Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

20+ kV по интернет мрежата ми!

Featured Replies

Ти нещо сериозно ни спестяваш отново и ни пързаляш. Ако си обикновен клиент на не особено необикновена тарифа и нямат пусната оптика поне до точки, и то нямат и в съответното населено място услуга оптика до клиента, не си платил инсталационна такса от 500-600лв, то ми говориш някакви глупости и тролиш.

Другото съмнително във всичките ти мнения ти е прословутият дейтацентър, но разбира се в село с 300 човека, където няма интернет и ти искаш да пускаш, ама БЕЗ ПАРИ. И имаш пари да сменяш десетки дъна, ама БЕЗ да развиваш бизнес. И като имаш пари да ги сменяш, па и да купуваш отначало, нямаш пари нито познания да сложиш 2 медии, за да разделиш галванично свързаността си, а ПЪК имаш познания да настройваш сървъри.

Я ПРЕСТАНИ да ни правиш на БУДАЛИ. И не, няма защо да работя с теб. Като влагам хиляди в оборудване, не се правя на циганин и гледам да не допускам тъпи и елементарни грешки. Разбира се, имаш 2 бона за да смениш оборудването, за което си се скръндзил да предпазиш, ама се стискаше за Access point-и от по-висок клас, иначе искаше да пускаш и кабели по дърветата, ама Близу-то ти виновни.

Те не че са стока, гледах как слагат суичовете си директно в шахтите, като се наводнят ги питам какво правите - ами сменяме ги.

Изглежда и не живееш в Село, щом има оптика и са склонни да я пуснат, интересно защо безплатно. Щото в селата оптика през крив макарон. Или келяви антени, или FTP по стълбове и дървета. Нагледал съм се!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Предполагам по най-циганския начин ще ми пуснат оптика от близкия суич, а до него пак с SFTP, FTP че дори и UTP пускат.

Поне няма да се притеснявам за техниката. Благодаря за отговорите на всички. Simtech не се циганя за защита на сървърите и наистина съм в село, но с 1000 човека не с 300.

Не ме интересува откъде ще ми я прекарат. Заради това не се отказах още вчера или ония ден.

Както казах НЯМА да разделям мрежата. Не, че познания нямам, а мързел ме тегне отвсякъде вече. Не ми пречи да изградя и 200 мрежи в 20 квадрата помещение, но както и да е.

Темата се изчерпа напълно. Както предположих - Дадох спестените пари за простотия, но поне ще имам опитка от тука до стълба! :) (Ама си нямате представа как се ядосвам сега, ако поне от града не ми прекарат оптиката).

В крайна сметка какво искаш? Обезщетение? Хората ти го казаха още в първите постове, да си беше прекъснал медната връзка! Щом си запознат с мрежите си запознат как работят доставчиците в бг.

Както казах НЯМА да разделям мрежата. Не, че познания нямам, а мързел ме тегне отвсякъде вече. Не ми пречи да изградя и 200 мрежи в 20 квадрата помещение, но както и да е. Темата се изчерпа напълно. Както предположих - Дадох спестените пари за простотия, но поне ще имам опитка от тука до стълба! :) (Ама си нямате представа как се ядосвам сега, ако поне от града не ми прекарат оптиката).

Като няма да си разделиш мрежата и не си я разделил ни спести твоето плакане тогава. Нека да гръмне още 10 пъти, защото си особено умен и също толкова упорит. Ще дадеш още 10 пъти парите, защото с твоите велики познания за мрежи не си се сетил да настроиш 2 медии. Давай и по 5000лв за дъна, щом не си настроил 2 устройства за има-няма 100лв.

Само ни спести още десетте теми, които ще пуснеш с оплаквания. Сам си си виновен. И не възприемаш какво ти се казва.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.