Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телевизор - 40' - 42'

Featured Replies

Аз съм с вградена в дъното видеокарта, която има HDMI, DVI и  VGA. За да работят едновременно монитора и телевизора(свързан с HDMI кабел) трябва монитора да бъде свързан на аналоговия изход(VGA) на компа. Ако го свържа към цифровия изход(DVI) се получава точно както при Вас - работи или само телевизора или само монитора.

Редактирано от Евгени (преглед на промените)

• Отговори 60
  • Прегледи 5,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз съм с вградена в дъното видеокарта, която има HDMI, DVI и  VGA. За да работят едновременно монитора и телевизора(свързан с HDMI кабел) трябва монитора да бъде свързан на аналоговия изход(VGA) на компа. Ако го свържа към цифровия изход се получава точно както при Вас - работи или само телевизора или само монитора.

Авторът на темата си има външна видеокарта,към която е свързан телевизора,и мониторът също така.

Поне се надявам,че е както го описвам.

Какъв е този Филипс,който споменавате?

• Автор

Филипс ми е монитора, Панасоник е телевизора,

изключих кабела на монитора, но пак не тръгна тв-то :D

Не трябва да го изключвате.

Мониторът е свързан с ДВИ към компютъра,а телевизорът с ХДМИ,нали така?

Опитайте в някой от другите ХДМИ входове на телевизора.

• Автор

Не трябва да го изключвате.

Мониторът е свързан с ДВИ към компютъра,а телевизорът с ХДМИ,нали така?

Опитайте в някой от другите ХДМИ входове на телевизора.

Да така е свързаноста, пробвах в 2 и 3, сега ще пробвам и в 1 :)

Защо не пробвате да прикачите монитора с аналогов кабел -VGA, ако няма промяна върнете на цифровия вход.

Редактирано от Евгени (преглед на промените)

Хора с риск да се повторя защо не си решите проблемите веднъж за винаги с ето това устройство:

http://www.ebay.co.uk/itm/USB-2-0-UGA-to-DVI-VGA-HDMI-Multi-Display-Dual-Monitor-Converter-Adapter-PC-E-/181479870923?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Video_Cables_Adapters&hash=item2a410b11cb

Без да съм врачка съм сигурен ,че проблема на човека описан по-горе е или в драйверите на видеото или нещо не е зададено от опциите както трябва.

С това устройство съм от 4 години насам и нямам проблеми нито с 3D филми , нито Full HD. Не му пука какво е видеото нито на настолно PC, нито на лаптопа. Трябва му само да го свържете с USB входа на устройството. Аз дори съм с USB 2.0 и проблем няма. Само инсталирате драйварите и готово ................. няма ядове никакви!

УСПЕХ !!!

Добро утро на всички.Снощи до късно се опитвах да помогна на авторът на темата с помощта на програмата Тийм Вюър.

Ситуацията е следната.Инсталирани са актуалните драйвери за картата.След промяна на настройките,телевизора се засича като втори дисплей.Активира се Extended Desktop. По думите на автора,мишката си отива на другият дисплей.Както и каквото прати там.Обаче,екранът на телевизора си остава черен.Пробвахме всички ХДМИ входове на телевизора.Пробвахме и двата DVI изхода на картата.Отново телевизора не реагира.Ни звук,ни картина.

Уважаеми съфорумци,някакви идеи?

п.п.Картата си има два DVI, един HDMI и един Display Port изводи.Монитора е свързан с ДВИ,а телевизора-с ХДМИ.Като свърже телевизора с лаптопа си,няма проблеми,има образ и картина.Но иска телевизорът да бъде свързан към настолният компютър.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

• Автор

Благодаря много за отделеното време на onogondur,

мисля да купя dvi към hdmi и да пробвам, не знам дали ще се отрази на картината?

Но ако някой има идея, как да оправя hdmi към hdmi, ще се радвам :)

Ами казах ви вече.Пробвайте вашата карта на някой друг компютър.Пробвайте и с някоя друга карта.

Ако има някой съфорумник от София,нека ви помогне на място,стига да има желание и време.

Аз след 2-ри съм си в София и с удоволствие бих те поканил в къщи да ти покажа нагледно как работи дисплей адаптера от линка който ти предложих и как лесно ще си решиш проблемите без замяна на видео карти и прочие. Ако решиш нещо заповядай ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.