Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лошо пиянство

Featured Replies

Тука гледам много специалисти по пиене ама знам ли може и за моя проблем да излезе решение.

Аве мен много ме боли главата след като пия виагра та какво трябва да се пие след това ?

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Тука гледам много специалисти по пиене ама знам ли може и за моя проблем да излезе решение.

Аве мен много ме боли главата след като пия виагра та какво трябва да се пие след това ?

Надявам се, че се шегуваш. Виаграта това е отрова и не би трябвало да я пиеш. В какво точно ти се състои проблема, че пиеш виагра?

Надявам се, че се шегуваш. Виаграта това е отрова и не би трябвало да я пиеш. В какво точно ти се състои проблема, че пиеш виагра?

Ми много ми се приспива след тежък труд и да ме държи изправен.

Отиваш до тоалетната, акаш, миеш си задника и след това лягаш и спиш.

Тва с акането силно се надявам да е шега. Спането повече вреди, щото ще спиш 4-5 часа и пак ще се събудиш замаян. Дано до утре да се оправя. 

Тва с акането силно се надявам да е шега. Спането повече вреди, щото ще спиш 4-5 часа и пак ще се събудиш замаян. Дано до утре да се оправя. 

А пробвал ли си да не пиеш ? Ще се учидиш като разбереш че нищо не ти трябва след като се събудиш.

Ми много ми се приспива след тежък труд и да ме държи изправен.

Ето ти линк за това как се използва виаграта и защо. Надявам се наистина да се шегуваш

Ето ти линк за това как се използва виаграта и защо. Надявам се наистина да се шегуваш

Защо се надяваш да се шегувам ?

Спокойно просто много бездействие ми се очертава днес но понякога ползвам сиалис ако попадна на нимфоманка.

А пробвал ли си да не пиеш ? Ще се учидиш като разбереш че нищо не ти трябва след като се събудиш.

Ти нещо май не си вред. Ти като се събираш с приятели само кола ли пиеш ? 

Ти нещо май не си вред. Ти като се събираш с приятели само кола ли пиеш ? 

Редбул. Не си падам да гледам свински истории кои колко държи на пиене.

Редбул. Не си падам да гледам свински истории кои колко държи на пиене.

Еми хубаво, браво. Само не разбрах какво правиш в тая тема. 

Маниак, стига се гаври с хората бре  :lol6:  

Кока, брато като не можеш да държиш на алкохол, защо трябва да пиеш толкова, че също така да смесваш толкова много. Не ти ли стига да пиеш само един вид, нямаше те боли главата. Иди "акай" , щи олекне много, че и ще започнеш да изтрезняваш, не се майтапим с доктора.  :wink12:

• 6 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.