Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да продам nokia lumia 625?

Featured Replies

Здравейте, моля кажете ми как мога да продам nokia lumia 625 и мога ли да го продам за 240 лева ?

Става дума за нокиа лумиа 625 със сменен тъч скрийн, без нито една драскотина по екрана, от както е ремонитран винаги е носен със едно от онея калъфчетата дето пазат и екрана.

Включва и 2 калъфчета, едното е казано, а другото е силиконов кейс. (черен, и по матов цвят в средата, абе готин)

Има оригинално зарядно, в гаранция е, а слушалките също са оригинални и изобщо не са използвани!(става дума че не са вадени от пликчето си)

По оригиналната кутийка няма следи, също и по-самия телефон със изключение леки драскотини по капака в ъглите (изпускане).

Така мога ли да му взема 240 лева ?

И ако да къде и как да пусна обява?

Целта е продажба и покупка на LG G Bello(моля кажете мнение за телефона).

Благодаря предварително. :)

П.П.Ако темата не е в правилният раздел или нарушава някакво правило, учтиво моля темата да бъде редактирана.

П.П.Офтопик не се допуска освен ако не е за lg-то или нещо свързано с продажбата на нокиата(също и за П.П.3.).

П.П.3.Моля кажете местенце за разкодиране на lg-то, защото майка ми ще си предподписва плана в мтел, а аз ще се възползвам от промоцята и ще си използвам вивакомската карта.

Пропуснах, ако взема lg-то, колко време трябва да го зареждам, също моля ми препоръчайте от онея смарт калъфчетата.

Да при огромен късмет ,да уцелиш някой пълен балък ще му вземеш 240лв. Но реално се съмнявам и 200 да ти дадат за него ,защото в момента струва 250 ,а още с излизането от магазина се обезценява двойно,защото е втора ръка та дори и на 2 дена да е. С покупката на подобен продукт втора ръка и то от частно лице се поемат много рискове и поради тази причина вървят евтино. 

Колкото до LG бягай далеч от тях. 

Да при огромен късмет ,да уцелиш някой пълен балък ще му вземеш 240лв. Но реално се съмнявам и 200 да ти дадат за него ,защото в момента струва 250 ,а още с излизането от магазина се обезценява двойно,защото е втора ръка та дори и на 2 дена да е. С покупката на подобен продукт втора ръка и то от частно лице се поемат много рискове и поради тази причина вървят евтино. 

Колкото до LG бягай далеч от тях. 

Защо да бегам далеч от LG?

Какво не му е наред на bello-то ?

Добре а с калъфчетата мога ли да му взема поне 210 ?

Ти добре ли си? Напълно съм съгласен с колегата по-горе. На майка LG G2-ката преди седмица едва, едва и вземах 300 лв. Ти за телефон които нов е 250 лв. му търсиш 240 лв.?   :angry:

П.п. Г2-ката беше с 32 ГБ версия!

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Ти добре ли си? Напълно съм съгласен с колегата по-горе. На майка LG G2-ката преди седмица едва, едва и вземах 300 лв. Ти за телефон които нов е 250 лв. му търсиш 240 лв.?   :angry:

П.п. Г2-ката беше с 32 ГБ версия!

Не бях уред за първата цена.

А мога ли да му взема 210, със тези калъфчетата ?

...от както е ремонитран...  

При търсене на такива съвети се дава пълно инфо, а тук от вметнати две думи трябва да разбираме, че апарата е ходил и на ремонт.

Абсурд е за такава цена да се продаде и е без значение с колко и какви калъфи се продава.

Ники, ако му вземеш 150 лв. се радвай! Не си уточнил, телефона още има ли гаранция?

Ето къде може да се постави обявата, ако се търси да има връзка някаква с Калдейта, иначе специални сайтове за обяви сигурно има 100+ такива(само българските броя). Безплатно е. Форума не е място аз покупко-продажба. От моя гледна точка, автора се опитва точно това да направи, но не е случил мястото. 

При търсене на такива съвети се дава пълно инфо, а тук от вметнати две думи трябва да разбираме, че апарата е ходил и на ремонт.

Абсурд е за такава цена да се продаде и е без значение с колко и какви калъфи се продава.

Ходил е на ремонт заради спукан екран, колкото и малко да беше (долу в ъгълчето беше на прах) адски ме дразнеше, а и беше със застраховка...

Отказах се от първоначалната цена.

Моля кажете ми колко максимум мога да му взема и от къде.

Ето къде може да се постави обявата, ако се търси да има връзка някаква с Калдейта, иначе специални сайтове за обяви сигурно има 100+ такива(само българските броя). Безплатно е. Форума не е място аз покупко-продажба. От моя гледна точка, автора се опитва точно това да направи, но не е случил мястото. 

Не се опитвам, до сега не съм продавал телефон, или други вещи, и не знам как да продавам (продавал съм максимум 1-2 пъти).

Ники, ако му вземеш 150 лв. се радвай! Не си уточнил, телефона още има ли гаранция?

Да, в гаранця е, остава му 1 година.

При желание новият му собственик ако иска моеж да продължи да му плаща застраховка.

Не се опитвам, до сега не съм продавал телефон, или други вещи, и не знам как да продавам (продавал съм максимум 1-2 пъти).

Да, в гаранця е, остава му 1 година.

При желание новият му собственик ако иска моеж да продължи да му плаща застраховка.

Когато пускаш обява за даден продукт, които искаш да продадеш. Описваш всичко по дадения продукт. Например сега с телефона, трябва да опишеш всичко което трябва да знае бъдещия купувач. Обява се пуска лесно, имаш голям избор. "Калдейта,OLX,Базар и т.н.".

Ходил е на ремонт заради спукан екран, колкото и малко да беше (долу в ъгълчето беше на прах) адски ме дразнеше, а и беше със застраховка...

Отказах се от първоначалната цена.

Моля кажете ми колко максимум мога да му взема и от къде.

Ползван една година апарат и със сменяван дисплей...

Като нов е в порядъка 260-280 гледам.

Не мисля, че повече от 130 можеш реално да си мечтаеш да му вземеш и то при положение, че има клиент за тези апарати втора ръка.

Да не говорим, че бърза продажба не можеш да очакваш, защото не е актуален и търсен апарат.

Сложил съм такава цена с цел пазарене.

Ако се счита за реклама, линка да се премахне.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Пускай го за 150лв по сайтовете и не казвай ,че е бил ремонтиран ,това е всичко. Пиши ,че има гаранция и така нататък . . .

Пускай го за 150лв по сайтовете и не казвай ,че е бил ремонтиран ,това е всичко. Пиши ,че има гаранция и така нататък . . .

Значи го пускам за 150лв, и ще се опитвам да се пазара за 200.

Ако приеме приеме, ако не го получава за 150.

:wors:  :lol6:

Как ще го пускаш за 150 лв. , после ще се опитваш да го пазариш за 200 лв.? Кой бонак, ще се хване на този номер. Пускай го за 150 лв , ако някой се навие за 120 лв. давай го!

Не знам как разбираш термина "пазарене", но е много далече от аспекта, в който ти го използваш.

А и няма как да пуснеш нещо по-евтино и да придумваш евентуален купувач да ти даде повече пари.

За сега нямам конкуренция в olx-а :D(160 лева).

За сега нямам конкуренция в olx-а :D(160 лева).

При мен излиза цена 170. И веднага намерих един във Варна за 110 :P

И описанието ти кърти миФки - "Технология на сензорен екран: Свръхчувствително докосване " :lol6:

При мен излиза цена 170. И веднага намерих един във Варна за 110 :P

И описанието ти кърти миФки - "Технология на сензорен екран: Свръхчувствително докосване " :lol6:

Използвах описанието от официялният сайт.

Опа, не бях натиснал бутончето "редактирай".

Не можеш да не споменеш че не е бил ремонтиран, защото ремонта е описан в гаранционната карта.

200 лева би могъл да му вземеш при положение, че телефона е чисто нов, току що взет, неотварян или поне не са му махнати лепенките и е в гаранция към някой от мобилните оператори. В твоя случай и 120 лева са му много, според мен, а темата ти не е нищо повече от опит да го продадеш тук. Ползван година телефон, при това ремонтиран (а знаем какво е качеството на ремонтите тук, например прах под дисплея) и отгоре на това с "леки драскотини...

Редактирай си подписа и сложи линк към обявата в olx, аз така бих направил.

Не можеш да не споменеш че не е бил ремонтиран, защото ремонта е описан в гаранционната карта.

200 лева би могъл да му вземеш при положение, че телефона е чисто нов, току що взет, неотварян или поне не са му махнати лепенките и е в гаранция към някой от мобилните оператори. В твоя случай и 120 лева са му много, според мен, а темата ти не е нищо повече от опит да го продадеш тук. Ползван година телефон, при това ремонтиран (а знаем какво е качеството на ремонтите тук, например прах под дисплея) и отгоре на това с "леки драскотини...

Редактирай си подписа и сложи линк към обявата в olx, аз така бих направил.

Ремонтиран е при застраховка, и не са ми искали гаранционната карта, а и тука не бих се опитал да го продам, защото сигурно ще получа наказание, но и хората разбират.

Може ли да ми дадете начин за реклама ? :)

Facebook ще свърши ли работа ?

Ако дигна малко цената (до 190лв) и включа бонус samsung galaxy mini, ще го продам ли по-бързо ? :)

Ае, тук не сме безплатни врачките. Ако искаш да ти предскажа бъдещето, даваш 190 кинта и ти гарантирам на 100%, че телефона ще се продаде на същата цена. Само не мога да видя кой ще е купувача, но се надявам, че това не е проблем.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.