Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обичате ли да спите?

Featured Replies

Знам,че може би темата звучи малко странно,ама наскоро водих разговор на тази тема и се убедих,че има хора,които могат да спят по 12 часа и такива,които не си падат много по съня...Аз лично се чувствам най-гот,когато спя не повече от 8 часа,ама то си е относителна работа,де... ;)

Принципно съм съгласна,че "от сън спомени няма",но и без него не може...

Аз обичам да спя, но напоследък забелязвам, че 6-7 часа сън са ми напълно достатъчни ;)

Ранобудник съм,обикновено 7:30ч съм станал.

Кой спомена сън? biggrin.gif Аз за спане съм винаги готова хаха. Много, ама изключително много обичам да спя и по принцип, когато мога, си спинкам 10-12 часа. Случвало се е и повече де.. :wors: Просто съня е мехлем за организма ;)

Не си падам много по спането. През деня въобще не мога да легна - имам чувството , че изпускам нещо от живота , което никога няма да науча . Иначе ме събужда биологичният ми часовник , който е в силна зависимост от сезона. През пролетта и лятото -6.00- 6.20 ч. През зимните месеци -7.00- 7.20 - направо съм като обсерватория.

Най-здравословен е сънят между 22.00 - 24.00 , но като гледам май повечето си лягаме доста по-късно.

Редактирано от MERI77 (преглед на промените)

Дааамм,обичкам да си поспивам.Обаче като се замисля когато спя по 7-8 часа се чувствам мого готино и свежарско.Но поне един ден (нощ) седмично правя около 12ч сън.За да мога да си почина както трябва.После като се събудя малко съм като парцал първите 1-2 ч,но това е нещо обичаино.

И аз по принцип съм сънчо,но напоследък немога да спя...

Причина ще да са интересните форуми biggrin.gif

Аз не съм от тези дето спят много, гледам да не си хабя времето с такива неща лягам си късно-ставам рано и едва ми остава време, но най-странното е че не се чувствам уморн!

В тази тема виждам най-вече различни интерпретации на "От сън спомени няма".

И искам да кажа, че и аз донякъде споделям това мнение. А защо донякъде, сега ще обясня.

Допреди една година мотото ми беше "Сънят е за хора, които нямат нищо по-добро за правене(или нищо ново за учене)"

Изкарах половин година със по 2 - 3, максимум 4 часа сън на нощ. И като добавим и опитите за фотосинтеза(не че съм пазила диети, аз тия неща не ги признавам, ама не ми се "губеше" време за ядене). И можете ли да познаете какъв беше резултата ... ами два месеца в болница + още един вкъщи; вече 8-ми месец пия антибиотици и ще ги пия поне докато стане една година.

Беше ме страх да не изпусна нещо от живота, а разултата беще че изгубих цяла една година ...

И сега, както казах, донякъде споделям мнението за съня и спомените, но си имам едно на ум и не прекалявам.

Изписах всичко това със следното послание "Замислете се". Мислим се за безсмъртни, но всяко нещо си има своите последствия. Просто всичко трябва да е в разумните граници. Не искам да поучавам никого, а просто да споделя малко опит, за да може ако някой е тръгнал по-моя път, да преоцени още веднъж нещата.

Редактирано от aleha (преглед на промените)

Спя до 12.00.От тук нататъка е ясно дали обичам да спя или не! :)

Ми последните 3-4 седмици сънувам такива неща,че чак само чакам да дойде вечерта за да заспя .... Иначе преди въобще не обичах щото ме беше страх от тъмното biggrin.gif

Много обичам, когато не съм на даскало защото мога да спя 12 часа. А иначе като съм на училище спя около 7 часа...

Обичам, обичам...ама най-ми е сладко да се излежавам сутрин, макар че напоследък не ми се е случвало. През деня мога да спя само ако не съм мигнала нощес, иначе е абсурд да заспя. Издържам, обаче, и на безсъние, особено ако си имам по-приятни занимания от спинкането :blink:

Ами аз не си падам поспаланка biggrin.gif Не ме свърта в леглото след 10 часа сутринта (най-късно).

Това ще да е реторичен въпрос :baby:

Вечер трудно заспивам, сутрин трудно ставам ;)

Спя ли повече от 6-7 часа не се чувстам в добра кондиция.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.