Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за проблем с хладилник/фризер Samsung RL40SCPS

Featured Replies

Преди няколко дни ми направи впечатление, че не спира да работи, а и самия звук беше странен т.е. все едно има перка, която се е разхлабила и стърже по нещо. В сервиза след обаждане ми казаха да пробвам с рестартиране и го направих. След това обаче въпреки, че се чува нормално звука на работа няма замразяване нито във фризерната, нито в хладилната част. От сервиза ми казаха да го изключа (като махна всички продукти) за 12 часа, за да се размрази. Но нали е No Frost и не разбирам за какво размразяване говорят!? Вече стои повече от 48 часа изключен без да има продукти в него, но не знам дали това ще оправи проблема!? За това пускам тази тема, ако някой знае дали е за ремонт да сподели, защото от сервиза отказват да дойдат на място да го видят. А да им го занеса няма начин, защото живея на прекалено стръмно място, снега е голям, пък и като помня, че четири човека го внасяхме... направо не ми се мисли как ще стане това. Във фризерната част има капак, който се сваля след отвиване само на един винт, а зад него е компресора (не знам дали са два или е само един), а отзад на гърба няма никакви отвори. Лесно можеха от сервиза поне да погледнат дали трябва наистина да им се занесе в сервиза, или може и на място да го оправят, но са тежък случай просто. Надявам се с ваша помощ да се стигне до истината т.е. дали наистина е за сервиз или с това размразяване ще се оправи!? Благодаря и весело посрещане на новата година 003.gif

Надявам се с ваша помощ да се стигне до истината т.е. дали наистина е за сервиз или с това размразяване ще се оправи!? Благодаря и весело посрещане на новата година 003.gif

С това размразяване са отбили номера и печелят време. На кой му се занимава с работа по това време.

Ако е гаранционен им го носи, едва ли ще се навият да дойдат да го погледнат на место макар че ремонта му колкото и да е "сложен" може да се извърши в домашни условия. Но ако ги стимулираш с нещо може  и да дойдат. Втория вариант ти е по изгоден макар че стимулираш корупцията.

Успех.

Така като гледам вероятно е изпуснал фреон и поради тази причина работи постоянно и не иска да замразява. Звъни на фирмата, която е поддръжка да дойдат и да си го погледнат.

Какво покрива гаранцията?Не вярвам да покрива отстраняване на повреда на адрес.

Освен да попиташ колко би ти струвало техника да дойде до вас.

• Автор

Какво покрива гаранцията?Не вярвам да покрива отстраняване на повреда на адрес.

Освен да попиташ колко би ти струвало техника да дойде до вас.

Съгласен съм, че е така, но техника на всичкото отгоре ми е братовчед. Та представи си щом той отказва да дойде за какво става дума. Пък и сервиза тук е само един за съжаление.

Успокой се и направи каквото са ти казали, а именно да размразиш хладилника, като оставиш вратата на фризера отворена.

След това докладваш тук за резултата, а после ще видим.

Малка е вероятноста за пропуск, според мен ти е изгорял нагревателя на хладилника или е повреден елемент в схемата на захранването му.

Ако е така, след като го размразиш ще се оправи, но ще повтори същите симпотоми в рамките на 7-14дни.

Предполагам че точно така ще стане.И както виждаш диагностика може да се направи дори без да е видян хладилника ти.

Затова колегите ти казват да го размразиш и да им се обадиш.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Докладвам резултата (макар и късно), но от друг сервиз. Оказа се, че е блокирал компресора. Сменен е с нов и зареден с фреон. Работи без проблеми, че даже и по-безшумно отколкото, когато го купих нов от Техномаркета. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.