Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mini-Itx конфигурация за игри 1100-1200лв

Featured Replies

Влез тука и виж какво има и натисни опцията дето съм я закръглил.
X3r3P.jpg

UuRI8.jpg

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

• Отговори 117
  • Прегледи 7,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Така както го обясняваш проблема е някаква несъвместимост на телевизора със PC което е проблем със телевизора.

Сам казваш че на другия телевизор вади сигнал през картата та очевидно порта и е наред.

Това че телевизора вади сигнал от лаптопа значи че порта му е наред но не променя факта че има проблем със PC-то.

пс. Когато само ТВ е включен няма как да не изгрее та едва ли е до настройки на първи и втори монитор. 

А когато са два от шота се вижда детекнат само монитора и няма втори приемник. 

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

• Автор

Влез тука и виж какво има и натисни опцията дето съм я закръглил.

X3r3P.jpg

UuRI8.jpg

И това го пробвах,всеки възможен начин на го засека го пробвах

Така както го обясняваш проблема е някаква несъвместимост на телевизора със PC което е проблем със телевизора.

Сам казваш че на другия телевизор вади сигнал през картата та очевидно порта и е наред.

Това че телевизора вади сигнал от лаптопа значи че порта му е наред но не променя факта че има проблем със PC-то.

пс. Когато само ТВ е включен няма как да не изгрее та едва ли е до настройки на първи и втори монитор.

А когато са два от шота се вижда детекнат само монитора и няма втори приемник.

Е каква ще е тази несъвместимост,че да не работи и с Nvidia и с Intel HD Graphics.Сега се замислих-да не е нещо проблем със софтуера на телевизора.

Проблема според мен е един от следните: кабел, драйвери, изтегли друг Уиндоус. 

Докато не качиш всички драйвери, не се занимавай с други тестове. 

• Автор

Здравейте,и ето го дългоочаквания клип,първо искам да кажа:Издънихме се,знаем че сме ужасни,но не ни съдете,Виктор е рязал много,целия клип беше 1 час и малко...

Все пак искам да благодаря на всички,които ми помогнаха в тази тема.Да продължавате все така.

Това е.

Редактирано от Kompi boss (преглед на промените)

Браво деца :) веселяци сте и сте зарибени.

едит; реших да го догледам и клипа го няма?

Здравейте,аз съм Виктор,a.k.a. този който снима и обработва.Първо искам да се извиня за некомпетентното ни държание,ние сме 14 годишни,които сглабят компютър и няма как да не се излигавим :D.Второ,се извинявам,че отне толкова време да обработя клипа.Имах проблем със софтуера за обработка (Sony Vegas Pro 11.0) и компютърът ми не е един от най-добрите (Core 2 Duo 1.86 GHz и Radeon HD 5400) заради това и аз скоро ще го сменям.Много се изненадахме,когато разбрахме за проблема с телевизора,дори писах на един приятел,който учи в момента за IT специалист и той каза,че няма никаква представа какво може да не е наред.Та и аз мисля,че проблемът е със телевизора,нещо софтуерът му сигурно не разпознава видеокартата,колкото до дъното,то вече не работи изобщо.Пише,че липсват драйвъри,но ние инсталирахме всичко.Да не би да е,защото тези на дъното понеже се екстрактват,защото не сме ги сложил в правилната папка?Ние направихме папка в C:/ и я нарекохме Drivers,но да не би да има определена папка в която да трябва да се сложат?

П.С. Теодоре,трябваше да земеш кола,не оня скапан концентрат на портокал.

Така първо инсталирайте на чисто не бърникан 64 бит. Windows 7-8-10 без значение от версията.

Лично аз съм привърженик на Home варианта и не бих сложил Ultimate никога но хора всякакви.

След това му изтеглете ъпдейтите и инсталирайте коректен драйвер за видеото от официалната страница.

http://www.geforce.com/drivers/results/87783

Не слагайте никакви драйвери за нищо друго от тия на страницата на дънната платка. 

Явно сте се престарали да слагате неща от които няма нужда и сте омазали всичко.

И не правете никакви папки нито променяйте съществуващи.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Между другото се справяте добре продължавайте в същия дух. При мене идват доста стажанти на обучение в 11 и 12 клас и те пред вас са като ученици или не знам кая дума да използвам :)

Между другото се справяте добре продължавайте в същия дух. При мене идват доста стажанти на обучение в 11 и 12 клас и те пред вас са като ученици или не знам кая дума да използвам :)

При теб ? Та какво толкова ги учиш? Да не би те да те учат?

Здравейте,и ето го дългоочаквания клип,първо искам да кажа:Издънихме се,знаем че сме ужасни,но не ни съдете,Виктор е рязал много,целия клип беше 1 час и малко...

Все пак искам да благодаря на всички,които ми помогнаха в тази тема.Да продължавате все така.

Това е.

Простаци големи..(със извинение) Иначе , Браво!

• Автор

Къде и кога изписва че липсват драйвери?

Като вляза в контролен панел,(не помня точно "пътя"по който минах)устройства и принтери,хардуер и на името на компа излиза знак с внимание,цъкнах на него и излиза списък с устройства,на Lan controller,Intel VGA,PCi Bus излиза вниманието и като цъкна на тях пише-грешка 28 няма зареден драйвър.Знам че не е най-доброто обяснение,но съм на село и го карам на спомени.

Като вляза в контролен панел,(не помня точно "пътя"по който минах)устройства и принтери,хардуер и на името на компа излиза знак с внимание,цъкнах на него и излиза списък с устройства,на Lan controller,Intel VGA,PCi Bus излиза вниманието и като цъкна на тях пише-грешка 28 няма зареден драйвър.Знам че не е най-доброто обяснение,но съм на село и го карам на спомени.

От къде ги теглиш тия драйвъри ?

Най-добре напрaви това което казаха по-дгоре , чиста инсталация после слагаш драйверите на интел всичките, после на видеото от сайта на nvidia http://www.geforce.com/geforce-experience и после останалите драйвери като ги инсталирате без да променяте пътища и папки - даваш си next , next и там какво ви пита без да променяте нищо.

Чакайте малко,разбирам че се полигавихме В КЛИПА,ама чак "пълна лиготия"-дори не се доближаваме до това,защото имаме познати,които са много по-зле от нас и сме запознати с пълната лиготия.

Няма да слушаш тия „играчи“ тука,на 14-сте,напълно нормално и адекватно се държите.Все пак,най-малкото си личи,колко сте превъзбудени и притеснени,нормално е,все пак това си е хардуер за 1200 лева.Иначе браво,зарадвахте всички с този клип,и показването на красивата конфигурация! Айде поздрави и със здраве да разцъквате игрите.

• Автор

Няма да слушаш тия „играчи“ тука,на 14-сте,напълно нормално и адекватно се държите.Все пак,най-малкото си личи,колко сте превъзбудени и притеснени,нормално е,все пак това си е хардуер за 1200 лева.Иначе браво,зарадвахте всички с този клип,и показването на красивата конфигурация! Айде поздрави и със здраве да разцъквате игрите.

Благодаря ви и на вас много поздрави. :)

Само където още не сме оправили проблема с телевизора (ако е от самия телевизор).

• Автор

Днес преинсталирах уиндоуса,инсталирах само драйвъра за картата и WIFI-то,но пак не иска да извади картина на телевизора.Благодаря на всички за помощта,продължавайте все така.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.