Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ново дъно, бюджет 150 лв.

Featured Replies

• Автор

Аз вече поръчах GB 970A-UD3P и не съжалявам :)

Сега ще чакам до утре или други ден да пристигне.

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Тия дъна не помня точно кога беха но гледай задната планка да е направена както трябва. Ако мислиш на клокваш хубавите дъна са на Асус обаче цифрата няма да ти хареса и пак си греят доволно. Най добре търси нещо втора ръка такива дъна АМ3+ ще намериш. Поне ако се разочароваш ще бъде на половина. Успех....

подкрепям търси някакво на асус от астрок бягай далече :wink12:

Тия дъна не помня точно кога беха но гледай задната планка да е направена както трябва. Ако мислиш на клокваш хубавите дъна са на Асус обаче цифрата няма да ти хареса и пак си греят доволно. Най добре търси нещо втора ръка такива дъна АМ3+ ще намериш. Поне ако се разочароваш ще бъде на половина. Успех....

подкрепям търси някакво на асус от астрок бягай далече :wink12:

Фенчета ли сме? И за кое дъно на асус, дето влиза в бюджета и отговаря на изискванията говорим, или приказваме наизуст?

Може би ми говорите за CrossHair? Да, дъното е добро, за това струва колкоро половината ми система...

Трупайте постова, модовете май нямат против трупането на постове, ама поне кажете нещо в тея постове, а не само "търси асус, щото чух някой някъде нещо..."

Извинявай, ама нещото, което не вземате в предвид е разликата в дъното.

Най-доброто дъно за тея пари, 149,68 e:

Gigabyte GA-970A-UD3P

8 пиново захранване за процесора, а не както на DS3P - 4 пиново, 8+2 фази на VRM модулите, а не както на MSI - 3+2 фази, повече USB портове, приличен звук, не е някой риълтек 6**, и т.н. и т.н.

Наруто, i3 е по-добър в игрите до миналата година. Както започнаха вече да излизат заглавия, използващи повече от две ядра и 2 нишки, i3 започва да изостава. Има игри, които орязват неща, ако няма 4 ядра да ги подържат. Има игри, които просто не тръгват на 2 ядра. А Hyper Threading-a помага до определена степен. Имай предвид, че само в тоя форум продължава да се препоръчва i3 пред 6300. Не мисля, че целия свят е в грека. 6300 е доста сериозен процесор, който тук се подценява много жестоко.

Процесора е много добър,но е много назад вече,беше на ниво i3 3220,преди 2 години.Сега имаме 4330,4160.Като сложиш дъното стават равни по цена.Новите игри през 2015-та се очаква може би да изискват по-малко процесор ако се ползва DX12.От i3 4150 на FX 6300 за момента си е Downgrade,в бъдеще може и да не е,но конфигурацията с купува според условията на момента,а не условията след една година,като не знаем какви ще са те.8350 бих взел аз и дъното,което Psycho е предложил.

Тук се казва "това е по-добро".По-добро и 200 лева по-скъпо например.До 150 лева GB 970A-UD3P е най-добре,защото е с 8+2 фази или нещо подобно,срещу 3+1 за конкурентните,което е по-зле.Пак казвам не съм проверявал дънните платки,това е по спомен.Гледам,че сиренето е поръчал вече,честито.Ако процесор не е поръчал,има 8350 евтино тук например.Дори с охладител.

Тук се казва "това е по-добро".По-добро и 200 лева по-скъпо например.До 150 лева GB 970A-UD3P е най-добре,защото е с 8+2 фази или нещо подобно,срещу 3+1 за конкурентните,което е по-зле.Пак казвам не съм проверявал дънните платки,това е по спомен.Гледам,че сиренето е поръчал вече,честито.Ако процесор не е поръчал,има 8350 евтино тук например.Дори с охладител.

Абе хора, темата и въпроса са ясно написани... Какъв ви е проблема не мога да разбера... Интел ще ви цункат по бузките ако плюете ли, не знам...

Процесора е много добър,но е много назад вече,беше на ниво i3 3220,преди 2 години.Сега имаме 4330,4160.Като сложиш дъното стават равни по цена.Новите игри през 2015-та се очаква може би да изискват по-малко процесор ако се ползва DX12.От i3 4150 на FX 6300 за момента си е Downgrade,в бъдеще може и да не е,но конфигурацията с купува според условията на момента,а не условията след една година,като не знаем какви ще са те.8350 бих взел аз и дъното,което Psycho е предложил.

Айде не ми говорете такива ми ти неща... Преди 2 години игрите ползваха едно и две ядра, сега използват 4. Ще ползват по-малко процесор, ама пак ще си накълцат изчисленията на 4 ядра, а не ме карайте да търся сравнения на 2 ядра с Hyperthreading и 4 ядра без, щото сравнението няма да е в полза на 2-те ядра, нищо че имат Hyperthreding... Очаква се може би да изискват ако се използва... Ами ако не се използва, и очакванията не се оправдаят какво правим? Седим с двуядрен процесор и се молим да няма нов FarCry 4...

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Нещо емаг ми се бавят много със процесора , ама като дойде ще кача снимки и тестове на каквито игри ми кажете и програми , също така и температурите мн ясно.. :)

виж в история на поръчките в профила ти, къде ти е процесора дали е в емаг или вече е при куриерите

Редактирано от Гост (преглед на промените)

чакай я в четвъртък ,утре ще я дадът на куриерите, а те на теб в четвъртък

• Автор

Дано така да стане , че вече незнам.. май 1-месец съм вече без компютър и ми тъпо .. :D

Ти не им ли се обади да ги питаш какво става. Те все едно от Румъния по Български Пощи го пращат това дъно.

• Автор

Обадих им се ,но вдигнаха след 8-мия път на 7 мия ден.. то все заети тея оператори на емаг..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.