Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на нов телевизор

Featured Replies

Това е най-лесно , но просто не мисля че това е моя телевизор

Утре ще ти предложа и друг, че сега съм на работа, а нямам време да ги разгледам ;)

• Отговори 75
  • Прегледи 6,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък няма да предлагам нищо, знам какво е качеството и изработката на почти всичко, каквото и да вземеш все тая, колкото да си изкара гаранцията и се сменя. Ако имаш половинка да ти одобрява дизайна че са мнителни, отивай в магазина с ролетката и мери.

Така и не си казал какъв сигнал ще му подаваш, почти всички TV програми са 720x576 и повече нямат откъде да дойдат. Всичките "Smart" и подобни шитни са излишни, разгедай отзивите за тях на друготе потребители.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

аз не обичам да говоря празни приказки щом го правя на въпрос значи ми е важно

И това от човек, който иска само обосновани мнения ...  :D

Телевизори с диагонал 37" вече не се произвеждат. Нямам идея защо, просто ги спряха. Така че няма как да си купиш такъв. Или вземи, каквото има в магазина, или темата става безсмислена. Точка по въпроса.

...колкото да си изкара гаранцията и се сменя...

Това спри да го твърдиш! Вече от опит мога да кажа, че имам няколко съвременни уреда, които над хвърлиха гаранцията (и то с много ), и си работят без проблеми! ;)

Редактирано от plamen74 (преглед на промените)

• Автор

Аз пък няма да предлагам нищо, знам какво е качеството и изработката на почти всичко, каквото и да вземеш все тая, колкото да си изкара гаранцията и се сменя. Ако имаш половинка да ти одобрява дизайна че са мнителни, отивай в магазина с ролетката и мери.

Така и не си казал какъв сигнал ще му подаваш, почти всички TV програми са 720x576 и повече нямат откъде да дойдат. Всичките "Smart" и подобни шитни са излишни, разгедай отзивите за тях на друготе потребители.

Ами ще се гледа Булсатком по принцип като се замисля за смарта съм съгласен до някъде , но като ще купувам поне да си има всичко понеже не се знае какво ще стане след време

Телевизори с диагонал 37" вече не се произвеждат. Нямам идея защо, просто ги спряха. Така че няма как да си купиш такъв. Или вземи, каквото има в магазина, или темата става безсмислена. Точка по въпроса.

Това е просто една височина няма смисъл да изпадам в подробности , докато отговор като 'аз никога не бих си взел Филипс ли беше или Панасоник не помня' и до там е съвсем друго нещо ама явно и ти си от хората , които ме гледат под лупа

Само този успях да намеря , който да бъде 37 -инч-а. 

PHILIPS 37PFL7606H 3D FULL HD LED

Този хем е 37 инча хем със стойката е по висок от LG-то

Този хем е 37 инча хем със стойката е по висок от LG-то

Тогава се спри на ЛГ-то. Все пак няма как да намериш, перфектния телевизор за теб.

• Автор

Тогава се спри на ЛГ-то. Все пак няма как да намериш, перфектния телевизор за теб.

Еми по думите на колегата 37 инча не се произвеждат въобще , което е доста тъпичко за човек в моето положение 37 инча е точно по средата между 32 и 42 те произвеждат 39 и 40 ай някой да ми каже , че това не е тъпотия и цял ден да се възмущавам все тая ако не получа др предложение сигурно ще взема LG-то

Редактирано от Деян Костов (преглед на промените)

• Автор

Айде, съобразявай се какво пишеш? Не си с приятелчетата си, че да разговаряш така с хората от този или друг форум.

Това предложение е добро, чувам добри отзиви за него; 

LG 39LB650V

Със сигурност ли поддържа 1080р?Ще се гледа Булсатком на него приемника уж поддържа 1080р 60Хц , но сегашния ми телевизор UE32D6000 вади 1080i 50Хц да не стане някъв фал и с новия също искам да попитам дали булсата по принцип може да се гледа на вградения сателитен тунер в описанието под това какви тунери има пише едно CI+ това не означаваше ли , че има слот за карта с каквато по принцип са приемниците на булсата или греша

Това е официалния сайт на LG и точно за този модел: LB650V Влез там и в подраздел "Технически спецификации" от плюсчето за "Видео" виж какво пише ;)

• Автор

Това е официалния сайт на LG и точно за този модел: LB650V Влез там и в подраздел "Технически спецификации" от плюсчето за "Видео" виж какво пише ;)

Те в сайта пишат и , че е 500Хц ама едва ли са реални просто колегата каза , че е чул добри отзиви за модела може би от негови приятели затова попитах дали може да ми каже със сигурност дали тази резолюция посочена в сайта е реална понеже когато си взех сегашния телевизор в магазина ме убедиха (а и в книжката , която дават към него също е написано) , че и той поддържа 1080р обаче в действителност не е така

А разликата между 1080i и 1080р доколкото знам е подобрената яснота на движението при 1080р това за херцовете не помня къде го видях , но в официалния сайт също не е опоменато нито времето за реакция , които са доста важни характеристики и при цялото ми уважение към всички във форума (да не изляза пак аз кривия) , ако познанията ви се простират до това да влезете в сайта на производителя МОЛЯ не поствайте подобни коментари

Имам го! 1080р е, ако искаш купувай, пък ако искаш недей, но аз лично съм повече от доволен. Колкото до 3D-то бях скептично настроен, но след като гледах няколко филма си промених мнението! А и телевизора има всички тунери DVB-T/T2; DVB-C; DVB-S/S2 които работят без грешка. Единствено модула за картата не съм пробвал, защото тук няма такава кабелна телевизия, но скоро ще имаме Близу, така че ако искам мога и да пробвам. Комшията си купи Sony със същите параметри, и разлика в картината не видях между двата. Единствено неговия няма сателитния тунер. Много пъти е писано във форума, че преглед на място с тест от флашка може да ти покаже кой е твоя телевизор, но ако нямаш възможността, то за тези пари това е твоя телевизор. :)

Edit: Забравих да кажа, че е с реални 100 херца за панела, а означениеот от производителя за 500 херца са друга бира ;)

Редактирано от bmvtooo (преглед на промените)

• Автор

Имам го! 1080р е, ако искаш купувай, пък ако искаш недей, но аз лично съм повече от доволен. Колкото до 3D-то бях скептично настроен, но след като гледах няколко филма си промених мнението! А и телевизора има всички тунери DVB-T/T2; DVB-C; DVB-S/S2 които работят без грешка. Единствено модула за картата не съм пробвал, защото тук няма такава кабелна телевизия, но скоро ще имаме Близу, така че ако искам мога и да пробвам. Комшията си купи Sony със същите параметри, и разлика в картината не видях между двата. Единствено неговия няма сателитния тунер. Много пъти е писано във форума, че преглед на място с тест от флашка може да ти покаже кой е твоя телевизор, но ако нямаш възможността, то за тези пари това е твоя телевизор. :)

Edit: Забравих да кажа, че е с реални 100 херца за панела, а означениеот от производителя за 500 херца са друга бира ;)

Ползвал ли си го като монитор да споделиш опит някъде прочетох , че е с IPS матрица

Те в сайта пишат и , че е 500Хц ама едва ли са реални просто колегата каза , че е чул добри отзиви за модела може би от негови приятели затова попитах дали може да ми каже със сигурност дали тази резолюция посочена в сайта е реална понеже когато си взех сегашния телевизор в магазина ме убедиха (а и в книжката , която дават към него също е написано) , че и той поддържа 1080р обаче в действителност не е така

Един приятел го има, ще говоря с него в сряда като се видим, ако бързаш с покупката ще му се обадя.

• Автор

Един приятел го има, ще говоря с него в сряда като се видим, ако бързаш с покупката ще му се обадя.

Чак да бързам не просто при мен телевизора ще се ползва и за монитор обаче съществувал някакъв ефект наречен input lag  http://nikolaymarinov.net/input-lag-%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F  има ли телевизори , при който този ефект е ограничен по-някакъв начин

• Автор

А 37 инчови монитори произвеждат ли се?

А 37 инчови монитори произвеждат ли се?

Цитирал си поста на колегата, който ти е написал за 37 инчовите модели и продължаваш да питаш, сякаш ще вземем мерки и ще ти направим специално за теб 37 инчов със всичките екстри и да е по твой размер.Не си ли смешем? Аз одобрявам сайта щом за теб това е важно. Отивай, купувай и мирясай.Може ли да има 4 К телевизор на днешно време за 1000 лева? Отговора е НЕ. Тогава къде си тръгнал. Включвай компа и сядай да играеш!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Деяне, мислех да не пиша повече в тая тема, ама като гледам линка ти към тоя сайт и инфото по-долу за телевизора мисля, че се заблуждаваш. Та наистина ако са ти важни тези 55 см. във височината със стойката да знаеш, че това са реалните размери на телевизора!

7941643W.png

Казвам го, защото в сайта, който си посочил е подвеждащо!

• Автор

Деяне, мислех да не пиша повече в тая тема, ама като гледам линка ти към тоя сайт и инфото по-долу за телевизора мисля, че се заблуждаваш. Та наистина ако са ти важни тези 55 см. във височината със стойката да знаеш, че това са реалните размери на телевизора!

7941643W.png

Казвам го, защото в сайта, който си посочил е подвеждащо!

Да знам точните размери , но поради супер тъпия факт , че 37 инча не съществува като стандарт по-нисък от този няма да намеря както казах при мен ще се ползва и за монитор към геймърска конфигурация , но и понятие като геймърски телевизор едва ли съществува повече ме интересува ако може някой да сподели впечатления от сайта като коректност и т.н.

Ползвал ли си го като монитор да споделиш опит някъде прочетох , че е с IPS матрица

Да, работи без грешка, и наистина е с IPS матрица ;)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте колеги , телевизорчето най-накрая е при мен обаче имам един проблем на фул хд резолюция картината малко излиза от екрана четох за някаква опция овърскан в настройките на драйвъра обаче нещо не я намирам с нвидиа съм

• Автор

Да, работи без грешка, и наистина е с IPS матрица ;)

При теб на кашона 39LB65 ли пише , че това сега го забелязах и ме притеснява ...

При теб на кашона 39LB65 ли пише , че това сега го забелязах и ме притеснява ...

Да, на самия кашон така пише, но на лепенката от страни си пише 39LB650V-ZN, както и, че е сглобен в Полша. ;)

Редактирано от bmvtooo (преглед на промените)

• Автор

Да, на самия кашон така пише, но на лепенката от страни си пише 39LB650V-ZN, както и, че е сглобен в Полша. ;)

Точно , че го пише на лепенка ... и тая операционна система е бая тромава ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.