Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.../ Коледни камбанки /

Featured Replies

марш от там ВЕДНАГА!!!!

Къде малко след обяда може и да се весне... поне за кафето и бисквитката да си е тук... :whist:

• Отговори 2k
  • Прегледи 58,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

мойта е най-добрата обаче :whist:

Направо пречувствам, какво ще е следващото, което ще ми кажаш - Днес е пълнолуние, нали  :D  :D

....

е, прекаляваш.............. :mad:

марш от там ВЕДНАГА!!!!

.....

не мога -имам още две справки да оправя, да пусна и да ги занесе лично на доклад пред началството.

баси деня скапан.

Направо пречувствам, какво ще е следващото, което ще ми кажаш - Днес е пълнолуние, нали  :D  :D

не е

не мога -имам още две справки да оправя, да пусна и да ги занесе лично на доклад пред началството.

баси деня скапан.

аз след малко отивам да закарам динозавър1 на автобуса, после мисля да напълня резервоара до горе на една бензиностанция дето дават горивото с пет стотинки под цената на другите :whist:

1,94лв бензинец - балсам за душата

а, и заключението трябва да си предам

Редактирано от emmi (преглед на промените)

а аз се прибрах най-сетне в къщи.

докато пуйчето си ядеше мусаката сложих в една епруветка калиев перманганат, загрях я на спиртната лампа и получих калиев манганат, кислород и манганов диоксид.

докато пуйчето си ядеше мусаката сложих в една епруветка калиев перманганат, загрях я на спиртната лампа и получих калиев манганат, кислород и манганов диоксид.

А, парче нагрята желязна тел сложи ли вътре после?
  • Автор

Всичко друго разбрах, ама това с епроветката поради що  :rolleyes:

Човек и природа - 6 ти клас.

Въй! Онагледяваш.

Имам бегли спомени от мое време, че точно в шести клас се учеше и за оплождането... :shy11: 

А, парче нагрята желязна тел сложи ли вътре после?

не, целта беше само да получим кислород :D

Въй! Онагледяваш.

Имам бегли спомени от мое време, че точно в шести клас се учеше и за оплождането... :shy11:

Знаеш ли какво оплождане ще ти дам, а ?!?! :hit:

не, целта беше само да получим кислород :D

И не запалихте нещо... тцтц. Все някак трябваше да докажете, че получения газ е кислород, нема ся на формули само да вярвате :)

Знаеш ли какво оплождане ще ти дам, а ?!?! :hit:

Е що са бийш ся?! :biggrin: Аз само питам, ама гледам, че дори и не питам де - ми правя някакви догадки асоциативни... :D

Извинети де! Засрам!

При това сам можеш да наблюдаваш въртенето на слънцето около земята, а не обратното, но въпреки това, и въпреки че наблюдението в науката е нещо, което никога не се оспорва, ти пак пренасяш внушената на средностатистическия човек лековерна представа за въртенето на земята около слънцето.

Тук нещо много материал съм изпуснала. :eek:

1.84 лв.

размазах съ

Редактирано от emmi (преглед на промените)

1.84 лв.

размазах съ

Хъ-хъ-хъ...

Е, не... Тва "Ти що са бийш, ма" толкова ми е сладко, че съм лайкнала поста дето ме бият... :D

Хъ-хъ-хъ...

голям кеф е :)

Довечера съм на събрание.

какво ще събирате? :rolleyes:

Трябва да си много нахален и нагъл и да буташ нещата за срещи да излизате и да си лягате после останалото ще се нареди.

Понякога направо ти се чудя как ти връзват жените. Баси. Ти като мъжете в оня разказ на Хайтов /в момента не се сещам точно за заглавието, мисля, че беше Мерак/... Дето докарали един коч да осеменява, а той всяка овца ухажвал специално, и тропал хорца, и я лижел зад ухото, и прочие романтики... за да му върже и като се заговорили мъжете от селото станало ясно, че всички скърцат със зъбите на жените си и ги мятат на леглата... а по-дресираните сами скачат в кревата да им блъскат главите в таблата...

Романтика, бате... :D

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

дремнах, събудих се, пих кафе.

време е да изчезвам от къщи

изгониха ли те? :no-no:

Понякога направо ти се чудя как ти връзват жените. Баси..

Романтика, бате... :D

Виж какво. Определено няма универсална стратегия но тая работи на 90% поне при мен. А пък ти продължавай да се чудиш ! Едно нещо ако работи не се подобрява Маро.

Е и трябва да им говориш глупости, тоест да не спираш да им говориш че вземат ли те думата по темата само магазини в главата им.

Ей как се измени света с тая американска демокрация ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.