Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо, компютърът ми бави(не отговаря достатъчно бързо)?

Featured Replies

Системата ти е заразена. Скоро и аз бях лепнал този вирус, който се инсталира в комплект с една безплатна програмка. По невнимание забравих да премахна едно тикче и в следващия момент осъзнах, че новоинсталираното приложение ми промени home page-a във всички браузъри и започна да стартира някакви измислени процеси.

Направи пълно сканиране на системата с Malwarebytes и след това с AdwCleaner. При мен помогна.

Само една малка поправка да внеса. Тук си има правила и едно от тях е , че при съмнение за зараза има упълномощени лица , които да извършат проверката и евентуалното лекуване на машината и това се извършва тук : Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове.

diorgiothiol, Ace Utilities възстановява ли изтрити записи в регистратурата? Ако не - не ми я хвали!

За заразените:

https://www.kaldata.com/forums/topic/132819-системата-ми-е-инфектирана-какво-да-правя-сега/

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Според тези скрийншотове компютърът ти ползва в момента 75% от наличната памет. От тях - 39.1% са заети от браузъра Torch!  :ohmy:  . Това е прекалено за браузър. Не знам защо си избрал да ползваш точно него, но товари ужасно много. Или го смени, или добави още RAM.

Отделно от това, наистина може да си заразен с нещо. 

А че причината била Avast - това са пълни глупости. С нея съм откакто имам компютър, и нямам такива оплаквания. 

• Автор

Вижте, компютърът е нов. Мислях че 4 гб ще стигат, някой ми казват че е от уиндоуса. Сега ще пусна Hitman - а да видим какво ще покаже, но проблемът е че при браузване и 2-3 програмки бави което при 4 гб според мен не трябва да става. Исках да ви питам дали имам някакъв проблем с уиндоуса и как да го оптимизирам, 8гб бих сложил по-нататък ако ми трябва някоя виртуална машина, но при 4гб и да бави с малко задачи не ми се струва правилно. Браузърт нямам идея кой да ползвам и хрома товареше рамта и този товари всички товарят.... 

Комзтърът го използвам предимно за програмиране, игричките малко ми омръзнаха , смисълът да нямам видеокарта е този, че не ми трябва, а до рамта ми е ясно че е малко но бюджет... какво да се прави. 
Благодаря за мненията, вирусчето и аз го видях :Д но не мисля че е от него. 

Hitman изкара 10 грешки файлчета но иска пари - много useless :) ще пробвам с някоя друга от предложените

Редактирано от Qdrenchev (преглед на промените)

Стига, бе. 4GB са си съвсем достатъчни. Казвате, чесе занимавате с програмиране. Задължително ли ползвате X64 среда? Ако не - Направете си една инсталация на Windows X86, инсталирайте актуализациите на системата, инсталирайте всички последни драйвъри, с изключение на драйвъра за видеокартата, почистете, оптимизирайте и машината ще литне!!!

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.