Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на нов телевизор

Featured Replies

• Автор

Мноу си умен  :wink12:

Усещам ирония в тона ти или ми се причува поняко се чудя защо падам до нивото на идиоти като теб и ги удостоявам с отговор , който малкия им мозък няма да асимилира правилно

Редактирано от Деян Костов (преглед на промените)

• Отговори 75
  • Прегледи 6,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ясно , че говориш за качеството на излъчваната на територията на милата ни родина боза , но твто ще се ползва и като монитор въпреки минусите сайта и цената са примерни , ако може мнението Ви за модела като цяло , а този сайт с какъв авторитет е

http://www.tehnomix.bg/philips-40-pus-6809-12

Ами като цяло мнението ми за модела е, че не си струва! Дори и за монитор да го ползваш какъв сигнал ще му подаваш?

Наясно ли си, че на 4К телевизор FULL HD (1080p) сигнал се вижда по зле отколкото на FULL HD телевизор?А и толкова е изписано за това 4K, че не ми се влиза в подробности за размер, сертифицирани ''истински'' 4K телевизори и т.н.т. ...

Мнение за този сайт нямам-никога не съм го ползвал.

Ако искаш съвет за добър, заслужаващ си модел телевизор посочи цена и размер!

Ясно , че говориш за качеството на излъчваната на територията на милата ни родина боза , но твто ще се ползва и като монитор въпреки минусите сайта и цената са примерни , ако може мнението Ви за модела като цяло , а този сайт с какъв авторитет е

http://www.tehnomix.bg/philips-40-pus-6809-12

Деяне! Искаш ли и едно мнение от мен да напиша? Нищо че "скалата" вече ти е отговорил.

• Автор

Деяне! Искаш ли и едно мнение от мен да напиша? Нищо че "скалата" вече ти е отговорил.

Ако е по темата давай , ако ще правиш оценка на багажа в главата ми няма смисъл

• Автор

Ами като цяло мнението ми за модела е, че не си струва! Дори и за монитор да го ползваш какъв сигнал ще му подаваш?

Наясно ли си, че на 4К телевизор FULL HD (1080p) сигнал се вижда по зле отколкото на FULL HD телевизор?А и толкова е изписано за това 4K, че не ми се влиза в подробности за размер, сертифицирани ''истински'' 4K телевизори и т.н.т. ...

Ок 1500лв максимум относно размера нека да са 40 инча обаче във Филипса , който постнах ми хареса това , че със стойката е 53см така , че ако ще е 40 инча условието ми е да не превишава 55см със стойката и без това като е ниско профилна е 200 пъти по-яко

• Автор

И кво стана като посочих цена и размер?

И кво стана като посочих цена и размер?

Какво очакваш да стане, нали първо трябва да се намери информация за стойките.

Намирам добри решения в рамките на бюджета, но не и по отношение на височината.

• Автор

Какво очакваш да стане, нали първо трябва да се намери информация за стойките.

Намирам добри решения в рамките на бюджета, но не и по отношение на височината.

Ще се радвам да ги споделиш все пак мен и 37 инча ме устройва или 39 мисля , че съм виждал

Не мога - ти търсиш сантиметри, а не телевизор.

• Автор

Не мога - ти търсиш сантиметри, а не телевизор.

Еми не държа да е точно 40 инча лошото е , че 37 и 39 инча не са толкова разпространен стандарт

http://ele.bg/tvs-panasonic-AS600-panasonic_tx39as600ew

Няма 3Д ама това не е фатално

Еми не държа да е точно 40 инча лошото е , че 37 и 39 инча не са толкова разпространен стандарт

http://ele.bg/tvs-panasonic-AS600-panasonic_tx39as600ew

Няма 3Д ама това не е фатално

Не става - височината му е 56 см с поставката, а ти искаш да не превишава 55 - къде ще го денеш тоя 1 см?

• Автор

Не става - височината му е 56 см с поставката, а ти искаш да не превишава 55 - къде ще го денеш тоя 1 см?

Трябва да е 37 инча иначе няма да стане работата

• Автор

В тая тема още като я пуснах се опитаха мен да изкарат глупак се ми е тая като нямам право да си трия собствените теми и да ми викат , че си нямам работа и затова ги пускам МОЛЯ НЯКОЙ МОДЕРАТОР ДА МИ ИЗТЪРКА ГЛУПАВИТЕ ТЕМИ

Също така да получавам обосновани отговори не такива от типа 'аз никога не бих си купил еди какво си и до там' всичко на тоя свят си има плюсове и минуси понеже така е добре за бизнеса вместо да произвеждаме само по-доброто на приемливи цени се произвеждат и един тон глупости уж за различните по-стандарт на живот хора благодаря за вниманието умници

В тая тема още като я пуснах се опитаха мен да изкарат глупак се ми е тая като нямам право да си трия собствените теми и да ми викат , че си нямам работа и затова ги пускам МОЛЯ НЯКОЙ МОДЕРАТОР ДА МИ ИЗТЪРКА ГЛУПАВИТЕ ТЕМИ

Също така да получавам обосновани отговори не такива от типа 'аз никога не бих си купил еди какво си и до там' всичко на тоя свят си има плюсове и минуси понеже така е добре за бизнеса вместо да произвеждаме само по-доброто на приемливи цени се произвеждат и един тон глупости уж за различните по-стандарт на живот хора благодаря за вниманието умници

Айде, съобразявай се какво пишеш? Не си с приятелчетата си, че да разговаряш така с хората от този или друг форум.

Това предложение е добро, чувам добри отзиви за него; 

LG 39LB650V

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

• Автор

Айде, съобразявай се какво пишеш? Не си с приятелчетата си, че да разговаряш така с хората от този или друг форум.

Това предложение е добро, чувам добри отзиви за него; 

LG 39LB650V

Съобразявам се докато се съобразяват с мен , когато ми слагат етикети все едно сме в детската градина спирам да се съобразявам ... Предложението е много добро благодаря , за което ще потърся колко точно става височината със стойката , но както вече казах мисля , че 37 инча е по-доброто решение

Ето размерите от сайта на LG:

ШхВхД(мм) - телевизор без стойка   884x521x54,5

ШхВхД(мм) - телевизор със стойка   884x564x240

Редактирано от plamen74 (преглед на промените)

• Автор

Ето размерите от сайта на LG:

Да намерих размерите телевизора е перфектен просто в случая не върши работа , ако модела го има във вариант 37 инча го взимам на момента и пак е глупаво понеже произвеждат 39 , 40 и 42 инча , а другия стандарт е 32-а

• Автор

Размерите са само тези: 32; 39; 42; 47; 50; 55; 65 и 70 инча! Нямат от този модел 37 инча ;)

По принцип и самия стандарт явно не е толкова разпространен

• Автор

Защо не вземеш 39-инчовия модел? Толкова 2-инча не са проблем според мен.

Колкото и да не им се вярва на някои хора в сайта аз не обичам да говоря празни приказки щом го правя на въпрос значи ми е важно още веднъж благодаря за предложението

• Автор

Надявам се, ако се спреш на него да споделиш мнение ;)

Това е най-лесно , но просто не мисля че това е моя телевизор

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.