Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разместване на канали от доставчика, помощ !

Featured Replies

Здравейте!! 

Проблема ми е следния: 

При автоматочна настройка на каналите на ТВ който е - http://www.lg.com/bg/televizori/lg-42LA6130-cinema-3d-tv. примерно BTV HD е на 206 , аз си го премествам на 2 . След 2 седмици тапаците от кабелната телевизия правят нещо и канала изчезва за цял ден, след което отново се появява но е пак на 206 а 2 ми е прескочено и като превъртам каналите скача от 1 на 3 

и примерно с няколко канала се получва това 1,3,4,5,7,8,9,10,12,14,15 - това са подред каналите които излизад при смяна. Та изчезват каналите и всяка седмица се налага да ги намествам наново. 

има една настройка която е  prowerka na DTV настройка , там има автоматична актуализация на канали - изключена. При тази настройка би трябвало да си остават на същото място, пробвал съм и с включена и там пак се разместват. 

Случвало ли се е това на някого и как може да се оправи. Когато от доставчика спрат канала и го пуснат пак пак да си е на номера който съм му задал. 

Редактирано от Grafa_ss (преглед на промените)

Ходя, до едно кафе почти всеки ден да си пия кафето сутрин. На Оптиспринт телевизия са. Проблема при тях е същия. По 2-3 пъти на ден си правят профилактика на телевизията. Така, че спряхме да настройваме канали.Останаха си, където доставчика ги сложи.

Преди време и аз така си играх да си преподреждам каналите, но по същата причина, като при теб , вече спрях да го правя.

Както се подредят така ги и търся и гледам.

Не си спомням в момента дали опцията е налична в тия модели на LG, но нямам подобни проблеми вкъщи, не защото и при мен не местят от време на време каналите, а защото си правя (Филипс и 2 бр Сони) собствена подредба във вид на нещо като плейлист и каналът Х, който ми се предлага на канал 188 (пример) аз поставям на 4-та позиция, където ми се запазва гарантирано. Ако е спрян за момент, ми изписва, че каналът е временно недостъпен или каквото и да е, но при пускането му го намирам там, където съм го оставил. 

Прочетете си подробните упътвания, те не са само за уплътнения в кашона!

Аз пък на телевизор Самсунг,първо ги маркирам всичките,като предпочитани.После от тази листа мога да променям номерата на каналите,както си искам.

Аз пък на телевизор Самсунг,първо ги маркирам всичките,като предпочитани.После от тази листа мога да променям номерата на каналите,както си искам.

Точно в това е смисълът, дори самото техническо изпълнение - програмите се подреждат в последователността на маркирането им и става много бързо и лесно - около 200 канала се подреждат за 30-40 минути с все прехвърляне напред-назад. Отделно могат да се променят номерата. Би следвало и на LG да се правят по подобен начин, забравил съм вече как беше с миналогодишните модели.

Преди време и аз бях бесен на доставчика си след поредното разместване на програми!След дълго четене и ровене по форуми и сайтове намерих  лесно и елементарно решение на проблема с тази програма ChanSort .Това е програма, чрез която бързо и лесно може да си подредите каналите чрез вашия компютър и после готови подредени да ги прехвърлите на телевизора!

Изпробвана лично от мен и работи на Panasonic, но също така се използва и при модели на Samsung, LG и Тoshiba! Повече инфо има и в линка, който съм дал.Който го интересува да чете и ако иска да пробва.

По лесно и бързо решение от това аз не намерих-около 190 програми си ги подреждам и прехвърлям за няма и 10 минути!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.