Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имат ли право госпожите да ни взимат нещата ?

Featured Replies

Тц... Родителите ти не може да са като нас. Може и наистина да са боклуци, съдейки по теб, но със сигурност не са като нас... Иначе не биха ти позволили да мислиш за тях като за боклуци...

Успех! Надявам се Калдата да оцелее още дълги години, темата ти да стои и след двадесетина години да попрочетеш и да се просълзиш... от какво - изборът ще е твой.

Може и да е най-обикновен трол... :D За всеки случай, не му слизай на нивото. Там е по-опитен от нас. :clown:

• Отговори 64
  • Прегледи 3,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

А да - само да кажа, че докладвах автора на темата за онзи пост с обидите и квалификациите, макар че не съм длъжна да го споменавам... Ей така... та дори и защото правилата трябва да се спазват.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Автор

Аааа, недейте да затваряте темата !

Преди да поизял малко бой от г-н Кондуров, няма да мирясам ! Па нали треба и малко акъл да ми вкарат lol.giflol.giflol.giflol.gif

Мерил, Кондуров и останалите, не се принизявайте до нивото на хлапето, няма смисъл. То така и не разбра какво му беше отговорено, няма да разбере и след десетилетия - последните му постове недвусмислено показват тотална безнадеждност.

• Автор

Ахахах, тоя пикльо дори постовете си е изтрил, за да може после да се чудят за какво пиша аз lol.gif

faq, тоя е много зле biggrin.gif

Мерил, Кондуров и останалите, не се принизявайте до нивото на хлапето, няма смисъл. То така и не разбра какво му беше отговорено, няма да разбере и след десетилетия - последните му постове недвусмислено показват тотална безнадеждност.

Разбира се. Така е. Макар, че едва ли бих могла да сляза толкова ниско. :P

п.п. Понякога ме е яд за инертността на обществото и се укорявам, че в определени случаи е можело да направя нещо и аз... Както и да е. Точно в този случай няма как да стане. :)

Така е, и ще продължава да бъде, като няма никакви наказания за учениците.

Така е, и ще продължава да бъде, като няма никакви наказания за учениците.

Има разбира се - за всяко нещо си има адекватен отговор. Просто понякога закъснява с години.

Най-добрия учител е живота - вярно взима скъпо, но пък обяснява разбираемо.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

И кво сега, ще ме биеш ли lol.giflol.giflol.gif

Не мисля че има нужда. То Оня от Горе достатъчно те е набил.

Ако разбираш за какво став дума...

Редактирано от mir4a (преглед на промените)

Днес, във втория час по литература, разбрах от няколко човека, че ще имаме някакво контролно по английски на еди какво си.

Докато през целия час не правихме нищо и госпожата говореше за някакво тъпо стихотворение, реших да си извадя учебника по Английски(Mini dictionary-то по-точно), поставих го на краката ми(под чина), закрих го с нещо отзад, за да не може да види госпожата, и започнах да чета. И понеже така погледът ми ще сочи все надолу, се пооблегнах малко назад, за да може погледът ми да не сочи толкова надолу.

Обаче аз като се зачетох и госпожата като почна да се разкарва из стаята, изобщо не усетих как тя дойде до мене, видя ми Mini dictionary-то, грабна ми го и почна да го дърпа. Тя го дърпаше, аз го дърпах още по-силно, за малко да не се скъса... Госпожата се изнерви и на момента каза "взимай си Английския, нека ти проверя обаче тетрадките"... Докато се усетя, тя ми грабна тетрадките от чина и отиде на бюрото си...И класът започна да се хили...

Аз в учебната тетрадка не бях писал почти нищо и имах 3-4 страници за попълване, както и домашното в моята тетрадка не го бях написал... И точно сега не беше правилният момент да ми проверява нещата...

Аз се ядосвам, минават се няколко минути, връща ми тетрадката, отварям я и гледам тези няколко страници с червени въпросителни и отдолу "Слаб 2". След, което надзърнах и в дневника и наистина ми беше писала двойка...

Въпросът ми е, има ли право тази госпожа да ми взима(че даже да ги дърпа) нещата ми, като не са нейни и не са свързани с нейния предмет ? Защото аз мисля, че не.

Четя си аз и изведнъж започна да ми дърпа dictionary-то, сякаш е нейно... Откъде накъде има това право ?

Да не говорим, че един път ми взе телефона и каза, че ще ми го даде на класния... А дори и за телефони и каквито и да е вещи пак няма право... А сега и за един тъп, шибан речник по английски направи цирк и аз си тръгнах с двойка...

За телефони...хайде, може, има право.... Ама за един речник по Английски ?

Според мен по-неприятното е двойката. Казваш не си бил написал домашното, на другите провери ли им домашните? Аз имах много красива учителка по литература, нямаше как да не я зяпам.

Има разбира се - за всяко нещо си има адекватен отговор. Просто понякога закъснява с години.

Най-добрия учител е живота - вярно взима скъпо, но пък обяснява разбираемо.

Като цяло си прав, но в конкретния случай не си. Няма адекватен отговор и резултата го виждаме чак в тая тема. Да не си на мястото на учителя. Безгранична арогантност и въобще не може да схване, че греши.

Четири страници сте изписали за един елементарен въпрос.

Въпросът ми е, има ли право тази госпожа да ми взима(че даже да ги дърпа) нещата ми, като не са нейни и не са свързани с нейния предмет ? Защото аз мисля, че не.

Да. Има. След което е длъжна да извика родителите ти и да им даде взетото нещо като ти обясниш как и защо този твой предмет се е оказал в нея.

Това е. Просто и ясно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.