Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за конфигурация за игри.

Featured Replies

G1840 2.9GHZ/2MB/LGA1150/BOX
GB G1.SNIPER Z97 /1150
CORSAIR 2x4GB Vengeance Blue LP DDR3 2133Mhz 1.5V
Ultron RASURBO MIDI GAME-X6 RED
Corsair 430W Builder Series CX V2 430W
ASUS HD6450-SL-1GD3-BRK
1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR
Spire Case Fan 120 SP12025S1L3-CB

Обща стойност - 986.89 лв. с ДДС

Aйде да има въздушен поток,че частите да не "прегреят".Да цъка cs 1.6

Ти мислиш ли върху това, което ти пиша, или отговарях машинално в защита?

В това ли се превръща форума? Модераторите, после мене ме банвайте...

И ми обясни защо реши, че тая кутия е добра... Не казвам, че не е, не казвам, че е... Искам ти да ми покажеш, че разбираш от тея глупости, дето ги пишеш...

Дъното от 90 лева става за 4430. Не е с the best audio, нито е пълноразмерно, но чисто и просто ще свърши работа. Като имаме бюджет от 1000 лева как да стане? Ще сложим хубавото дъно и хубавия процесор и ще трябва да кара на вграденото GPU, защото парите няма да стигнат за отделна видео карта.

Ти мислиш ли върху това, което ти пиша, или отговарях машинално в защита?

В това ли се превръща форума? Модераторите, после мене ме банвайте...

И ми обясни защо реши, че тая кутия е добра... Не казвам, че не е, не казвам, че е... Искам ти да ми покажеш, че разбираш от тея глупости, дето ги пишеш...

Ок.Как така аз съм със fx 8300 и р9 270х и при стрес тест за 24 часа процесора не надвишава 60 градуса.Кутията ми е щаига на DELUX БЕЗ ВЪЗДУШЕН ПОТОК И ВЕНТИЛАТОРИ.

Абе всичко добре, ама тази кутийка, малко калпавичка ми се струва :D

Абе всичко добре, ама тази кутийка, малко калпавичка ми се струва :D

За всичко си има цена, цел... По-добре такава кутия и добро захранване отколкото обратното. Тази кутия е напълно достатъчна за тези части, ако иска нещо по-добро ще трябва да се увеличи бюджета с още малко

Тука се вихри простотията.Ето ви една балансирана конфигурация :

GB H81M-S1 / 1150
I5-4430 3.0G/6MB/BOX/LGA1150
8GB DDR3 1600 A-DATA
500GB WD SATA 6GB/S 7200/16MB
SHENHA ATX TOWER V9 BLACK
EVGA 430W 80 PLUS 100-W1-0430-KR
PALIT GTX750TI STORMX DUAL 2G

Обща стойност - 1 033.17 лв. с ДДС

40 лева по-скъпата 270 изобщо не си струва.

П.С. Много взехте да говорите,а реално нищо не казвате,сега ще кажете "Ами то дъното няма USB 3.0 отпред"

Какъв е проблема,нали отзад има?

GB H81M-S1 / 1150

8GB DDR3 1600 A-DATA

П.С. Много взехте да говорите,а реално нищо не казвате,сега ще кажете "Ами то дъното няма USB 3.0 отпред"

I5 със 750 видео е балансирано като ръцете на професионален онанист... 860К с 270Х ще е по-евтин и по-бърз вариант. Не мислите, пишете глупости и после аз виновен, че ви го казвам...

Престанете с тоя i5 в тоя бюджет. Просто не остават пари за нищо друго. Режете от видеокартата в машина за игри, за да сложите i5.

Моничо, ти с какво дъно си бе бате?

GB H81M-S1 / 1150

8GB DDR3 1600 A-DATA

I5 със 750 видео е балансирано като ръцете на професионален онанист... 860К с 270Х ще е по-евтин и по-бърз вариант. Не мислите, пишете глупости и после аз виновен, че ви го казвам...

Престанете с тоя i5 в тоя бюджет. Просто не остават пари за нищо друго. Режете от видеокартата в машина за игри, за да сложите i5.

ето ти за игрички после само градиш върху тази конфигурация, картата не е GTX760 по-нова по-добра и е с DX12

Ако ти се виждат много парите това е положението скъпи са нещата

кутия си избираш.

ето ти за игрички после само градиш върху тази конфигурация, картата не е GTX760 по-нова по-добра и е с DX12

Ако ти се виждат много парите това е положението скъпи са нещата

кутия си избираш.

Наблегни на четенето за момента.

Я да видим 860К как ли ще спъва 270Х,а? i3 4160 ще товари 270 на 90-ина процента,а 270Х на 860К ще си седи на 80 дори.

И всъщност i5 и 750ti  е топ комбинация.

Наблегни на четенето за момента.

Я да видим 860К как ли ще спъва 270Х,а? i3 4160 ще товари 270 на 90-ина процента,а 270Х на 860К ще си седи на 80 дори.

И всъщност i5 и 750ti  е топ комбинация.

Я пак?

Правилно, i5 със 750 е топ комбинация... Нека човекът да си даде парите... После с моя 760К и 270Х ще му се подигравам на фреймрейта на игрите...

А пентиума с 960 няма да го коментирам, че е смешно...

Ама нали не са ваши парите...

Моничо, престани само да трупаш постове. Гледай малко по-реално на тея неща...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Каква ми е изгодата от постове?

Сами виждате,че в някоя процесорно зависима игра има 30% разлика,а при другите 5-6 FPS,които с по-мощна карта като 270Х ще са дори 7-8.Тези 7-8 са разликата между 270Х и 750ti,тоест ще има еднакъв Performance.Психо,аз да взема да ти се смея на "балансираната" конфигурация,а ?

Оф човек, не мога да разбера заяждаш ли се, или наистина нищичко не разбраш?

Не виждам за какво спорите, човека иска да играе игри иска ГТХ 760 и дава 1000 лв

таз ГТХ 750 какво ще я накара и5 да фръкне че да изпревари ГТХ 960 ако ставаше само с процесор добре а ама нестава

Всеки знае че и5 е хубав процесор за игри(но пари няма за съжаление) като се наиграе с Пентиума после ако иска го хвърля и слага и7 пето поколение с буква К накрая и си купува новото актуално видео за в момента и пак играе. А ако сложи Н81 с и5 после кво ша слага пак и5 или  и7 тя и сега разликата не е кой знае каква. После пак ша пише нов компютър до 1000лв с ГТХ 960 хахахаха

Не виждам за какво спорите, човека иска да играе игри иска ГТХ 760 и дава 1000 лв

таз ГТХ 750 какво ще я накара и5 да фръкне че да изпревари ГТХ 960 ако ставаше само с процесор добре а ама нестава

Всеки знае че и5 е хубав процесор за игри(но пари няма за съжаление) като се наиграе с Пентиума после ако иска го хвърля и слага и7 пето поколение с буква К накрая и си купува новото актуално видео за в момента и пак играе. А ако сложи Н81 с и5 после кво ша слага пак и5 или  и7 тя и сега разликата не е кой знае каква. После пак ша пише нов компютър до 1000лв с ГТХ 960 хахахаха

Ти си голям разбирач явно,а знаеш ли,че има огромен ботълнек между GTX 960  и Pentium G3258,a?

В бюджета преспокойно влиза i5 и 4 гиги рам и 270Х,ако е това целта.

• Автор

Добре, а i5 и 760 gtx добра комбинация ли са ? Ако не, коя видеокарта мислите, че ще се комбинира най-добре с него ?

С пръдня  боя не става са казали хората и щом ще  иска да играе новите игри дето са сега и тия  дето ще излизат за напред да извади повече пари.  Кутия няма  защото искам той да си я хареса.

GB B85-HD3 /1150
I5-4460 /3.2G/6MB/BOX/LGA1150
2X4G DDR3 1600G ADATA XPG CL9
GB GTX960 GV-N960IXOC-2GD
PSU FORTRON RIDER 550 BRONZE

Обща стойност - 1 278.67 лв. с ДДС

• Автор

С пръдня  боя не става са казали хората и щом ще  иска да играе новите игри дето са сега и тия  дето ще излизат за напред да извади повече пари.  Кутия няма  защото искам той да си я хареса.

GB B85-HD3 /1150

I5-4460 /3.2G/6MB/BOX/LGA1150

2X4G DDR3 1600G ADATA XPG CL9

GB GTX960 GV-N960IXOC-2GD

PSU FORTRON RIDER 550 BRONZE

Обща стойност - 1 278.67 лв. с ДДС

Искам да попитам, понеже имам хардиск ( Seagate 160 gb ) , ако сменя другите части без него, проблем ли ще е ? Просто целта ми е да намаля разходите до известна степен. За момента си работи и няма проблеми, задължително ли е да го сменям с нов ?

Искам да попитам, понеже имам хардиск ( Seagate 160 gb ) , ако сменя другите части без него, проблем ли ще е ? Просто целта ми е да намаля разходите до известна степен. За момента си работи и няма проблеми, задължително ли е да го сменям с нов ?

Прецени сам какви игри ще играеш, защото новите заглавия отиват 50 GB... :) 

Стига хард диска да е здрав и да работи добре и да ти стигат 160GB - няма проблем да се използва.

Само си сметни и кутия и се постарай ако няма вентилатори да и сложиш да има поне един вкарващ и един изкарващ.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.