Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.../ Коледни камбанки /

Featured Replies

баси ...

само аз не съм си увеличил доходи май

• Отговори 2k
  • Прегледи 58,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

баси ...

само аз не съм си увеличил доходи май

Ще кажа на Протестна мрежа, че Пеевски пере пари чрез теб и ще те видим веднага имаш ли несъответствие между получено и похарчено.

Ако ви слуша човек сте живи за оплакване.  Дайте малко положителни мисли в темата.

Ще кажа на Протестна мрежа, че Пеевски пере пари чрез теб и ще те видим веднага имаш ли несъответствие между получено и похарчено.

А  аз пък няма да те возя на влак !

Отде тия положителни мицли? Един само мушкатото се залицва по млади булки едрогърдо-цицести и лицеприятни... Това е... От тук обаче и лошите мисли... А снимка защо не дава? м?

А  аз пък няма да те возя на влак !

Аз карам влака!

Един само мушкатото се залицва по млади булки едрогърдо-цицести и лицеприятни... 

Иииииииии, верно, бря...

Тоя днес ко е напрайл с момЕто?

пп. Те ми казвай, че се е похвалил...

Аз карам влака!

Иииииииии, верно, бря...

Тоя днес ко е напрайл с момЕто?

пп. Те ми казвай, че се е похвалил...

Аааа. Не се фалеше много. Тоя път каза само, че е показал на младештъ как го праят баткофсите. Ама пет пъти да го е дигал не е споменавал. Явно, оная другата послушната кака муй исцедила силите за щафетно бягане...

Аааа. Не се фалеше много. Тоя път каза само, че е показал на младештъ как го праят баткофсите. Ама пет пъти да го е дигал не е споменавал. Явно, оная другата послушната кака муй исцедила силите за щафетно бягане...

Е па то таа работа не е кат онаа - боднеш пръчка, вино пийш.

Ся чакаме сериала да се развие и да доде момента, в който тя ще го попита "А бе толкова добре се разбираме...що не пробваме да поживеем заедно?" и нашио ще пропише пак във форума след изместно мълчание.

Ама пет пъти да го е дигал не е споменавал. Явно, оная другата послушната кака муй исцедила силите за щафетно бягане...

Ми той с по старите щом пет ги прави с лекота смятай какво става с младежта.

Младежта по-лесно се лъже и сигур на тях казва, че го дига 10 пъти безгрижно.

Ся чакаме сериала да се развие и да доде момента, в който тя ще го попита "А бе толкова добре се разбираме...що не пробваме да поживеем заедно?" и нашио ще пропише пак във форума след изместно мълчание.

Тя женена но брака явно не и върви щом като търси авантюри извън семейното ложе.

Е па то таа работа не е кат онаа - боднеш пръчка, вино пийш.

Или па недай си Боже, да цъфне на вратата му с мажо си... Малиии...

Не знам. За дъртата се пофали. За тази не се е фалил. Поне бройка не е давал. Мое и шес да са били, а мое и две и половина да са били завтарганията... Да дойде и да каже кат мъш, ние кат мъжове също ше му повярваме!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.