Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова конфигурация с бюджет от 1200.лв

Featured Replies

• Автор

И за доставката колко ще ми вземат ?

• Отговори 65
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

На мен ми взеха 10-15 лв. ,а съм на 100км. разстояние от тях! :D

П.п Аз кат гледам , слагаш интел проц. на амд дъно .... не знам ква помия би направил ако започнеш със овърклока -_-

• Автор

На мен ми взеха 10-15 лв. ,а съм на 100км. разстояние от тях! :D

П.п Аз кат гледам , слагаш интел проц. на амд дъно .... не знам ква помия би направил ако започнеш със овърклока -_-

Как ще е амд дъно ето: http://www.plesio.bg/danni-platki-c-69977721/msi-mb-b85m-p32-1150-b85-ddr3-p-298388.html :ohmy:

Е ти така или иначе с този 4460 ще си я блъскаш, когато се хванеш да правиш нещо друго освен игри.

Ще забележиш и как всяко фоново приложение ще се отразява на производителността :)

Слаба и скъпа..

+ заключена..

Обща стойност - 1 137.38 лв. с ДДС

Тази също не е кой знае колко силна, но е отключена. С Мощна видеокарта.

А и разликите в производителността при игри е пренабрежимо малка, но тази в цената не е пренабрежима.
Да не забравяме че при приличен овърклок Атлона ще е на по-добро ниво.
  • 4 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте колеги така как е вече

========================================================================================================

Ако съм сгрешил нещо в компонентите не го замълчавайте все пак човек греши 

Редактирано от Emanuil Qnkov (преглед на промените)

Здравейте колеги така как е вече

========================================================================================================

Ако съм сгрешил нещо в компонентите не го замълчавайте все пак човек греши 

Дъното е 200 лева,а дори не е с B85 а с H81 чипсет.Захранването е излишно скъпо,ще минеш с него.Кутията е ОК.Рамта както захранването - има по-евтини на A-DATA с по 8 години гаранция ако те притеснява марката в никем.Процесора си го избрал.Ако намалиш цената от дотук изброените компоненти си вземи R9 270,доста по-мощна е от 750Тi...

• Автор

Дъното е 200 лева,а дори не е с B85 а с H81 чипсет.Захранването е излишно скъпо,ще минеш с него.Кутията е ОК.Рамта както захранването - има по-евтини на A-DATA с по 8 години гаранция ако те притеснява марката в никем.Процесора си го избрал.Ако намалиш цената от дотук изброените компоненти си вземи R9 270,доста по-мощна е от 750Тi...

Друга видео карта мога да си взема но не и AMD ОПРЕДЕЛЕНО ТРЯБВА ДА Е nVidia !!!

Друга видео карта мога да си взема но не и AMD ОПРЕДЕЛЕНО ТРЯБВА ДА Е nVidia !!!

Обща стойност - 1 286.29 лв. с ДДС

не се лишаваш от нищо

• Автор

Само да попитам защо не искаш AMD видео?

Просто не ми харесва. кажи ми поне една причина която амд надминава nVidia

Попрочети повечко неща,и тогава ще видиш как предразсъдъците ти ще отмрат.

Дай да видим какво последно си харесал.Да знаеш,че ако поръчаш от много магазини,натоварваш бюджета с доставките.

• Автор

Попрочети повечко неща,и тогава ще видиш как предразсъдъците ти ще отмрат.

Дай да видим какво последно си харесал.Да знаеш,че ако поръчаш от много магазини,натоварваш бюджета с доставките.

ха споко аз съм се погрижил относно доставките няма да ги поемам аз :)

Просто не ми харесва. кажи ми поне една причина която амд надминава nVidia

Не се гледа производителя, а конкретен модел. http://nikem-bg.net/computer-components/POWER-COLOR-AXR9-270X-2GBD5-PPDHEЗа 50 лв. повече получаваш по-добър охладител и мноого по-добри резултати в игрите. 

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте ако купя този дали ще сгрешя (http://olx.bg/geymrski-kompyutr-monitor-battlefield-4-i57447866) мисля че е доста изгоден

Редактирано от Emanuil Qnkov (преглед на промените)

GF GTX 960, 2GB, Asus STRIX-GTX960-DC2OC-2GD5 +подарък игра Witcher 3, PCI-E 3.0, GDDR5, 128-bit, DisplayPort, HDMI, DVI -- 512,58 лв. A8 6600K четири-ядрен (3.9/4.2GHz, 4MB L2, AMD HD 8570D GPU, 100W, FM2) Black Edition, BOX -- 211,33 лв. 2x4GB DDR3 1600MHz Corsair Vengeance™ CMZ8GX3M2A1600C9R, доживотна гаранция -- 173,67 лв. ASRock Fatal1ty 970 Performance, AMD 970, AM3+, DDR3 2400+(OC), PCI-E 2.0, SB7.1, Lan1000, 6x SATA 6Gb/s RAID,0,1,10, 1x M.2 SSD, 4x USB3.0, ATX -- 234,88 лв. Захранване 750W CoolerMaster V750S в пакет с мишка CoolerMaster Storm Devastator, 80+ Gold, Active PFC, 5г. гаранция -- 269,16 лв. ATX, RAIDMAX Helios, черна, USB3.0 & eSATA -- 104,51 лв.

Цените са с ДДС. От JAR COMPUTERS. Обща стойност - 1506,13 лв.

Просто процесора е слаб, а това дъно не става за клок, че да не bottleneck-ва тая карта.

• Автор

Просто процесора е слаб, а това дъно не става за клок, че да не bottleneck-ва тая карта.

Колега Процесор i7 бил слаб ти чуваш ле се кви ги приказваш

ASUS H81M-C /1150

G3258 3.2GHZ/3M/BOX/1150

CM HYPER 212 EVO

SAPPHIRE VAPOR-X R9 270X 2G G5

1TB WD Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX

EVGA 430W 80 PLUS 100-W1-0430-KR

8GB DDR3 1600 A-DATA

24 Acer G246HYLbmjj Full HD IPS 6ms

Обща стойност - 1 270.47 лв. с ДДС

с 24 инчов асер надценена е конфигурацията която си дал втора употреба е доста по евтина може да вземеш една р9 270х за 220 лева гаранционно заменена, а и са ти дадени много по добри конфигурации.

Не си заслужава конфигурацията!

Като цяло излизат и добри предложения втора употреба,но тази не е от тях.

Междо другото ,кутията от тази обява беше моя :) цената която и иска е доста по-висока от тази на която му я дадох.

Малко преди да продам кутията,попаднах на изгодна обява от която купих дъното и рамта, та ако е втора употреба търси нещо подобно.

Обявата беше обявена за 1050лв., като частите с най-малко гаранция бяха до декември 2015, а останалите имаха по 2 и 3 години още остатъчна гаранция!

ASUS MAXIMUS V GENE

intel i5 3570K

CM 212 EVO

2X8 GEIL EVO CORSA 1600MHZ CL9

SSD ADATA 128GB SX

SEASONIC X660 GOLD

THERMALTAKE MS 1

DELL U2312HM

Като цяло, ако не е ново винаги може да се намери нещо което да заслужава внимание.

Колега Процесор i7 бил слаб ти чуваш ле се кви ги приказваш

Конфигурацията не е с i7, а с отключен Pentium...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.