Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова конфигурация с бюджет от 1200.лв

Featured Replies

• Автор

Здравейте пак така как ще бъде. 

Дъно: http://www.emag.bg/d-nna-platka-gigabyte-socket-1150-b85m-d3h/pd/EDLB0BBBM/

(спрял съм се на това защото има  4 слота за рам памет а и цената е добра. 

Видео карта:  http://www.emag.bg/video-karta-asus-nvidia-geforce-gtx-750-ti-oc-2048mb-gddr5-128bit-hdmi-2x-dvi-vga-gtx750ti-oc-2gd5/pd/D82H4BBBM/

(Избрах я защото съм чувал че 750Ti си е добра видео карта но не съм 100% обеден в това все пак ако не ви хареса мога да я сменя дори и да ми предложите някоя със 30-40.лв по скъпа. Страх ме е със тази видео карта която съм избрал да не стане много шумен защото е със Dual Fan.

Процесор: http://www.emag.bg/procesor-intel-174-coretm-i5-4460-3-2ghz-haswell-6mb-socket-1150-box-bx80646i54460/pd/DHHPLBBBM/?gclid=Cj0KEQjw6OOoBRDP9uG4oqzUv7kBEiQA0sRYBFXzLQC-sNwWxgbabboD_OMFJGxTdMJUcR7xRBzw2awaAgCC8P8HAQ

(Нямам коментар мисля че е хубав процесор а и къде по хубав от този вече те вече са доста по скъпи ''Говоря за i7'' :(

Ram: http://www.emag.bg/pamet-kingston-hyperx-beast-8gb-2x4gb-ddr3-1600mhz-cl9-1-65v-xmp-khx16c9t3k2-8x/pd/E5RRKBBBM/

(...)

Захранване: http://www.emag.bg/zahranvasch-blok-super-flower-amazon-800w-atx-2-2-pfc-active-sf-800p14he/pd/D5H6SBBBM/

Кутия: http://www.emag.bg/kutija-bitfenix-phenom-cherna-gebf-135/pd/DXGDLBBBM/

(Честно казано неми хареса много но мисля че е от висок клас кутия. Не ми харесва защото изглежда доста набита тоест широка а и незнам дали ще се поберат компонентите. МОЖЕ ДА МИ ПРЕДЛОЖИТЕ НЯКВА ДРУГА КУТИЯ НО ПЪК АКО ТАЗИ Е ОК НЕЯ ЩЕ Я КУПЯ.

И всичко излиза 1280.лв СУПЕР!!!

• Отговори 65
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не са ти подбрани добре частите, освен дъното и процесора всичко останало като цена възможности е много неизгодно!

Gigabyte B85M-D3H, Socket 1150

Intel® Core™ i5-4460, 3.2GHz, Haswell, 6MB, Socket 1150, Box

GEIL 2X4GB DDR III 1600 EVO LEGGERA CL9

Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX 960, 2048MB, GDDR5, 128bit, HDMI, DVI, Display Port

FORTRON RAIDER 550 SILVER, 550W

ZALMAN R1, ATX, USB3.0 Black, w/o PSU

Общо 1235лв. ,като дъното,процесора и видеото са от емаг,а останалите части от скай!

Конфигурацията е по-производителна от това което си харесал и по-евтина.

Кутията,която си харесал е добра ,тази е с вгравиран капак и надписи, а в никем стандартния модел е 50лв. по евтина. Та даваш 50лв. за един натпис nvidia gtx и за гравиран капак с лого ,та за мен си е пълна изгъзица.

За почети същите пари в момента се взима bitfenix aegis,която е една от най-добрите кутии за размерите и това което предлага като възможности.Но такъв тип кутия надали ще ти потрябва поне на този етап, за това залмана е на прилична цена и ще ти свърши идеална работа!

Супер флауър са страхотни захранвание,но този модел който си харесал е посредствен ,особено за цената на която е в момента.

До скоро в емаг можеше да се вземе 600в. Golden king ,което е със платинум сертификат и значитело по-добър ,като използвани компоненти ,с намелинето идваше на същата цена, като това което си харесал.

Не са ти подбрани добре частите, освен дъното и процесора всичко останало като цена възможности е много неизгодно!

Общо 1235лв. ,като дъното,процесора и видеото са от емаг,а останалите части от скай!

Кутията,която си харесал е добра ,тази е с вгравиран капак и надписи, а в никем стандартния модел е 50лв. по евтина. Та даваш 50лв. за един натпис nvidia gtx и за гравиран капак с лого ,та за мен си е пълна изгъзица.

За почети същите пари в момента се взима bitfenix aegis,която е една от най-добрите кутии за размерите и това което предлага като възможности.Но такъв тип кутия надали ще ти потрябва поне на този етап, за това залмана е на прилична цена и ще ти свърши идеална работа!

Супер флауър са страхотни захранвание,но този модел който си харесал е посредствен ,особено за цената на която е в момента.

До скоро в емаг можеше да се вземе 600в. Golden king ,което е със платинум сертификат и значитело по-добър ,като използвани компоненти ,с намелинето идваше на същата цена, като това което си харесал.

В момента,за мен,най-удачен вариант е втора употреба-"бобовдолци" предлагат чудесни неща на страхотни цени,а в същото време цените на новите са солени,а и освен на 1155,има и на 1150.

• Автор

dl777| Цената е точно такава каквата искам и ме устройва а за втора употреба не искам да рискувам

За тази ли видео карта ми говориш. Защото гледам много GTX 960 | http://www.emag.bg/video-karta-gigabyte-nvidia-geforce-gtx-960-2048mb-gddr5-128bit-hdmi-dvi-display-port-n960ixoc-2gd/pd/DVFCYMBBM/

dl777| Цената е точно такава каквата искам и ме устройва а за втора употреба не искам да рискувам

За тази ли видео карта ми говориш. Защото гледам много GTX 960 | http://www.emag.bg/video-karta-gigabyte-nvidia-geforce-gtx-960-2048mb-gddr5-128bit-hdmi-dvi-display-port-n960ixoc-2gd/pd/DVFCYMBBM/

Бате Плей все добри неща ще пише и като компоненти и като цена.

Да,втората употреба си носи рисковете,но цените са много примамливи.

Желая ти безпроблемна работа на компа,който ще вземеш!

I5 4440/60 и B85-HD3/B85M-D3H Имам това от подписа и процесора нито грее, нито охлаждането му се чува, препоръчвам ти и на теб...

• Автор

I5 4440/60 и B85-HD3/B85M-D3H Имам това от подписа и процесора нито грее, нито охлаждането му се чува, препоръчвам ти и на теб...

Каква е твоята конфигурация кажи мога да си направя копие ако си доволен от твоята

Каква е твоята конфигурация кажи мога да си направя копие ако си доволен от твоята

Сега ще ти направя :

I5-4460 /3.2G/6MB/BOX/LGA1150

PSU FORTRON RIDER 550 BRONZE

SHARKOON VG4-W ATX MIDI TOWER GREEN

500GB WD SATA 6GB/S 7200/16MB

8GB DDR3 1600 GEIL BULK

ASUS H81-PLUS /1150

Обща стойност - 927.83 лв. с ДДС

Мойта няма видеокарта като тази, но съм повече от доволен,процесора, захранването са същите...

Видеокарта съм ти пратил на лично, видеокартата е 760-ка с гаранция.

• Автор

Сега ще ти направя :

I5-4460 /3.2G/6MB/BOX/LGA1150

PSU FORTRON RIDER 550 BRONZE

SHARKOON VG4-W ATX MIDI TOWER GREEN

500GB WD SATA 6GB/S 7200/16MB

8GB DDR3 1600 GEIL BULK

ASUS H81-PLUS /1150

Обща стойност - 927.83 лв. с ДДС

Мойта няма видеокарта като тази, но съм повече от доволен,процесора, захранването са същите...

Видеокарта съм ти пратил на лично, видеокартата е 760-ка с гаранция.

И доволен ли си... честно 

И доволен ли си... честно 

Аз не бих бил доволен ако се цакна с 4460 вместо FX 8320 за 100 лева по-малко.

А и сега новата тенденция Mantle и DirectX 12 които използват всички физически ядра тези които са запалени геймъри ще си паднат на оная работа с FX процесори. За i7 е трудно да се каже, приложенията ги третират  като 4 ядрени и не виждат 4те логически ядра.

GB 970A-DS3P/AM3+

AMD FX-8320E/3.2/X8/BOX/AM3+

2X4G DDR3 1600 A-DATA

A-DATA SSD SX900 64GB SATA3

SHARKOON VG4-V ATX MIDI TOWER

Raidmax RX600AF-B

SAPPHIRE DUAL-X R9 270X 2GB GDDR5 OC WITH BOOST

Обща стойност - 1242.80 лв. с ДДС

Редактирано от Росен Р. Александров (преглед на промените)

• Автор

Аз не бих бил доволен ако се цакна с 4460 вместо FX 8320 за 100 лева по-малко.

А и сега новата тенденция Mantle и DirectX 12 които използват всички физически ядра тези които са запалени геймъри ще си паднат на оная работа с FX процесори. За i7 е трудно да се каже, приложенията ги третират  като 4 ядрени и не виждат 4те логически ядра.

GB 970A-DS3P/AM3+

AMD FX-8320E/3.2/X8/BOX/AM3+

2X4G DDR3 1600 A-DATA

1TB WD Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX

SHARKOON VG4-V ATX MIDI TOWER

Raidmax RX600AF-B

SAPPHIRE DUAL-X R9 270X 2GB GDDR5 OC WITH BOOST

Обща стойност - 1242.80 лв. с ДДС

Без HDD Аз имам !

Обща стойност - 1 240.16 лв. с ДДС

Тук може да се изреже от видеото ,  от захранването - (но не ти го препоръчвам).. , за да можеш да вземеш по-добрия 8320/50.

И ще стане нещо такова :

Обща стойност - 1 222.66 лв. с ДДС  -  и след 1/2 месеца , ако можеш да събереш 50-60лв , да вземеш един охладител за процесора , например този : CM HYPER 212 EVO - 63лв.  или   CM HYPER T4 QUAD HEAT PIPES  - 50лв.  и всичко ще заспи! :)

Eто със fx-8350 r9 270x 4gb .. - това за мен е много добра резолюция .. всичко е на ултра/ макс ... задоволяващи са , като се има на предвид че през спокойно можеш да намалиш детайлите и пак да се кефиш. Аз бих я взел!! 

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.