Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Carbon

Featured Replies

Напълно съм съгласен с мненията по-горе!Не ви харесва играта.А защо направихте 100 страници тема в очакване и спамене?А?Или можеби възложихте твърде големи надежди на играта?Нито повече нито по мълко съм очаквал от тая игра!А това че селяндурчетата на 12,13 години които я играли в керливите,мръсни и шантави интернет клубове не са я харесали като откачената отегчителна простотия Мост Лантед(Мост Трабантед)си е тяхен проблем!Независимо каква е играта ЕА винаги са диктували и диктуват модата във рейсинга и това е факт!По свестно от порше нямало!Простотий!По тъпо от порше няма!Държанието на колата на пътя като по лед,грозната безефектна графика и бедният автомобилен парк плюс бъговете с главно Б и шантавите менюта говорят сами за себе си,а новото и ексклузивното замира.Ограничен народ сме ние българите!Това си е лично мое мнение все пак.

Редактирано от spasov2 (преглед на промените)

• Отговори 945
  • Прегледи 239,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защото така е направена играта няма да го имаш в магазина да си го купиш никога

Жалко беше хубава количка :)

ей пичове, я да каже някои дали си е купил играта и дали играе on-line.Интересува ме какво е качеството на графиката on-line, дали накъсва и т.н.Мисля да си я купя играта но искам да знам дали си заслужава. Искам да се накефя on-line, но ако качеството се променя драстично въобще няма да купувам. Малко закъснях и не можах да хвана намалението on-line, затова ще се радвам да отговори някои experienced.

ей пичове,

я да каже някои дали си е купил играта и дали играе on-line.Интересува ме какво е качеството на графиката on-line, дали накъсва и т.н.Мисля да си я купя играта но искам да знам дали си заслужава. Искам да се накефя on-line, но ако качеството се променя драстично въобще няма да купувам. Малко закъснях и не можах да хвана намалението on-line, затова ще се радвам да отговори някои experienced.

Ми качеството зависи от скоростта на твоя нет и от скоростта на нета на този, с който играеш.
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте !!! Как мога даси оправя проблема със он-лайн немога да играя можели дами помогнете искам дасе пробвам със всеки един от вас. А най много със bildera_ моляви :):):speak: от много време се опитвам ама не мога :wors::wors::wors: Благодаряви предварително !!!

Значи неска си маунтах и инсталнх играта,след това копирах крака в папката на Карбона и при влизане има черен екран и веднга излиз.И тка влиза и излиза,пак чукам,пак влиза и излиза.Помощ!!!

Значи неска си маунтах и инсталнх играта,след това копирах крака в папката на Карбона и при влизане има черен екран и веднга излиз.И тка влиза и излиза,пак чукам,пак влиза и излиза.Помощ!!!

Покриваш ли изискванията? Пробвай с друг крак.

Покриваш ли изискванията? Пробвай с друг крак.

Ами с този крак на моят приятел става.Ако знаете с крак,който може да стане ми дайде.

Ами с този крак на моят приятел става.Ако знаете с крак,който може да стане ми дайде.

-Цък

-Цък

абе хора някой не успя ли да играе онлайн без оргиналната игра-не че съм тъп ама няма ли начин поне локално да играем хората от 1 град например :nono:

Напълно съм съгласен с мненията по-горе!Не ви харесва играта.А защо направихте 100 страници тема в очакване и спамене?А?Или можеби възложихте твърде големи надежди на играта?Нито повече нито по мълко съм очаквал от тая игра!А това че селяндурчетата на 12,13 години които я играли в керливите,мръсни и шантави интернет клубове не са я харесали като откачената отегчителна простотия Мост Лантед(Мост Трабантед)си е тяхен проблем!Независимо каква е играта ЕА винаги са диктували и диктуват модата във рейсинга и това е факт!По свестно от порше нямало!Простотий!По тъпо от порше няма!Държанието на колата на пътя като по лед,грозната безефектна графика и бедният автомобилен парк плюс бъговете с главно Б и шантавите менюта говорят сами за себе си,а новото и ексклузивното замира.Ограничен народ сме ние българите!Това си е лично мое мнение все пак.

Ти пък сега какво като на теб ти харесва карбона хубаво то и на мен ми харесва ама NFS Porsche си е играта защото от нея дойдоха всички идеи

1-во. Там беше идеята за performance tuning, за винилите по колите.

2-ро. Там беше идеята и за ченгетата (тъпи като празни шишета ма идеята е важна)

После за NFS MW Добре д**ба мама кво не ти харесва на играта

Толкоз нововъведения - Ченгетата, Speed Breaker, Pirsuit Breaker Верно че имаше трагично тъпи менюта ама пък вие за кусурите се хващате. Нали играта е важна - да седнеш пред щайгата - да издухаш съперниците и да се кефиш на живота. После някъде четох (може и не тук) че на някой не им харесва бежавия цвят на всичко - Еми изключете опцията бе. Айде сега ще се върна на NFS porsche - Колата се държи както трябва - все пак това е порше кипи от мощ и просто трябва да има някво занасяне. Ква графика искаш при системните изисквания на играта - ама графиката ПАК е хубава

Няма автомобили ли? Кви автомобили хората от EA са вкарали историята на порше в тази игра за бъговете - НЯМА ИГРА БЕЗ БЪГОВЕ. За менютата казах.

Извинявам се за късният отговор!

абе хора някой не успя ли да играе онлайн без оргиналната игра-не че съм тъп ама няма ли начин поне локално да играем хората от 1 град например :yanim:

Мисля,че имаше възможност за игра в ЛАН.Ако имате мрежа,може да си разцъквате.

А колкото до он-лайн,вече не може да се играе.От началото си играехме без проблеми,но сега иска някакви пачове.

хах пичове, вижте колко бяг вдигнал преди като играех на тази игрица :)

Публикувано изображение

Ееее много ясно като драгстера да те дърпа. Публикувано изображение

хахаха да ...но даже и без него достигам към 420км/ч...не че е възможно в реалността..но както и да е ;) нали си е игричка

Аз не съм вдигал големи скорости,просто защото минах играта с Mazda RX-7,само за Darius си купих някакъв Нисан. Въобще много лесна игричка.

Аз не съм вдигал големи скорости,просто защото минах играта с Mazda RX-7,само за Darius си купих някакъв Нисан.

Въобще много лесна игричка.

Споделям твоето мнение...аз на практика е превъртях за 6-9 часа игра....наистина е много лесна...не оправда очакванията ми....

/offf еми предполагам...аз като цяло бързо стигнах до края и,обаче нали точно за да я превъртиш се мотах 2-3 часа докато разбера на къде да завия...хаха

Ами в Карбон няма БМВ.А в Most Wanted печелиш БМВ-то след като избягаш от PoliceMan-ите в края на играта. :)

Редактирано от electric (преглед на промените)

Прочети от 52-ра страница на темата. Не е код, но там има и BMW + други бегачки включително пожарна и полицейски коли ;) Кофтито е, че като си инасталираш контролния панел можеш да играеш само със стрелките, а аз понеже не съм свикнал с тях...

Ами в Карбон няма БМВ.А в Most Wanted печелиш БМВ-то след като избягаш от PoliceMan-ите в края на играта. :)

Тук грешиш, играта почва с BMW-то! После ако имаш късмет можеш и онлайн да поиграеш с него. Срещнах на времето доста BMW-та, полицейски коли, пожарни и какво ли не. Най-голямата лудница беше, когато един се състезаваше с полицейска кола в Pursuit Tag . Леле мале, гониш го, но не знаеш коя кола гониш ;) Друга изцепка беше, когато един се пускаше с пожарна . Ха ха.

:)

А само да знаеш на Most Wanted колко зор видях. :)

Most Wanted ми беше даже по-лесна с изключение на финалната гонка с ченгетата преди да взема BMW-то. Играх някой друг месец, после ми писна. Почнах отначало и не знам как стана, но превъртях играта почти като Карбона. Ама както се разбра от тактиката на ЕА, NFSC беше уловка за рибите. Айде превъртете играта бързичко и поиграйте онлайн месец , та ако ви хареса - купете си я! Не го ли разбрахте досега? Щото онлайн е толкова зарибяващо, че и аз за малко да си я купя. По цели дни и нощи не съм спал да стигна рейтинг 42 и...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.