Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mini-Itx конфигурация за игри 1100-1200лв

Featured Replies

• Автор

Е след като порта на видеокартата работи както и кабела е наред проблема е в телевизора.

Някой изкарват сигнал само от определен порт та ги пробвай всичките.

Старото ми Сони например имаше няколко HDMI входа но вадеше сигнал само от единия на които пишеше PC.

Май се водеше HDMI 1.

пс. Я си кажи модела на телевизора?

пс2. Пробва ли да вържеш само телевизора като основен без да е включен и монитор?

Предположих това,но и от двата порта вкарва,модела е toshiba32l3433DG.

Второто не го разбрах-да свържа компютъра и телевизора,който да е изключен и монитор който да е включен.

Да добавя само,вдругиден или в събота ще качим клипа.

Едит:Разбрах какво имахте впредвид-пробвах го

Редактирано от Kompi boss (преглед на промените)

• Отговори 117
  • Прегледи 7,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Дай десен бутон и "Разделителна способност на екрана" и виж въобще разпознат ли е?

Дори не го разпознава
  • Автор

Я дай шот да видим какво точно изписва.

Пише само правоъгълник с цифрата 1,резолюция 1440х900 и 1.AOC916Swa(монитора да другия компютър

Едит:Това го направих на обяд,а сега баща ми е на компютъра и каза да забравя,че мога да взема монитора,затова ако е важен screenshot-а,ще мога утре

• Автор

Пише само правоъгълник с цифрата 1,резолюция 1440х900 и 1.AOC916Swa(монитора да другия компютър

Едит:Това го направих на обяд,а сега баща ми е на компютъра и каза да забравя,че мога да взема монитора,затова ако е важен screenshot-а,ще мога утре

Натисни бутона "откриване" понеже то изобщо не вижда 2ри дисплей.

Може да пробваш бутона на Windows задържаш го и после натискаш "P" и си избираш опция само на втория монитор или и на двата.

• Автор

Натисни бутона "откриване" понеже то изобщо не вижда 2ри дисплей.

Може да пробваш бутона на Windows задържаш го и после натискаш "P" и си избираш опция само на втория монитор или и на двата.

Пробвах с откриването,но не работи.
  • Автор

Драйверите на Nvidia инсталирани ли са?

Да,всички драйвъри са инсталирани,поразрових се и открих,че и LAN порта ми не работи,защото "грешка 28-няма инсталиран драйвър",а и на него имам инсталиран драйвър.

Влез тука http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4911#dl

дръпни си драйверите за твоята операционна с-ма кат огледаш 32 или 64.

Нищо че си ги сложил сложи ги пак. Пусни ъпдейтите на Windows и сложи и тях.

• Автор

Влез тука http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4911#dl

дръпни си драйверите за твоята операционна с-ма кат огледаш 32 или 64.

Нищо че си ги сложил сложи ги пак. Пусни ъпдейтите на Windows и сложи и тях.

Знам че се повтарям,но това го напрарих 5-6 пъти(инсталиранито на драйвъра),но пак не работи.

Нали имаш интернет?  :) Аз инсталирам само тия за видеото и нямам грижи с нищо.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Ъпдейтна ли Windowsa? Чисто нов комп да има такива проблеми странно , виж сложи си .NET Framework 4,5,2 по някого като е стар прави проблеми със софтуери знам ли.

едит: влез контрол панела на nvidia там имаше нещо за настройване ако има проблеми. Ще потърся в нета да видя какво беше.

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

• Автор

Ъпдейтна ли Windowsa? Чисто нов комп да има такива проблеми странно , виж сложи си .NET Framework 4,5,2 по някого като е стар прави проблеми със софтуери знам ли.

Ъпдейтнах го,а framework-а е 4.5

За мен проблема си е хардуерен просто не мога да разбера кой от всичките варианти е понеже по-думите на Kompi boss 

хем всичко работи хем няма сигнал. Принципно картина трябва да вади без инсталация на каквито и да е драйвери.

А когато ТВ е единствения приемник трябва да светне веднагически без каквито и да е настройки и бърникане.

• Автор

Нали имаш интернет? :) Аз инсталирам само тия за видеото и нямам грижи с нищо.

Аз инсталирах:Framework,Nvidia и Intel VGA drivers,usb 3.0,lan,audio и IMEI

Ама както се вижда някои не работят.

За мен проблема си е хардуерен просто не мога да разбера кой от всичките варианти е понеже по-думите на Kompi boss 

хем всичко работи хем няма сигнал. Принципно картина трябва да вади без инсталация на каквито и да е драйвери.

А когато ТВ е единствения приемник трябва да светне веднагически без каквито и да е настройки и бърникане.

По принцип да няма нужда от каквито и да е драйвери но щом не бачка трябва да се пробва всичко :)

автора: този телевизор на каква резолюция е да не е стар с малка резолюция , не не то пак щеше да го вижда като 2ри дисплей , ами можи би наистина нещо не е наред хардуерно

• Автор

По принцип да няма нужда от каквито и да е драйвери но щом не бачка трябва да се пробва всичко :)

автора: този телевизор на каква резолюция е да не е стар с малка резолюция , не не то пак щеше да го вижда като 2ри дисплей , ами можи би наистина нещо не е наред хардуерно

Този талевизор е на 6-7 месеца и е с Full-HD резолюция.Е да го приема,картата и телеризора не се обичат,ще карам на D-Sub

1. Порта на картата.

2. Порта на телевизора.

3. Кабела. 

Това са възможните хардуерни проблеми.

Вариантите за грешка са:

1. Кабела се тика във изхода на дъното вместо във тоя на видеокартата.

2. ТВ вади сигнал от PC само през единия вход.

3. Забранен порт на ТВ (някой имат такава опция).

пс. От въпросите и отговорите всичките варианти отпадат та съм блокирал. :no-no:

• Автор

С D-Sub бачка ли телевизора?

Бачка.По-горе съм го споменал.

1. Порта на картата.

2. Порта на телевизора.

3. Кабела.

Това са възможните хардуерни проблеми.

Вариантите за грешка са:

1. Кабела се тика във изхода на дъното вместо във тоя на видеокартата.

2. ТВ вади сигнал от PC само през единия вход.

3. Забрранен порт на ТВ (някой имат такава опция).

пс. От въпросите и отговорите всичките варианти отпадат та съм блокирал. :no-no:

Проблема на е нито в порта,нито в кабела,защото работят с другите телевизори,проблема не е в телевизора,защото през същие порт работи с лаптоп,също пробвах от дъното през HDMI в телевизора,заедно с картата през HDMI,но и двете не работят,проверих дали са забранени и на рсеки порт пише-позволен.

Едит:даже промених резолюцията на минималната(някъде пишеше,че това е едно от решенията,но пак не работи

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.