Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Carbon

Featured Replies

просто сменяш си ди кия защото в сейфовете има записан сд кей и трябва да се променя според сеифа

Как по точно се сменя?
  • Отговори 945
  • Прегледи 239,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защо не играете със 100%-овия чийт който съм дал?Има си всичко,ако не ви харесват многото коли имате парички да си моднете нещо.Можете да си играете онлайн на воля.Преди малко един унгарец направо ме разби с каране,много беше добър.

немога да разбера как може да я играете тая тъпа игра просто немога аз я превъртях за 3 дена но не на моя ПС

Абе пиле, аз играх 3 месеца MW само на една писта( Излъгах, аз след като я превъртях играя на тая писта от демото близо година ! 3 месеца беше рекорда ми нон стоп! ), NFSU2 даже и повече! Мога си играя само на една писта и всяка хилядна за мен е ценна. Как мислиш, ония във F1 как се чувстват въртейки по 60-70 обиколки на пистата и то години наред? Аз с моята количка всеки ден си минавам едно и също маршрутче и никога не ми омръзва. Зная си всяка дупка по пътя и когато сгреша си представям, че някой от NFS... се е възползвал от това ;) Това е игра, в която можеш да се стремиш към съвършенство. Кофтито е, че никога няма да го постигнеш, защото другия ноември следва продължението Публикувано изображение Излейте нервите си в игри като тая, а не по пътищата PLS!!!!

За хората на който им забива компа при quit! натискате ок С МИШКАТА А НЕ С КЛАВИЯТУРАТА!!!

Браво, спести доста главоболия на такива като мен, макар, че вече свикнах с Ctrl+Alt+Del.

аве аз ли сам наи зле :clap: че като дам примерно Castom Match пише че влизам... после търси играчи и...... Could not join the game Please try to join a different game хаха некои некфа идеа.. кфо да направа..

За хората на който им забива компа при quit! натискате ок С МИШКАТА А НЕ С КЛАВИЯТУРАТА!!!

И на мен ми забиваше, но като напреднах в кариерата, вече излизам без проблеми :)

И на мен ми забиваше, но като напреднах в кариерата, вече излизам без проблеми :)

В никакъв случаи не е от това нещо просто си извадил някакъв късмет Публикувано изображение ,а колкото до това с ключа за профила сега ще ида да видя дали ще стане :)

Редактирано от Foka (преглед на промените)

аве аз ли сам наи зле :) че като дам примерно Castom Match пише че влизам... после търси играчи и...... Could not join the game Please try to join a different game хаха некои некфа идеа.. кфо да направа..

Аз правя следното : Пробвам пак докато стане или се логвам наново, ако не, удрям по масата, малко встрани от клавиатурата, щото ми писна да си купувам нови :rolleyes:

ПП Майката е най важното ! Можете да си попържате наволя ако успеете да влезете, едва ли някой ще ви разбере.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Хахаах стана аре се подгоним :rolleyes: Некои навит?

NIck Meib7

Шанса да играем един срещу друг е много малък.Така,че не се надяваи много да играеш с някои от потребителите поствали в темата

Здравейте извиняваите че ви се бъркам във форумчето ам,а имам един вапрос!

Изтеглих си Карбона и пише в торента това:

Това е цялата игра

Тръгва перфиктно без проблеми и бъгове в торента има както сериен номер така и крак за играта

ИНСТАЛИРАНЕ

Отваряте файла с Deamon Tools или Alcohol120%

Инсталирате играта

Играете играта и се наслаждавате на ефектите и колите

Играта като я изтеглих е с размер 3.96ГБ и едно фаилче само как да я инсталирам? :offtopic_s:

Здравейте извиняваите че ви се бъркам във форумчето ам,а имам един вапрос!

Изтеглих си Карбона и пише в торента това:

Това е цялата игра

Тръгва перфиктно без проблеми и бъгове в торента има както сериен номер така и крак за играта

ИНСТАЛИРАНЕ

Отваряте файла с Deamon Tools или Alcohol120%

Инсталирате играта

Играете играта и се наслаждавате на ефектите и колите

Играта като я изтеглих е с размер 3.96ГБ и едно фаилче само как да я инсталирам? :offtopic_s:

Ами, нали е написано с Deamon Tools или Alcohol120%.

Аз съм с Deamon Tools, инсталираш си програмата и я включваш.Ще ти се появи нейната иконка в дясната част на таскбара.Натискаш дясното бутонче на мишката върху иконата и на таскбара и ти се появява едно меню.Ти трябва да избереш virtual cd/dvd rom, след това натискаш на set number of devices - 1 drive.Като го направиш това ти се създава един виртуален диск.Отново влизаш в менюто, пак на virtual cd/dvd rom

и натискаш на device 0:[G:] no media, трябва да ти се появят две опции mount image и set device parameters.Ти натискаш mount image и посочваш файла които да маутнеш(фаила на НФС Carbon).И след това ще ти се появи инсталационното меню на Carbon където трябва да натиснеш install.

Здравейте, свалих Need for Speed Carbon Collector's Edition - HKZonda от

http://torrents.linkos.bg/details.php?id=63774

инсталирам я слагам крака, но след като я стартирам (от иконата на десктопа или директно от ехе-то) изобщо не тръгва замисля се за секунда и НИЩО, поне не6то съобщение за грешка да даде .....

Някой има ли си на идея защо става така и как да я подкарам? Изобщо дали някой е имал същия проблем

Здравейте, свалих Need for Speed Carbon Collector's Edition - HKZonda от

http://torrents.linkos.bg/details.php?id=63774

инсталирам я слагам крака, но след като я стартирам (от иконата на десктопа или директно от ехе-то) изобщо не тръгва замисля се за секунда и НИЩО, поне не6то съобщение за грешка да даде .....

Някой има ли си на идея защо става така и как да я подкарам? Изобщо дали някой е имал същия проблем

По принцип има сравнително много такива оплаквания, пробвай с крайника на другата версия - на Razor1911 (ако не можеш да го намериш никъде, пиши ми на ЛС)...

По принцип има сравнително много такива оплаквания, пробвай с крайника на другата версия - на Razor1911 (ако не можеш да го намериш никъде, пиши ми на ЛС)...

Пробвах с на Разор, но и с него не става. Теглил съм от най разли4ни места и не ще. пак ще го мъ4а дано го подкарам

Включвам се навреме значи!И аз от сума ти време я тегля,инсталвам,трия и нищо.Един път вече инсталната,друг път просто некви съобщения за грешка?Кво да прая???

Изобщо бих ли могъл да я подкарам на мойта "саксия"???

AMD AthlonXP 2500+

1.83 Ghz , 512mb of Ram

Radeon 9200

Се си мисля че ще стане но ако смятате че няма хич да не се мъча а приятели??? Публикувано изображение

Пробвах с на Разор, но и с него не става. Теглил съм от най разли4ни места и не ще. пак ще го мъ4а дано го подкарам

Може би е от драйверите - ако не са ти последни версии пробвай да ги деинсталираш един по един, след всеки да почистваш регистъра (с Registry Mechanic, TweakNow RegCleaner Professional, също и RegSupreme Pro) и после да инсталираш последната им версия ;) ... Просто от доста неща може да е :speak: ...

Включвам се навреме значи!И аз от сума ти време я тегля,инсталвам,трия и нищо.Един път вече инсталната,друг път просто некви съобщения за грешка?Кво да прая???

AMD AthlonXP 2500+

1.83 Ghz , 512mb of Ram

Radeon 9200

Се си мисля че ще стане но ако смятате че няма хич да не се мъча а приятели??? Публикувано изображение

Би трябвало да върви, и то прилично Публикувано изображение ... Откъде си я теглил? Каква е тази "вече инсталната"? Какви са ти точно съобщенията за грешка :) (поне имаш такива, за разлика от kokowoz, който и на това не се надява :hush: )?

P.S.: Май съм се изхвърлил доста с този срок - още се мъча да ударя 100 ченгета в едно преследване (поне до 50 го докарах Публикувано изображение )... Пък и още не съм почнал Quick Races, а и там трябват 50 "пускания".

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Shuurfak rai Shedler мерси за съветите. тези дни така или иначе ще реинсталвам Вина и ще слагам най новите драйвери на всичко. Така 4е ако има нещо развитие ще пиша пак

AMD AthlonXP 2500+

1.83 Ghz , 512mb of Ram

Radeon 9200

Първо, изпълняваш ли точно указанията? Трябва ти Daemon Tools 4.06. Срещнах също и добавчици към старите версии, но за мен това е само губене на време Другото го писаха вече.

Ами аз несъм с даймънда,аз ползвам алкохол 120%!А съобщението ми за грешка е нещо свързано с IP-то ми и некви такива мании в мрежата.немога да слагам картинки в съобщенията си,просто незнам как,иначе ще ви метна един принтскрийн.Изтеглих я от торентлинкоса,и после и на рензоза пробвах ама ц Публикувано изображение !Поиграх я на компа на един колега,разцепих се от кеф ама на.даже с Маздата RX-8 напрайх 280 000 BOUNTY от кухите ченгета още преди да съм я натупал с нещо/двигатели,кутии и такива мании/.ама на моя комп що немога да я турна вече идейка си нямам. Публикувано изображение

Ще препиша грешката и ще Ви я пейстна тук,сега се сетих че и така става:

// Error signature

AppName: nfsc.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: nfsc.exe

ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0033098a

Reporting Details:

This error report includes: information regarding the condition of NFSC.exe when the problem occurred;the operating systemversion and computer hardware in use;your Digital Product ID,which could be used to identify your license;and the Internet Protocol (IP) address of your computer.

We do not intentionally collect your files,name,address,email address or any other form of personally data from open files.While this information could potentially be used to determine your identity,if present,it will not be used.

The data that we collect will only be used to fix the problem.If more information is available,we will tell you when you report the problem.This error report will be sent using a secure connection to a database with limited access and will not be used for marketing purposes. //

Ей тва ми изписва приятели!И ко прайм сега?Благодаря Ви че поне ме успокоихте че ще заработи на компа,но как да я накарам да работи?

Редактирано от flychech (преглед на промените)

Някой да е превъртял играта Публикувано изображение

Аз я преватях :clap: . Гадното е че не можеш да караш до края със колата която си си взел в началото защото по нататък те сцепват и трябва да си копуваш коли от по висок клас.

Редактирано от PiXeLL (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.