Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Комютър за игри до около 800 лв.

Featured Replies

Избора Ви е между първото и второто предложение.

Ето го моето предложение малко коригирано :

1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR
4G DDR3 1600 GEIL EVO POTENZA
PSU FORTRON FSP350-60APN 85+
ASROCK H81M-VG4 /1150
PALIT GTX750TI STORMX DUAL 2G
I3-4160 3.6GHZ/3MB/LGA1150/BOX
SHENHA  ATX TOWER SH-999

Обща стойност - 846.02 лв. с ДДС

Koличка

• Отговори 65
  • Прегледи 15k
  • Създадено
  • Последен отговор

Elina4 може да ползвате флашка за инсталиране на Windows и да си спестите тия 30 лв. за записвачка.

Всъщност щом някой друг ще ви го инсталира дори няма да ви трябва понеже той ще си има.

пс. Windows е платен продукт и принципно е незаконно да ви го инсталират без да го купите.

Отделно ако при всеки проблем плащате на някой да ви го преинсталира ще влезете в страшни разходи.

Най-добре седнете вие или детето и се научете (няма страшно и да объркате нещо) и си спестете парите.

Ето ви една тема по-въпроса - Цък

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Elina4 може да ползвате флашка за инсталиране на Windows и да си спестите тия 30 лв. за записвачка.

Всъщност щом някой друг ще ви го инсталира дори няма да ви трябва понеже той ще си има.

пс. Windows е платен продукт и принципно е незаконно да ви го инсталират без да го купите.

Отделно ако при всеки проблем плащате на някой да ви го преинсталира ще влезете в страшни разходи.

Най-добре седнете вие или детето и се научете (няма страшно и да объркате нещо) и си спестете парите.

Ето ви една тема по-въпроса - Цък

Или пък това видео.

• Автор

Още веднъж ви благодаря. За сега нямам достатъчно време, за да преинсталирам сама, но ще отделя време щом казвате, че няма какво да объркам.

Вероятно ще избера между първата и втората конфигурация, но ще добавя CD, защото малкия вероятно ще иска да си купува игри на дискове.

Бяхте ми изключително полезни :)

Още веднъж ви благодаря. За сега нямам достатъчно време, за да преинсталирам сама, но ще отделя време щом казвате, че няма какво да объркам.

Вероятно ще избера между първата и втората конфигурация, но ще добавя CD, защото малкия вероятно ще иска да си купува игри на дискове.

Бяхте ми изключително полезни :)

http://nikem-bg.net/cart/48235p1r50493p1r45553p1r51110p1r51099p1r52259p1r50034p1rf.html

Тази е коригирана и е по-добра,би могъл да си подкарва всички нови игри поне за 3-4 години напред (дори и на най-ниските настройки,смисъл ако играта му забива му намалете настройките и ще се оправи)

CD не знам какво да ви препоръчам напоследък моделите за по 30-ина лева са доста некачествени.

• Автор

Здравейте отново, извинявам се че ви притеснявам отново.

При запитване от моя страна от една фирма получих следната оферта:

1

CASE

Delux MV875 No PSU

2

CPU

Intel Pentium G3220 3.0GHz 3M 54W s.1150 BOX

3

DVD-R/RW

Lite On IHAS124-14 DVD+RW/-RW

4

HDD

Seagate 1TB 7200 64MB SATA III 3Year

5

MB

GigaByte H81M-S2PH ddr3/Sata3/VGA+PCI-E s.1150

6

MEMORY

Kingston DDR3 4GB 1600 MHz

7

SVGA CARD

Palit GT740 2GB DDR3 128bit HDMI PCI-E

Бихте ли ме посъветвали дали е добра, дали да поискам да променим някои от компонентите и т.н. От фирмата ще ми инсталират всичко необходимо, затова е по-добрия вариант за мен, но разбира се ще се съобразят с всякакви промени.

Благодаря за съдействието :)

Явно не сте разбрали смисъла на този форум...Тук препоръчваме части или цели конфигурации,измислени от нас,а не от технобакалиите и половината измамници,които продават компютри с по 150 лева надценка,ако не искате да купувате части не ни губете времето повече,ако ще купувате компютър от повечето онлайн магазини,в които ги сглобяват дори казвайте,а не ние да одобряваме на половината български измамници,които слагат кутии на Delux със захранвания по 400 вата,които реално са 200.Ако изгори захранването,което е 50/50 при тези готови конфигурации много ще съжалявате,че не сте купили един нормален компютър както правят разумните хора.

• Автор

Извинявам се, ако съм засегнала някого или съм изгубила нечие ценно време ... доколкото знам писането във форумите е доброволно. Поисках съвет и получих много ценни предложения, проблема е че няма да съумея сама да си инсталирам софтуер, затова реших че може би по-добрия вариант е да поръчам конфигурация от фирма в града, която ще инсталира всичко необходимо. В момента съм направила запитване към тях за една от предложените тук конфигурации и очаквам отговор.

Благодаря на всички които се включиха и наистина съжалявам ако мислите това за изгубено време, аз съм искрено благодарна за помощта Ви.

Извинявам се, ако съм засегнала някого или съм изгубила нечие ценно време ... доколкото знам писането във форумите е доброволно. Поисках съвет и получих много ценни предложения, проблема е че няма да съумея сама да си инсталирам софтуер, затова реших че може би по-добрия вариант е да поръчам конфигурация от фирма в града, която ще инсталира всичко необходимо. В момента съм направила запитване към тях за една от предложените тук конфигурации и очаквам отговор.

Благодаря на всички които се включиха и наистина съжалявам ако мислите това за изгубено време, аз съм искрено благодарна за помощта Ви.

Само да Ви кажа,че в тези фирми няма да Ви дадат по-компетентен отговор,отколкото тук и тук повечето хора не се опитват да Ви изцедят парите до стотинка,а да направят максимално добра конфигурация,за да Ви е добре на Вас.Като купите компютър с около 50 процента по-бавен от половината измамници няма да е по-изгодно,нито по-евтино...Помолете някой приятел да ви инсталира Windows или идете в някой малък магазин за компютърни компоненти,няма да ви откажат срещу 20 лева да Ви инсталират ;) ...Вижте някоя обява в OLX има много хора,които ходят по адреси и инсталират за по 10-15 лева читави ОС.

Elina4 в единият магазин ви продават телевизор за 600 лв. с 2 г. гаранция а в другия за 500 лв. с 3 г. гаранция.

Сега въпрос за един милион долара от къде ще си купите телевизора?

пс. Купете си по-добрата машина с пълната гаранция и ако трябва платете на някой да ви го инсталира.

Това което ви продават ще докара детето до нервни изблици понеже не става за игри та по-добре въобще не купувайте нищо.

Или му вземете една конзола та да има мир вкъщи и да не се занимавате със софтуер.

Наруто,точно и аз това казвам...

Сега сметнах колко пари излиза машината предложена от въпросната вирма и това са 630 лева...170 лева надценка,ако искате си я купувайте от тях,само че не очаквайте вашето дете да играе нещо повече от LoL  на нея,защото просто друго няма да тръгне.

Абе аз я сметнах 580 лв. ама карай. Иначе ако купува Windows ще и струва точно 177 лв. ама нещо ме съмнява че такъв е случая.

пс. Elina4 ако плащаш по 200 лв. да ти инсталират Windows-а кажи да паля колата и да идвам?

И него и програми каквито искаш ще ти сложа и детето ще гледам и чиниите ще ти измия и ще ти взема само половината. ;)

За малко дете чак лицензен Win ? Кварталните хакерчета както ги наричат със сигурност ще имат някой ключ и ще се навият за 10-15 лева да инсталират Windows...Ако ли не мога да кажа поне 2-3 малки магазина в София,където сигурно ще може.

Авторката на темата да каже от кой град е.Все ще има някой от форума ,дето да е наблизо.И ще и помогне.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.