Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Carbon

Featured Replies

Прочети nfo-то.

Имам предвид,че като сложих новиа сейв тоя трагна, а след това моя нетрагваше "Unable to load ELvisSs"!!!
  • Отговори 945
  • Прегледи 239,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам предвид,че като сложих новиа сейв тоя трагна, а след това моя нетрагваше "Unable to load ELvisSs"!!!

Ако някои може да помогне защото и на мен ми се случи същот,но при мен както си играех и ме изхвърли и после неможело да зареди сейфа Публикувано изображение та сега съм с нов сейф

bildera_ мерси за йнфото

При мен след като сложих 100%-овия сейв си работеха и другите два профила.

Аз имах два сейва и двата се развалиха, някой знае ли по какъв начин мога да го оправя? :rolleyes:

когато играете вашия сеив играете със си ди кея който сте използвали при инсталацията на играта а когато сложите нов кей трябва да промените кея със на този от който е сейфа

Вчера я превъртях, и играх Online. Играта я бива. Ако някой иска гонка - ЕА Username: GenchoZashev. Обаче има само едно ограничение- само вечер, след 19:30. Айде, и със здраве!!!! ПП: Дали да не направим тема, в която да вкараме списък с иментата на потребителите тук, та да се знаем.

Хората който са сиромаси и немат парички за да могат да си купят кола или да си ъпредват старата!!!ЗА ДА СПЕЧЕЛИТЕ ПОВЕЧКО ПАРИ ВЛИЗАТЕ В МИНАЛИ СЪСТЕЗАНИЯ И КАТО СПЕЧЕЛИТЕ НЯКОЕ ВИ ДАВАТ ПАРИ Публикувано изображение !!! Вчера разбрах за това!

Вчера я превъртях, и играх Online. Играта я бива.

Ако някой иска гонка - ЕА Username: GenchoZashev.

Обаче има само едно ограничение- само вечер, след 19:30. Айде, и със здраве!!!!

ПП: Дали да не направим тема, в която да вкараме списък с иментата на потребителите тук, та да се знаем.

Shuurfak rai Shedler (моя милост) - FasterBUL

hattamotto - GenchoZashev

Foka - BG Pirat

Skoinks - THERARECAR

mclaren - phoenixpower3

dilian - DrftKng62

bildera_ - ImpossibleMan1

`ELvisSs^^ - ELvisSsDK

pcforce - pcforceaway

hah4o - han40

Meibas - Meib7

Кой е radefff :eek: ? Веднага да си признава!

Това са май досега :P ... Който друг има да дава ника Публикувано изображение ...

Ако все още се чудиш за бонус-картите (предполагам става въпрос за маркерите за уникални ъпгрейди от босовете), ползват се от Customization менюто - ако си отключил примерно уникален спойлер, търси най-долу в списъка със спойлери :P !

Хората който са сиромаси и немат парички за да могат да си купят кола или да си ъпредват старата!!!ЗА ДА СПЕЧЕЛИТЕ ПОВЕЧКО ПАРИ ВЛИЗАТЕ В МИНАЛИ СЪСТЕЗАНИЯ И КАТО СПЕЧЕЛИТЕ НЯКОЕ ВИ ДАВАТ ПАРИ Публикувано изображение !!! Вчера разбрах за това!

Да бе, по цели 500 (или 700, ако играете с Neville в отбора) гущерчета Публикувано изображение ... Ще има да спестяваме за някое Lamborghini Публикувано изображение !

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Shuurfak rai Shedler, смятам, че трябва редовно да ъпдейтваш това твое послание. Айде вътреееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!

Има по добър начин :) Пускаш на свободно ккаране и се воиш из града и по някое време срещаш и други състезатели натискаш Enter избираш къде е финала и газ до ламарините и след финала получаваш 1000гущерчета :) това не е ли по изгодно?

Има по добър начин :) Пускаш на свободно ккаране и се воиш из града и по някое време срещаш и други състезатели натискаш Enter избираш къде е финала и газ до ламарините и след финала получаваш 1000гущерчета :) това не е ли по изгодно?

Да, ама на мен нещо не ми сработва тоя номер - като натисна Enter и нищо не става Публикувано изображение !

Е да ала требва да чакаш докато дойдат(караш)! а ако Невил е в отбора той дава +200 левчета Публикувано изображение , може би говориш за Сал(скаута) :speak:

Зависи? може да си на 50% и да печелиш по 10 000 примерно от дрифт! зависи но и двете решения са наистина добри ако нема левчета (опааа доларчета:))

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Е да ала требва да чакаш докато дойдат(караш)! а ако Невил е в отбора той дава +200 левчета Публикувано изображение , може би говориш за Сал(скаута) :)

Зависи? може да си на 50% и да печелиш по 10 000 примерно от дрифт! зависи но и двете решения са наистина добри ако нема левчета (опааа доларчета:))

Ти колко време караш горе-долу докато ти се яви някой :) ?! Понеже аз им цъкам само след състезания :speak: ...

Ти колко време караш горе-долу докато ти се яви някой :) ?! Понеже аз им цъкам само след състезания ;) ...

Ами след състезание незнам дали се появява такъв състезател,но като вляза в гаража и изляза от него на свободно каране и до 1 минута максимум тоя ми се лепва за задниц-ата и горе ми изписва един надпис и натискам ентър и тва е

Ти колко време караш горе-долу докато ти се яви някой :) ?! Понеже аз им цъкам само след състезания ;) ...

Аз я превъртях на 200% :clap: е добре де на 100% ама изцяло.

Отвори ми сички коли и аудито и сички възможни части

Като я превуртите си свалете треинарчета от тука http://www.cheathappens.com/cheat_index.asp?titleID=12392

има безкраино нитро ,супер скорост ,дава точки при канионните състезания ,дава кинти ,там за куките да не те хващат и такива рабити

Аз я превъртях на 200% ;) е добре де на 100% ама изцяло.

Отвори ми сички коли и аудито и сички възможни части

Като я превуртите си свалете треинарчета от тука http://www.cheathappens.com/cheat_index.asp?titleID=12392

има безкраино нитро ,супер скорост ,дава точки при канионните състезания ,дава кинти ,там за куките да не те хващат и такива рабити

А Reward Cards отключи ли ги всичките Публикувано изображение ?!

P.S.: Схванах как стават гонките в града - просто е трябвало да вляза в чужда територия и след секунди ми се "лепва" представител на съответния отбор... То било просто, ама кой да се сети Публикувано изображение (всъщност го мернах на един loading screen :) )... Та сега лоуднах сейва преди да завладея и последната територия в града и щастливо си навъртам победите в гонки до 50, за да си отключа съответните Reward Cards Публикувано изображение !

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

А някой да знае от съде може сейв на 100% ама да е найстина на 100 защото всеки сейв който изтегля или не са отключени reward картите или не са минати challenge series

А някой да знае от съде може сейв на 100% ама да е найстина на 100 защото всеки сейв който изтегля или не са отключени reward картите или не са минати challenge series

Работя по въпроса Публикувано изображение ... До утре сутринта най-късно трябва да съм готов (ако компа не избухне в пламъци от яд, де :ph34r: ).

За хората на който им забива компа при quit! натискате ок С МИШКАТА А НЕ С КЛАВИЯТУРАТА!!!

ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ

на 60 % бях в career mode, преинсталирах win-a и си запазих сейфа. Сега сложих играта наново, записах си сейфа но не иска да ми го отвори.. ???? помислих си че може да е нещо от моя сейф, изтеглих един от торентите на датата (на 50 % completed) и пак го сложих в папката но пак не иска да се пусне.. ?

какво да правя ?

HELP ! Не ми се почва отначало всичко.. Публикувано изображение

Имам същия проблем!Някой ако знаек как да си върна сейфа да казва. :wors:

немога да разбера как може да я играете тая тъпа игра просто немога аз я превъртях за 3 дена но не на моя ПС

Редактирано от Crazy_Alf (преглед на промените)

Имам същия проблем!Някой ако знаек как да си върна сейфа да казва. :)

просто сменяш си ди кия защото в сейфовете има записан сд кей и трябва да се променя според сеифа

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.