Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Most Wanted

Featured Replies

Ами трябва да исползваш ДЕАМОНОЛТ тоолс за да стане  Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Ами Приятел и нея ползвах бе !Неще и неще!!!

Направо зациклих с тази игра.Върна ме в 1 клас.Немога да си обиясниа как я играх преди нияколко дни а сега немога???Направо ниямам думи и идеи! Публикувано изображение

• Отговори 577
  • Прегледи 172,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами Приятел и нея ползвах бе !Неще и неще!!!

Направо зациклих с тази игра.Върна ме в 1 клас.Немога да си обиясниа как я играх преди нияколко дни а сега немога???Направо ниямам думи и идеи! Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

ето един крак torrent
ето един крак torrent

<{POST_SNAPBACK}>

Много благодаря Приятел!Ако стане сега много ще има да Те черпя!

:wors::P:wors:

Как да си направя киломертажа да ми показва в колометри а не в мили :clap: благодаря предварително на всички Публикувано изображение

трябва да има или Daemon tools ili програмата Алкохол.Ако някой може нека да ми даде link за програмата Алкохол :)  :bedtime2:

<{POST_SNAPBACK}>

Тук за alcohol 120%

Тук за Daemon Tools 4

Редактирано от juventus_fen (преглед на промените)

Ще помоля някой ако може да ми даде крак на майла[email protected],защото линковете не ми се отварят. Публикувано изображение

Ще помоля някой ако може да ми даде крак на майла[email protected],защото линковете не ми се отварят. Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Готов си :bye:

Искам да попитам ,дали някой може да помогне със съвет-имам следния проблем с инсталацията на играта:следкато напиша серийния номер ми излиза лицензното споразумение,на което не се вижда никакъв текст,но ги има бутоните"Yes" и "No".След като натисна "Yes",ми излиза надпис,че нямам инсталиран директ Х 9с и спира инсталацията.Аз съм със ХП със СП 2 и имам инсталиран директ Х 9с.Имам инсталирани и други игри и след като това се случи инсталирах и друга игра.която тръгна без проблем.Някой има ли идея,къде е проблема?

Ами виж от System information>Tool>DirectX Tool дали наистина имаш 9с,защото случайно като си инсталирал игри преди може да си инсталирал и друг DX !

Редактирано от zaq (преглед на промените)

Еверест ми показва ,че имам инсталиран Директ Х 9 с.Освен това играя без проблеми Call Of Duty 2.

Ето ви една "добавка". Копирате всичко(може без .nfo файла) в папката на NFS'то, правите си 'shortcut' на 'gg.bat' на desktop'а, mount'вате CD1 и играете.

*Няма всеки път "Hide", "Restore", "Close"...

**Не затваряйте прозореца докато не свършите играта.

[EDiT] Създайте си нов .bat файл с ето това съдържание:

@echo Press Any Key To Run The Game...
@pause >nul
sd4hide.exe -hide
speed.exe
@echo  
@echo Press Any Key Key To Restore...
@pause >nul
sd4hide.exe -restore

Have a nice day! =]

Редактирано от steliyan (преглед на промените)

аз имам абсолютно същия проблем като КОДИ значи имам директХ 9.0ц като дам да се ъпдейтне с този от диска нищо не упдейтва единственото което ми идва наум е да преинсталирам скапаниа виндоус и да кача директх-са на играта

ji4ka аз си реших проблема.Ето как стана:Зареждаш СД 1,не пускаш да инсталираш ,отваряш СД 1.Намираш AutoRun.exe,маркираш го,десен клавиш на мишката-избираш Съвместимост/Compability/,там маркираш"Стартирай тази програма за съвместимост с:Windows 2000.OK и играта тръгва да се инсталира коректно.Дано да си разбрал.С поздрави!

Редактирано от kodi (преглед на промените)

Приятели ниакой да знае случайно мога ли да си купия кола и от къде?Карам си само тези от гаража а до колкото знам има доста повече от тиях.За сега съм да 10 манияк и нито една колица не ми е харесала!Къде са ламборджинитата,мерцедесите,аудитата???

Ще съм ви благодарен! Публикувано изображение

Ами отиди в "синия" магазин, в смисъл с такъв цвят са ти маркирани на картата(M). И все пак помисли, не може да си на 3'тото състезание да кажем и да караш Mercedes-Benz McLaren...

Като се изкачваш в Blacklist'а, отключваш коли, части, лепенки и т.н.

*Съжелявам за найменованията ама не може да ги сравня в момента.

Ами отиди в "синия" магазин, в смисъл с такъв цвят са ти маркирани на картата(M). И все пак помисли, не може да си на 3'тото състезание да кажем и да караш Mercedes-Benz McLaren...

Като се изкачваш в Blacklist'а, отключваш коли, части, лепенки и т.н.

*Съжелявам за найменованията ама не може да ги сравня в момента.

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря Ти Манияк!Сега ще погледна!Но колкото до това за изкачжането ми е ясно де нали преди тази игра строших предните и модели!Просто за момента си мислиа че даже нямам син магазин.Но да не те занимавам сега ще видия до къде съм Те разбрал!

Отново Ти благодаря за вниманието!!! ;)

А някой да има някакъв трейнър щото съм много зле с парите а не ми се минават мисии отново .. Публикувано изображение

А някой да има някакъв трейнър щото съм много зле с парите а не ми се минават мисии отново .. Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_nf...st_wanted.shtml

Тук ще намериш достатъчно интересни неща.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.