Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Carbon

Featured Replies

кодовете ли ако за тях говорим - Пишеш ги във началния екран където пише Click to continue

• Отговори 945
  • Прегледи 239,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

аз си я свалих цялата ,и ми върви на 1.7 процесор,512 рам,FX5200,но проблема ми е ,че не мога да мина един на първия град накрая ......... има три писни наведнъж ,но на третата все не мога да стигна докрая..................... някой ако го е минал............. моля!!!!!!!!!

-ако някой иска и има време да сваля от дц++..........моля......dc.data.bg........... dc.evrocom.net:1111 ................... dc.ggbit.info........- Публикувано изображение (.arnyman-ggbit)

Редактирано от arnyman (преглед на промените)

На 48% съм с камарото Публикувано изображение

Абе хора Вие по колко часа играете та стигате до 45%??? щото аз играя 2 часа и съм стигнал до 15%! омръзнеми и хващам КоД мулти! та по калко часа играете на ден Карбонелата :P:whist:

Имам две въпросчета

1. Като гледам колата тя все идно е "облепена" от бяло фолио! първо се зачудих дане би да е от нощта(тоест да се отразяват сенките)П.П. Иначе се виждат цветовете но това "фолио отстрани ме дразни"(ако е от настроиките даите скриин шуут къде да го оправя (медиум детайлс 600х800 нещо то сорта)!!!

2. Карбон само нощни състезания ли има?

:clap:

Аз пък вече съм на 70 и някой процент.Играта много ме кефи Публикувано изображение Графика,управление...всичко е яко.Имам 4 коли и почти максималния тунинг за всяка от тях и все още имам над 150 000$. Публикувано изображение

Абе хора Вие по колко часа играете та стигате до 45%??? щото аз играя 2 часа и съм стигнал до 15%! омръзнеми и хващам КоД мулти! та по калко часа играете на ден Карбонелата :idea::)

Имам две въпросчета

1. Като гледам колата тя все идно е "облепена" от бяло фолио! първо се зачудих дане би да е от нощта(тоест да се отразяват сенките)П.П. Иначе се виждат цветовете но това "фолио отстрани ме дразни"(ако е от настроиките даите скриин шуут къде да го оправя (медиум детайлс 600х800 нещо то сорта)!!!

2. Карбон само нощни състезания ли има?

:eek:

По 3-4 часа на ден

1. Отиваш във опциите на видеото и натискаш 2 (advanced settings) И там слагаш Shader Detail на Low

2. Само нощни

Вече съм на 60% и ако кажете имеил пращам веднага

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

Ами аз вече аъм на 90% и смятам да започна последното състезание :)

П.П минах го последния бос но за жалост след като го минах нямаше опцияда взема колата му за жалост Публикувано изображение

Редактирано от mclaren (преглед на промените)

По 3-4 часа на ден

1. Отиваш във опциите на видеото и натискаш 2 (advanced settings) И там слагаш Shader Detail на Low

2. Само нощни

Вече съм на 60% и ако кажете имеил пращам веднага

ще пробвам пич Благодаря ти

кодовете ли

ако за тях говорим - Пишеш ги във началния екран където пише Click to continue

Би ли показал със скрийнче,извинявай.Аз поне там където се опирвам май няма възможност да се въвежда нищо.Благодаря!

Би ли показал със скрийнче,извинявай.Аз поне там където се опирвам май няма възможност да се въвежда нищо.Благодаря!

Ти си ги въвеждай, не се притеснявай, то ги отчита, въпреки че няма каре за въвеждане :offtopic_s: ...

P.S.: Ето го и скрийна:

Публикувано изображение.

P.P.S.: И от главното меню става - само трябва да е началната страница, на която пише Main Menu :newspaper: .

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Ако изкате ми кажете имеил да ви пратя сейфа на 47 процента

Имам Chevrolet Camaro SS - Тунинговано до дупка.

Има и Dodge Charger - ако не се лъжа за името Тези и двете са Muscle коли а и Charger - а Туннат добре

Имам и Reno Clio V6 - него съм туннал за Drifting с добър тунинг е но не е туннато визуално

Парите ми са 12,500 но от състезанията се печели лесно за състезания използвайте Charger - а

а за Drifting както казах Reno - то

Имам 3 съотборника - два Scout - а и един Blocker но има още един Blocker за наемане

Колите на съотборниците ми са туннати да дупка

Дано да има желаещи

прати ми на емаил [email protected] :newspaper: Нещо зациклих с прогреса :offtopic_s:

Ако изкате ми кажете имеил да ви пратя сейфа на 47 процента

Имам Chevrolet Camaro SS - Тунинговано до дупка.

Има и Dodge Charger - ако не се лъжа за името Тези и двете са Muscle коли а и Charger - а Туннат добре

Имам и Reno Clio V6 - него съм туннал за Drifting с добър тунинг е но не е туннато визуално

Парите ми са 12,500 но от състезанията се печели лесно за състезания използвайте Charger - а

а за Drifting както казах Reno - то

Имам 3 съотборника - два Scout - а и един Blocker но има още един Blocker за наемане

Колите на съотборниците ми са туннати да дупка

Дано да има желаещи

[email protected]

Същата работа, даже по зле, взе да ме изхвърля на места, където не ме е изхвърляло преди Публикувано изображение Компа пак си блокира при Quit Публикувано изображение

който иска save на 90% да каже :P даже има още няколко състезания в града но всички босове са превъртяни а McLaren-а е тунингован до дупка и е на почти пълни характеристики,но в гаража си нямам мускул(за щото прекалено много поднася). Всичките ми коли мисля че са Mazda MX5,Mazda MX7,Aston Martin DB7(със страшно много тунинг :nono:) и Mercedes Benz SLR McLaren(също с много тунинг).

който иска save на 90% да каже :P даже има още няколко състезания в града но всички босове са превъртяни а McLaren-а е тунингован до дупка и е на почти пълни характеристики,но в гаража си нямам мускул(за щото прекалено много поднася).

Всичките ми коли мисля че са Mazda MX5,Mazda MX7,Aston Martin DB7(със страшно много тунинг :nono:) и Mercedes Benz SLR McLaren(също с много тунинг).

[email protected]

хеи пи4 щом си минал последния бос ,я ми кажи как става номера 4е аз сам на него и немога да го мина помогними ок.мерси предварително :nono:

dragozow и electric уредени сте със сейв на 62%

Благодаря.Значи искам малко обяснение ако може,слагам сейва където трябва и и влизам в играта,от кое меню и как да си избера да карам кола различна от трите стандартни защото имам чувството че нещо не разбирам,рових из тия менюта и все карам Маздата или дъртото Камаро.Обяснете ако може с картинки като на човк който не е запален геймър.Благодаря пак.

Верно що и при мене Компа блокира на quit? Публикувано изображение Трябва да го рествам непрекъснато ! някъкви идей?

хеи пи4 щом си минал последния бос ,я ми кажи как става номера 4е аз сам на него и немога да го мина помогними ок.мерси предварително :)

Ами няма друг начин освен да вземаш някоя кола с добри характеристики,аз препоръчвам Mercedes Benz SLR McLaren и да гледаш да не се блъскаш в стените.Наистина e трудно,и мeн ме изпоти доста защото трябва да подобриш неговото постижение на канйона,а и не само(преди това има и още няколко състезания,за тях си вземи нитро защото ще ти потрябва :))

Верно що и при мене Компа блокира на quit? Публикувано изображение Трябва да го рествам непрекъснато ! някъкви идей?

С ctrl+alt+del...за сега това е решението :)

Имам проблем с тази игра. Свалих Need.For.Speed.Carbon.Collector's.Edition-HKZonda.torrent от арената свалих и DeamonTools v4.0.6(32bit) но когато Mount-на фаила NFSCARBON.B6I ми пише "Please insert a disk into drive F:" Моля помогнете ми, благодаря преджарително

Имам проблем с тази игра. Свалих Need.For.Speed.Carbon.Collector's.Edition-HKZonda.torrent от арената свалих и DeamonTools v4.0.6(32bit) но когато Mount-на фаила NFSCARBON.B6I ми пише

"Please insert a disk into drive F:"

Моля помогнете ми, благодаря преджарително

Другия релийз в Арена е по-читав,свали него.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.