Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Видео карта втора ръка до 150лв. ?

Featured Replies

Ще видя какво ще правя най-вероятно ще взема HD7850 1GB за 150ЛВ

ако ти се рискува втора ръка давай и аз си мислех за 7850 ама не ми се рискуваше :D иначе откъм производителност съм за 7850 :D 

Препоръчително е да търсиш с остатъчна гаранция, ако ще е втора употреба!

Ето един интересен вариант  MSI R9 270x Gaming 2G -185лв. с остатъчна гаранция!

Имам Sapphire HD 7750 1GB GDDR5 и мога да кажа, че за 150 лв си е доста добра карта.Изкарва 25-30фпс на Crysis 3 1440x900 резолюция и минимални настройки.

Ще ти изкарва двойно повече ако си подобриш процесора и рам паметта 

За Коледа ще взимам нова конгигурация,че тази вече сдава багажа..

• Автор

Ще ти изкарва двойно повече ако си подобриш процесора и рам паметта 

Процесора ми е на нивото на I3 4330 за сега не ми трябва повече :)

Процесора ми е на нивото на I3 4330 за сега не ми трябва повече :)

Той май говореше на мен :D 

• Автор

Той май говореше на мен :D

Подробности :D

• Автор

Бюджета ми се увеличи понеже успях да продам някой излишни неща :D и края на седмица мисля да взема това http://olx.bg/sapphire-r9-270x-4gb-gddr5-with-boost-oc-i60206930

Редактирано от MachineZZ_BG (преглед на промените)

Бюджета ми се увеличи понеже успях да продам някой излишни неща :D и края на седмица мисля да взема това http://olx.bg/sapphire-r9-270x-4gb-gddr5-with-boost-oc-i60206930

Тая ми прилича на копачка вече...
  • Автор

Тая ми прилича на копачка вече...

Не ми се вярва 4Gb версия да е копачка.   

А дано да имаш късмет. Аз нямам вяра на нито една евтина АМД карта, продавана в OLX. Чудно, защо картите на NVIDIA  са по-скъпи. Определено не е заради това, че са по-бързи. Сам се замисли. Едно е да играеш 2 години игри, друго е да копаеш 1 месец, кой каквото и да говори. И се запитай, защо на по-слаба карта като GTX660  и искат минимум 200 лева.  А и с тоя Пентиум къде си тръгнал? Още малко ще стигнеш и до R9 290. Добре, че миньорството залязва, че иначе щеше да имаш възможност за някаква такава за 200 лева. 

• Автор

А дано да имаш късмет. Аз нямам вяра на нито една евтина АМД карта, продавана в OLX. Чудно, защо картите на NVIDIA  са по-скъпи. Определено не е заради това, че са по-бързи. Сам се замисли. Едно е да играеш 2 години игри, друго е да копаеш 1 месец, кой каквото и да говори. И се запитай, защо на по-слаба карта като GTX660  и искат минимум 200 лева.  А и с тоя Пентиум къде си тръгнал? Още малко ще стигнеш и до R9 290. Добре, че миньорството залязва, че иначе щеше да имаш възможност за някаква такава за 200 лева. 

Не всеки има по 600лв за I7 а видеа картите на Nvidia са със доста надвишена цена втора ръка ;)

Не всеки има по 600лв за I7 а видеа картите на Nvidia са със доста надвишена цена втора ръка ;)

Добре, щом смяташ така. Значи според теб всички, дето продават по-новички видеокарти са скъперници, а тия с АМД раздават без пари на бедните?

• Автор

Добре, щом смяташ така. Значи според теб всички, дето продават по-новички видеокарти са скъперници, а тия с АМД раздават без пари на бедните?

Не смятам така но Nvidia и нови пак са супер надценени а AMD са във нормалната граница. 

Не смятам така но Nvidia и нови пак са супер надценени а AMD са във нормалната граница. 

Нима? Кое им е надцененото? Това, че за 600 лева получаваш 50% по-бърза карта от конкурентна AMD? Или викаш GTX 750Ti е надценена спрямо R7 265? къде оставяш и всичко друго, което се предлага от новите карти на NVIDIA  за тия пари? Извинявай, но АМД се опитват да въвеждат някакви свои технологийки в опитите си да продадат и скапаните си процесори. Това обаче изобщо не променя нещата, щото малко са игрите дето обръщат внимание на напъните на АМД. А ако смяташ, че това дето се продава в продавалника не са копачки, добре. АМД точно напоследък пък изостават и в цените и в новостите. Типичен пример излагацията R9 285, която дори е под нивото на R9 280. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Автор

Нима? Кое им е надцененото? Това, че за 600 лева получаваш 50% по-бърза карта от конкурентна AMD? Или викаш GTX 750Ti е надценена спрямо R7 265? къде оставяш и всичко друго, което се предлага от новите карти на NVIDIA  за тия пари? Извинявай, но АМД се опитват да въвеждат някакви свои технологийки в опитите си да продадат и скапаните си процесори. Това обаче изобщо не променя нещата, щото малко са игрите дето обръщат внимание на напъните на АМД. А ако смяташ, че това дето се продава в продавалника не са копачки, добре. АМД точно напоследък пък изостават и в цените и в новостите. Типичен пример излагацията R9 285, която дори е под нивото на R9 280. 

Добре, тогава обясни ми следното: защо GTX760 е на цената на 280X която е равна дори по-добра във някой случай от GTX770.

Редактирано от MachineZZ_BG (преглед на промените)

Я ми покажи някой дето копае с нвидиа,запознай ме с него ;ддд

Една 660-ка за тия пари можеш да си почти сигурен,че не е копала.Това с копането е бомба под налягане,тези фирми,в които се държат биткойните рано или късно ще фалират.

Добре, тогава обясни ми следното: защо GTX760 е на цената на 280X която е равна дори по-добра във някой случай от GTX770.

Картата няма coil whine,а някои 280х имат,по-малко ток харчи,по-малко дропове има..
  • Автор

Я ми покажи някой дето копае с нвидиа,запознай ме с него ;ддд

Една 660-ка за тия пари можеш да си почти сигурен,че не е копала.Това с копането е бомба под налягане,тези фирми,в които се държат биткойните рано или късно ще фалират.

Картата няма coil whine,а някои 280х имат,по-малко ток харчи,по-малко дропове има..

Има обяви във които се продават копачи със 750TI

Както и да е аз видео картата ще я тествам на място ако е копала няма да я взема ;)

Има обяви във които се продават копачи със 750TI

Както и да е аз видео картата ще я тествам на място ако е копала няма да я взема ;)

Копачки с нвидиа не съм виждал досега,има сигурен съм,но вадят по-малка валута и не копаят с тях.

• Автор

270X отпада продадена е :( това значи че се връщам на GTX750TI за която ти казах освен ако не е продадена и тя (дано не е) това което ме притеснява е че е само 2GB което мисля че за бъдещите игри ще е малко :(

270X отпада продадена е :( това значи че се връщам на GTX750TI за която ти казах освен ако не е продадена и тя (дано не е) това което ме притеснява е че е само 2GB което мисля че за бъдещите игри ще е малко :(

Това, че видео картата ти е 2GB е от най малко значение (не казвам, че не е важно). Не го гледай това има и други работи в тази видео карта не е само една графична памет. А за колко време ще е добра тази 750Ti само Господ може да каже :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.