Stevenson Nedkov) next of kin to receive his deposited fund.This is why i contacted you so that we can both team up and transact it together because you are a foreigner and stand a better chance to claim the fund under my close supervision because you bear the same surname (Nedkov) with this my late client in question.Kindly let me know your intention to work out this deal together with me by sending me your:

Your full names....................
Your contact address ................
Your Country........................
Your phone ..............
Your Business ..........................
Your Age ..............................
Your yahooemail address or hotmail...........

So that I will give you more details about this deal and draft an application letter on your behalf and submit it to the bank and they will start the process of transfer to your bank account in your country.Contact me directly at my private email here ([email protected])

Barrister Paul Dede.
Te: +228-92721431

някой иска ли $4200000?

хаха бия те с един милион

Hi

I know that this letter may be a very big surprise to you;

I am MRS. ELIZABETH CHARLES from Cote d'Ivoire , I am 59 years old, I am suffering from a long time Cancer of the breast. From all indication my condition is really deteriorating, and my Doctors have courageously advised me that I may not live beyond next month, this is Because the cancer stage has reached a critical stage. I was brought up in a Motherless baby as home, and was married to my late husband for twenty years we have only one child his name is David. My husband and I are true Christians, but quite unfortunately, he Died on the presidential election in our country.

Before his death we were both born again Christians. I decided not to re-marry, My husband Deposited the sum of $5.2million dollars here in Cote d'Ivoire Presently, this money is still with the bank i want you to use this money to take care of my only son and also invested the money into charity organization, the poor and the motherless baby as, orphanage Homes and widows around. I must let you know that this was a very hard decision, But I had to take a bold step towards this issue because I have no further option.

I hope you will help see my last wishes come true

Yours in Christ,

Mrs. Elizabeth Charles

хаха бия те с един милион

Хайде сега - това са ми джобните. Аз ако си събера "милионите" - ще ви купя барабар са парцалите.

То не бяха благотворителни вдовици, то не бяха хора със същата фамилия като моята останали с пари , ама без наследници, то не беше ...

ps. За вълка говорим, той - в кошарата. Тия не спят.

Hi

.............

Yours in Christ,

Mrs. Elizabeth Charles

Поредната вноска - таман навреме, че понамаляха.

Хайде сега - това са ми джобните. Аз ако си събера "милионите" - ще ви купя барабар са парцалите.

То не бяха благотворителни вдовици, то не бяха хора със същата фамилия като моята останали с пари , ама без наследници, то не беше ...

ps. За вълка говорим, той - в кошарата. Тия не спят.

Поредната вноска - таман навреме, че понамаляха.

заповядай

и да ни пратиш картичка от Брега на слоновата кост

:P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.