Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся компютър до 1000 лева !

Featured Replies

Я по-леко с държанието. Човекът просто доуточнява. И без това от PSU не трябва да се пести. 

Я по-леко с държанието. Човекът просто доуточнява. И без това от PSU не трябва да се пести.

Hyper 500 изобщо не е пестене...
  • Автор

Здравейте :)! Искам да ви попитам тези части които съм избрал стават ли ? : I5-4460 /3.2G/6MB/BOX/LGA1150 - 339,00
GB B85M-HD3 /1150 - 112,00 или GIGABYTE GA-H81M-S1 - 79,00
 4G DDR3 1600 GEIL EVO POTENZA - 69,00
SAPPHIRE DUAL-X R9 270X 2GB GDDR5 OC WITH BOOST - 349,00
500GB WD SATA 6GB/S 7200/16MB - 95,00
EVGA 500W Bronze 100-B1-0500-KR - 97,00 или PSU FORTRON FSP500-60APN /500W - 88,00 .

Благодаря предварително :) !!

Общо взето става,може да се направи някоя корекцийка и май си избрал 2 захранвания.

• Автор

Общо взето става,може да се направи някоя корекцийка и май си избрал 2 захранвания.

Не съм избрал 2 захранвания сложил съм "или" ;)

• Автор

Здравейте отново искам да ви попитам вместо Dual - X R9 270X и т.н мога ли да си зема Sapphire HD7850 / 7950

Здравейте отново искам да ви попитам вместо Dual - X R9 270X и т.н мога ли да си зема Sapphire HD7850 / 7950

7850 отпада,евентуално 7950 ако си намерил някоя оферта за около 180 лева втора ръка,защото реално е бърза колкото r9 270X,но има 3 гигабайта видеопамет.

7850 отпада,евентуално 7950 ако си намерил някоя оферта за около 180 лева втора ръка,защото реално е бърза колкото r9 270X,но има 3 гигабайта видеопамет.

По скоро HD 7950 отговаря на R9 280 - без X.

ASUS R9 280 DC2T 3GD5 - цена 269лв. за нова

ако все пак искаш R9 270X имам една която съм я ползвал 6 месеца и и остава гарнция 2 години - цена 185лв.

Powercolor Turboduo R9 270x 2GB Gddr5 Oc

Пиши ми съобщение за повече информация.

Редактирано от krasimirkrastev1980 (преглед на промените)

По скоро HD 7950 отговаря на R9 280 - без X.

ASUS R9 280 DC2T 3GD5 - цена 269лв. за нова

ако все пак искаш R9 270X имам една която съм я ползвал 6 месеца и и остава гарнция 2 години - цена 185лв.

Powercolor Turboduo R9 270x 2GB Gddr5 Oc

Пиши ми съобщение за повече информация.

Аре не говори без да знаеш,а ? 280 е със същото ядро,но не и със същата производителност.Изобщо не си мисли да му пробуташ този асус,на който в американските форуми се виждаха 5-6 теми с оплаквания,копачката ти също.

Имам и HD 7850 - ползван 8 месеца - остатъчна гаранция 1 година - цена 150лв.

powercolor Hd7850 1gb Gddr5

Изпрати ми съобщение за повече информация.

Един от най-лошите модели 7850 с един вентилатор,един гигабайт недостатъчна памет...

Колега monicho не се ядосвай, няма смисъл. Постващия може да прочете и да си прецени сам. Лично аз карта втора употреба, която пък е използвана за "копане", дори с остатъчна гаранция не бих си купил.

Колега monicho не се ядосвай, няма смисъл. Постващия може да прочете и да си прецени сам. Лично аз карта втора употреба, която пък е използвана за "копане", дори с остатъчна гаранция не бих си купил.

Аз не се ядосвам заради себе си,а защото подвежда.Иначе ето ви тема в един форум за хубавата ASUS r9 280...

Виждаме няколко коментарчета как хората се оплакват от картата.

krasimirkrastev1980 има тема за купуване и продаване на употребявани части  и  се насочи на там . Като ги пускаш тука тия предложения  няма да е лошо  да споменеш и кой  ще ги отремонтира при евентуални дефекти и проблеми.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Аз не се ядосвам заради себе си,а защото подвежда.Иначе ето ви тема в един форум за хубавата ASUS r9 280...

Виждаме няколко коментарчета как хората се оплакват от картата.

Смятам, че постващия или тези които посещават темата четат всеки един пост. Когато човек се понапъне малко и започне да се интересува и да чете по даден проблем, който го вълнува ще разбере кое е правилното и кое не.

monicho виж ето този клип и ще видиш за кой Sapphire HD7850 ! :

:)

Клипа съм го гледал? Отпреди 2 години е...Това не ти ли говори,че видеокартата е стара вече ? Или може би,че Красимир се опитва да изкара пари от тебе ?

Добре тогава да попитам как е тази ? : PALIT GTX750TI STORMX DUAL 2G

Картата като изпълнение е най-доброто,най-много клокната е от всичките 750ти,а е бърза колкото 7850,но с нова архитектура и с 2 гигабайта видеопамет,по-добре е от 7850 във всеки случай...Ако ще се насочваш към амд да бъде поне р9 270.

Аз се чудя откъде я изнамери тази "нова" 280-ка за 270лв..

Те точно тези асуси най-много ги плюят,като нищо може да е някоя подменена на един месец,защото и толкова не е изкарала...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.