Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шум от захранването

Featured Replies

• Автор

В такъв случай,щом не са ти го набутали в ръцете ,а ти си го взел като не са ти достигнали пари,надали ще си го вземат.В правото са си да ти откажат замяна с по-хубаво ,но ако ти си купиш качествено и им го дадеш не би трябвало да има проблем да ти го сменят,че и безплатно.

Те ги поръчват частите не аз , аз само казвам какво да е 

• Отговори 64
  • Прегледи 3,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Еми , ако трябва ще говоря утре с баща ми да го закараме да видим. Те ме предупредиха , но не ми достигнаха пари

http://www.plesio.bg/zahranvane-c-69977705/turbo-x-400w-value-series-p-296280.html

Това мисля , че е достатъчно. 

http://nikem-bg.net/computer-components/EVGA-430W-80-PLUS-100-W1-0430-KRминимума ако не искаш проблеми.

Еми , ако трябва ще говоря утре с баща ми да го закараме да видим. Те ме предупредиха , но не ми достигнаха пари

http://www.plesio.bg/zahranvane-c-69977705/turbo-x-400w-value-series-p-296280.html

Това мисля , че е достатъчно. 

Това е отвратително! EVGA-та дето е дал Десислав ти е най-евтиния вариант.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Абе ако трябва ще изтрия играта и няма да си направя кефа , а друг път ще се сменя захранване  :)

Това е отвратително! EVGA-та дето е дал Десислав ти е най-евтиния вариант.

Ще видим какво ще кажат нашите  :)

Абе ако трябва ще изтрия играта и няма да си направя кефа , а друг път ще се сменя захранване  :)

Както си решиш.После да не пускаш тема,че ти е изгоряло захранване,дъно и процесор.

Има ли вероятност да изгори само заради тази игра , защото при другите няма проблеми? 

Няма как да го снимам , защото кутията е с лепенка. 

Играта има сериозни изисквания спрямо хардуера с който разполагаш.Разгледай клипове с какви машини част от потребителите имат сериозни проблеми.Поради тази причина излезе първия фикс.Хора с графичини карти от рода на R9 290,R9 290X имат значителен спад на фреймрейта при open world scenes.За да можеш да се насладиш на комфортна игра ти е нужен много добър процесор и графичен ускорител,пример - I5 4690k  и GTX 970.Дори конфигурации с 4770к и GTX 780 не са гарант за безпроблемен геймплей,новите игри стават все по-големи като обем,зле оптимизирани и често след пускането им на пазара се налага фирмите производители да полагат сериозни усилия за коригиране на наличните проблеми.За пример вижте какво се случи с Батълфийлд,Метро Ласт Лайт,Асасинс Крийд,Фар Край3,4,Dying Light,Watch Dogs .

Поздрави !

• Автор

Както си решиш.После да не пускаш тема,че ти е изгоряло захранване,дъно и процесор.

Ако изтрия играта може и да не изгори. Нека тъкмо ще се похваля , че сменям я дъно , я видео  :D  :D

Ще видим какво ще кажат нашите  :)

Вашите по-добре да не дават парите си за боклуци втори път освен ако не искаш да си колекционираш калпави захранвания.

Тия "турбота" са пасивни с около 60% ефективност и две линии та за нищо не стават. 

От друга страна EVGA-та е с 34А (408W) на 12V линия и за парите си е екстра.

• Автор

Играта има сериозни изисквания спрямо хардуера с който разполагаш.Разгледай клипове с какви машини част от потребителите имат сериозни проблеми.Поради тази причина излезе първия фикс.Хора с графичини карти от рода на R9 290,R9 290X имат значителен спад на фреймрейта при open world scenes.За да можеш да се насладиш на комфортна игра ти е нужен много добър процесор и графичен ускорител,пример - I5 4690k  и GTX 970.Дори конфигурации с 4770к и GTX 780 не са гарант за безпроблемен геймплей,новите игри стават все по-големи като обем,зле оптимизирани и често след пускането им на пазара се налага фирмите производители да полагат сериозни усилия за коригиране на наличните проблеми.За пример вижте какво се случи с Батълфийлд,Метро Ласт Лайт,Асасинс Крийд,Фар Край3,4,Dying Light,Watch Dogs .

Поздрави !

Аз проблеми с играта нямам (с най-новият пач съм) 

Вашите по-добре да не дават парите си за боклуци втори път освен ако не искаш да си колекционираш калпави захранвания.

Тия турбота са пасивни с около 60% ефективност и две линии та за нищо не стават.

Може да изтрия играта и това е 

Аз проблеми с играта нямам (с най-новият пач съм) 

Може да изтрия играта и това е 

То не е казано че от играта ще изгори.Може и музика да слушаш с winamp и пак да угасне завинаги :D

• Автор

То не е казано че от играта ще изгори.Може и музика да слушаш с winamp и пак да угасне завинаги :D

Утре ще видим , ако нашите дадат Понеделник отивам да се разбирам със сервиза  :D

• Автор

Много внимавай какво ще купуваш от тоя сервиз ама много.

Ако ми предложат друго захранване? 

Това имам предвид. Ще ти предложат ама какво и за колко? Обикновено в такива квартални гаражчета гледат да те излъжат с цената.

Това е нормално лошото е че обикновено нямат наличности и не можеш да направиш дори добър избор а ти очевидно не разбираш.

Примерно тия Турбота са отврат или някой противен Raidmax - http://nikem-bg.net/computer-components/RAIDMAX-GPC-500-47-63Hz-500W-1x120-BULK

Страницата им е гола визитка та не мога да ти кажа и за какво да гледаш.

Ами от Никем или Скай като поръчат повечко бройки в зависимост от капитала им и бутнат десетина лева надценка...

Ти ще платиш така или иначе десетина лева за доставката щом не си от София та това не те бърка въпроса е да вземеш читаво.

Forthorn и Termalmars хубави ли са?

Не.Захранвания се купуват на corsair,seasonic,evga,antec,fortron и може би chieftek ама не ги препоръчвам.

Редактирано от Десислав Петров (преглед на промените)

Най добре поръчай EVGA-та от Nikem или Sky.bg така или иначе ще ти го продадат с надценка та дали ще платиш доставка или не е все едно.

Не откривам нито една сериозна фирма в града ти та така е най-сигурно.

Като ти го донесат вкъщи го взимаш заедно с компа и отиваш да ти го монтират в сервиза.

пс. В Плесио и Емаг няма добри варианти под 100 лв. та там не си прави труда да гледаш.

Edit: Ако кутията е с горен монтаж на захранването вместо долен това също адски го тормози и съкращава живота му.

Когато е отгоре вместо да смуче студен въздух отвън за да се охлажда то смуче горещия отвътре което му разказва играта.

А ако кутията няма два вентилатора (един отпред да вкарва студен въздух и един отзад да изкарва горещия) нещата съвсем

отиват на зле не само за него а и за останалите части вътре та почвай да тормозиш вашите и за кутия ако е такъв случая. ;)    

• Автор

Най добре поръчай EVGA-та от Nikem или Sky.bg така или иначе ще ти го продадат с надценка та дали ще платиш доставка или не е все едно.

Не откривам нито една сериозна фирма в града ти та така е най-сигурно.

Като ти го донесат вкъщи го взимаш заедно с компа и отиваш да ти го монтират в сервиза.

пс. В Плесио и Емаг няма добри варианти под 100 лв. та там не си прави труда да гледаш.

Edit: Ако кутията е с горен монтаж на захранването вместо долен това също адски го тормози и съкращава живота му.

Когато е отгоре вместо да смуче студен въздух отвън за да се охлажда то смуче горещия отвътре което му разказва играта.

А ако кутията няма два вентилатора (един отпред да вкарва студен въздух и един отзад да изкарва горещия) нещата съвсем

отиват на зле не само за него а и за останалите части вътре та почвай да тормозиш вашите и за кутия ако е такъв случая. ;)    

С горен монтаж е. Има вентилатор само отзад ако трябва ще се сложи един вентилатор отпред 

• Автор

Охлаждането в компа ми е супер! Доста бързо се охлаждат частите , например след Dying Light за няколко секунди  (не съм засичал) компа ми е студен вече 

Редактирано от YordanYordanov1 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.