Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Превод на Autodata

Featured Replies

Искам да попитам има ли превод на тази програма?И ако няма ще се наеме ли някой да я преведе?!Много е полезна за автосервизи! :baby:

Искам да попитам има ли превод на тази програма?И ако няма ще се наеме ли някой да я преведе?!Много е полезна за автосервизи! :baby:

Наемането е свързано със заплащане. Вие колко давате за превод на програмата?

• Автор
Наемането е свързано със заплащане. Вие колко давате за превод на програмата?
Благодаря,но на изток от Виена пари за жени и софтуер не се дават!
Благодаря,но на изток от Виена пари за жени и софтуер не се дават!

Значи Вие искате да получите превод на софтуер, който ще улесни работата ви с продукта и ще изкарвате пари, но не сте готов да платите за този превод? (за закупуването на продукта не говорим, тъй като вече се изказахте колко давате за софтуер).

Дано си намерите балък, който да Ви направи безплатен превод.

Наистина много правилно казано, все пак с този софт се изкарват доста пари а и превода не е малък...

• Автор
Значи Вие искате да получите превод на софтуер, който ще улесни работата ви с продукта и ще изкарвате пари, но не сте готов да платите за този превод? (за закупуването на продукта не говорим, тъй като вече се изказахте колко давате за софтуер).

Дано си намерите балък, който да Ви направи безплатен превод.

Не съм споменал никъде,че ще изкарвам пари с програмата.Нямам автосервиз и не смятам да печеля от програмата! :speak: Просто програмката ми е интересна.Не съм сигурен обаче,че вие сте платили за софтуера с който превеждате програми!И искате да печелите пари от тези преводи.Това е обаче друга тема.От мен поздрави и успехи в работата! :)
Не съм споменал никъде,че ще изкарвам пари с програмата.Нямам автосервиз и не смятам да печеля от програмата! :speak: Просто програмката ми е интересна.Не съм сигурен обаче,че вие сте платили за софтуера с който превеждате програми!И искате да печелите пари от тези преводи.Това е обаче друга тема.От мен поздрави и успехи в работата! :)

Аз лично работя с мозъка си и с прост текстов редактор, както и с продукти с отворен код.

Като Ви е толкова интересна програмата, запишете един курс по английски език и я ползвайте на английски. А тогава може и да искате да я преведете на ползу роду, за да видите колко лесно се превежда и колко време отнема.

Поздрави!

• Автор
Аз лично работя с мозъка си и с прост текстов редактор, както и с продукти с отворен код.

Като Ви е толкова интересна програмата, запишете един курс по английски език и я ползвайте на английски. А тогава може и да искате да я преведете на ползу роду, за да видите колко лесно се превежда и колко време отнема.

Поздрави!

Програмката ми е интересна,но не чак до там,че да запиша курс по англииски заради нея.Правил съм доста неща в ползу роду и ще продължавам да правя,но превода на програми не е едно от тях.А вие като нямате желание да правите неща "в ползу роду" не виждам каква работа имате в този форум!Тук хората предимно си помагат,а не търгуват помежду си!

Поздрави!

Ммм AVG е прав. Занимавам се с преводи и си нямаш никаква идея за какво става дума. Без пари няма да намериш кой да ти свърши такава работа. И все пак ако намериш...черпи го 1 бира поне за труда.

Dumper не иска пари. И аз не искам пари! (Това не означава, че ще преведа точно тази програма де). botevbeerboys е прав. То ако всеки искаше пари за помощта си в този форум, никой никаква полза нямаше да има.

• 4 седмици по-късно...

Колко ще стува превода на AutoData 2005.Може да намеря кой да плати

само да се появи и преводач с оферта!

Колко ще стува превода на AutoData 2005.Може да намеря кой да плати

само да се появи и преводач с оферта!

Колко ще струва зависи от обема и сложността на превода...

• Автор
Колко ще струва зависи от обема и сложността на превода...

Уважаеми господине извинявам се много,но аз един път попитах дали някой можеда преведе тази програма.Вие ми казахте,че може да я преведете,но искате заплащане за труда си.Сега се намери човек който евентуално ще ви заплати за това,но вие пак не казвате нищо конкретно!!!Знаете ли какви асоцияции пораждат уклончивите ви отговори?!Вие господине или не можете да преведете програмата,или нямате желание за това.Аз мисля,че все пак е първото.Така,че моля ви най учитиво.Не пишете повече в тази тема ако нямате да кажете нещо конкретно!От празни приказки никой няма полза.Поздарви! :rolleyes:

Уважаеми господине извинявам се много,но аз един път попитах дали някой можеда преведе тази програма.Вие ми казахте,че може да я преведете,но искате заплащане за труда си.Сега се намери човек който евентуално ще ви заплати за това,но вие пак не казвате нищо конкретно!!!Знаете ли какви асоцияции пораждат уклончивите ви отговори?!Вие господине или не можете да преведете програмата,или нямате желание за това.Аз мисля,че все пак е първото.Така,че моля ви най учитиво.Не пишете повече в тази тема ако нямате да кажете нещо конкретно!От празни приказки никой няма полза.Поздарви! :bye1:

За ваше сведение, макар да не съм длъжен да ви съобщавам, преди да напиша цитирания постинг, изпратих ЛС на ketlot.

Какво Вие си мислите, можете да си оставите във Вашата глава, и нямате никакво право да подлагате на съмнение възможностите ми, без да ме познавате, защото става клевета.

Вие, уважаеми, ако кажете в магазина: "Искам да купя компютър", няма ли продавача да Ви попита: "Какъв точно компютър търсите?". По подобен начин стои въпросът и с преводите - едно е да преведеш кореспонденция, друго е да локализираш софтуер.

Принципно за превод се дават файлове с оригиналния текст (текст , а не самия софтуер, който трябва да се локализира), който да бъде преведен; превежда се текста, после програмата се компилира наново с превода.

Другият начин е, ако програмата поддържа външни файлове, от които чете превода - примерно както е браузъра Opera и нейните .LNG файлове, в които са записани преводите на различните езици. Съответният .LNG файл за използване се посочва с настройките на браузъра.

Поздрави и от мен!

Послепис: Наистина спирам да пиша по тази тема - ако някой има интерес към превод - да ми пише на ЛС.

Става ми интересно... Тая програмка безплатна ли е и ако да откъде може да си я изтегля?

Мисля да сложа точка на спора!!! cool.gif

Програмата, за която се търси превод е тясно-специализиран софтуер, за превода на който трябват доста добри познания за автомобилното производство, каквито едва ли (ако някой има такива, а то със сигурност има) ще се наеме да използва и да преведе на Български продукта (и то безпатно...?!!! angry.gif ). В подобни случаи се влиза в контакт с разработчика и се уточняват всички параметри: заплащане, какво ще се превежда и т.н., така че спрете да се карате и да се цакате по типично "Български" обичай, яами се хванете и свършете нещо полезно за всички нас - българите като нация.

Поздрави! cool.gif

• 1 месец по-късно...
Вие, уважаеми, ако кажете в магазина: "Искам да купя компютър", няма ли продавача да Ви попита: "Какъв точно компютър търсите?". По подобен начин стои въпросът и с преводите - едно е да преведеш кореспонденция, друго е да локализираш софтуер.

И ако купувача каже Аутодата 2005?!? Тогава какво ще му отговори продавача?!?

Не мислиш ли, че трябва да разгледаш програмата и да кажеш за колко пари би я превел, а не само така е с преводите, онака е със софтуерите, а пък трето с кореспонденциите angry.gif .

Познавам доста хора с автосервизи, които ще са готови да платят за БГ превод на така необходимата им Аутодата. Но те със сигурност не могат да оценят труда по превода, за да знаят колко да ти предложат.

Очаквам цената ти /ако някой друг също толкова много му се печели да казва/.

Без фактура. На посоченият адрес, чрез гълъб.

• 3 месеца по-късно...
Искам да попитам има ли превод на тази програма?И ако няма ще се наеме ли някой да я преведе?!Много е полезна за автосервизи! ;)

Имам автосервизи се интерисувам от програмата.Това е 50%от добре свършената работа в един сервиз.

Всеки който е в този бранш би платил добри парички за нея,стига тя наистина да работи добре и да е правилно преведена.Оригиналът е много скъп и затова е важно превода да е перфектен за цената си.

Ако някой направи превод,нека си каже цената-няма безплатен обяд.ще се радвам ако чуя оферта ;)

• 1 година по-късно...

Искам превода за програмата който разполага с него нека да ми пише в скайп ( BaCuJleB` ) плащам каквото струва

• 1 месец по-късно...

@botevbeer... я вземи драсни няколко милиона уникален код и ми ги предостави безвъзмездно, аз обещавам че няма да използвам компилираната програма. Друг е въпросът какво ще правя като ми падне в ръцете :ph34r: И твойта работа такава. Интересна ти е Autodata... Като ти е интересна, хората ти казаха, или плащаш или учиш... То такива като тебе... под път и над път...

• Автор
@botevbeer... я вземи драсни няколко милиона уникален код и ми ги предостави безвъзмездно, аз обещавам че няма да използвам компилираната програма. Друг е въпросът какво ще правя като ми падне в ръцете ;) И твойта работа такава. Интересна ти е Autodata... Като ти е интересна, хората ти казаха, или плащаш или учиш... То такива като тебе... под път и над път...

:) Приятелю виждам,че си нов във форума и искаш да натрупаш постове.Прочети първо обаче от кога е темата и кой какво е поствал в нея.Така не постигаш нищо друго освен да станеш за смях!Айде със здарве и чети другия път! ;)

Мисля да сложа точка на спора!!! cool.gif

Програмата, за която се търси превод е тясно-специализиран софтуер, за превода на който трябват доста добри познания за автомобилното производство, каквито едва ли (ако някой има такива, а то със сигурност има) ще се наеме да използва и да преведе на Български продукта (и то безпатно...?!!! angry.gif ). В подобни случаи се влиза в контакт с разработчика и се уточняват всички параметри: заплащане, какво ще се превежда и т.н., така че спрете да се карате и да се цакате по типично "Български" обичай, яами се хванете и свършете нещо полезно за всички нас - българите като нация.

Поздрави! cool.gif

Именно!

• 4 години по-късно...

Здравейте,темата е доста стара и затова искам да попитам има ли някакво развитие по нея?

Или има ли въобще подобна програма преведена на БГ?

Мерси предварително.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.